Skoči na vsebino

Ekskluzivno:PlayStation 4


Bessie

Priporočene objave

  • vrhovni

Danes je izšel PS4 še po drugih državah sveta:

PlayStation 4 has been in the hands of gamers in much of Europe and Australasia since 29th November, and today we’re really happy to welcome 11 more countries into the fold. As of this morning, players in the Czech Republic, Greece, Slovakia, Turkey, United Arab Emirates, Saudi Arabia, Kuwait, Qatar, Bahrain, Oman and South Africa can get their hands on the most powerful videogame console ever created.

In addition, PS4 also goes on sale today in Bolivia, Nicaragua, Paraguay, Uruguay and Venezuela, bringing the total number of countries in which PS4 is available to 48, with more to follow later this year and into early 2014. If you’re still waiting, thank you so much for your patience, we are doing our upmost to ensure availability in your region as soon as possible.

Pri nas izide... kasneje...

PSN & Xbox LIVE: NowickySLO

NowickySLO.png

Link to comment
A mi zna kdo povedat, kako omogočim še sliko zraven streaminga ne samo audio. Namreč prejle pri BF4 mi je streamalo samo audio slike pa ne. V nastavitvah sem omogočil mikrofon oz. audio, PS4 kamere ne, ampak to ne bi smelo biti razlog ali pač? Sem pa to delal preko UStreama.

Mislm da moreš imet tut kamero prižgano

Sent from my Xperia Arc using Tapatalk 2

Milan2287.pngMilan2287.png

Link to comment
A mi zna kdo povedat, kako omogočim še sliko zraven streaminga ne samo audio. Namreč prejle pri BF4 mi je streamalo samo audio slike pa ne. V nastavitvah sem omogočil mikrofon oz. audio, PS4 kamere ne, ampak to ne bi smelo biti razlog ali pač? Sem pa to delal preko UStreama.

Igraš igro stisneš "share" live broadcast -Twitch ali Ustream- urediš textovno stream kanal (če želiš) to je to! Ko se zadeva sproži imaš na voljo, če pritisneš "options" vklop mikrofona ali izklop, ter vklop izklop komentarjev...če izklopiš komentarje je pač slika normalno čez cel ekran..jaz sem na tak način stremal in je vedno delovalo..sej bistveno sploh ni neke umetnosti in extra štelanja .Probaval sem pa samo preko Twitcha.

ps: stream deluje brez kamere!

Urejano od Tadej SLO
Link to comment

Kakšne so vaše sedanje izkušnje z avtomatskim snemanjem gameplaya (15min)?

Namreč včasih se mi zdi, da deluje, včasih pa hočem it v shranjene posnetke pa so najnovejši posnetki izpred par dni nazaj ne pa od par ur nazaj, ko sem igral. Bol tak to vse skupaj, dokler nebo spet kakšnega novega updejta...

Je pa tudi tečno, da ne moreš na hitro obrezat filmčka med eno in drugo rundo, ko je še svež spomin na kar se je zgodilo, ampak moraš igro zapustiti (close application) in potem lahko komaj uporabiš share funkcijo

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Link to comment

Pridruži se debati

Objavi takoj, registriraj se kasneje. Vpiši se, če imaš račun in objavi s svojim računom.

Gost
Odgovori v debato...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.