Skoči na vsebino

Ekskluzivno:Xbox One [NE-OPIS]


Bessie

Priporočene objave

sweet :D danes sem ga plačal, jutri ga pa dobim vendar imam pri takih zadevah pri katerih sem ves navdušen ponavadi največjo nesrečo, tako da bom verjetno ravno jaz tisti (poleg bessija :D) ki bo dobil DOA ali pa crkjen bluray in ker sem ga tako dolgo čakal ga bom za bonus lahko še dlje pri uveljavitvi garancije... Aja vzel sem ga pa pri playgame, ker naj bi jih jutri dobil.

No poročam jutri popoldne če se mi bo stvar sploh prižgala :)

Link to comment

Boš jutri vesel da ga nisi dobil ko bom poročal da sem dobil okvarjenega hehe... Veš kaj je fora verjetno, da folk pride direkt do njega in mu plača v gotovini - vsaj jaz sem šel do njega okol enih in sem mu plačal in mi je izdal račun, ker sem 5min stran + zmenjen sem bil že od prejšnega tedna naj me pokliče ko dobi kakšen bundle vendar jih ta teden še nebo dobil tako da sem potem kar obično vzel, ker me preveč dražijo z temi videi ter reviewi. Če bi mu ti plačal že v soboto bi bil v prioriteti vendar ne skrbi, nasleden teden ga boš skoraj sigurno dobil, ko jih dobi več (ker naj bi ta teden dobil pošiljko samo jutri in še to mislim da okoli 20 konzol) aja in še to, drug teden dobi špile in bo sestavljal bundle tako da boš za kake 20,30 € dobil še špil zraven.

Link to comment

Živ. ne morte verjeti kako sem sedaj vesel, da so mi šle kar solze na oči. Danes je bilo lansiranje ps4 a ne? grem malce na forum prečekirati kaj pravijo uporabniki. Gužva pa to, razprodan. malce nižje pa slike uporabnika, ki označuje koliko tale konzolca kaj izpihuje zrak. Faking šit:puppy::roll: pa to je prava centrifuga si mislim. Aleluja! to je ena najpomembnejših točk za izbiro, ki sem jih opravil. Ne morem si predstavljati, da ti to ropotalo imel v dnevni sobi. Pa to je isto kot moj MSI radeon 7870, sestalec.

Dočimer XO deluje kot mucek, na ful obremenitvah, pa še to komaj slišiš sapico, ko ušes prišloniš na kisto. Res sem vesel, juhuhu. To bi me pa motilo kot norca. Čist elergičen sem na ropotanje.

pa imamo zdej odgovor na grdo, robustno ohišje XO. Carji pri MS, respect

Link to comment

HM noja , kle mors vedt par stvari , Xo-ju dela manj jeder , napajalnik ima externi , skatla je vecja , to use pripomore k zmanjševanju gretja. docim ps3 se kar lepo kuha , zato so pa japanci naredil malo boljše hlajenje , že v primeru ps3 fat vs xbox fat xenon npr. ti loh recem da je to kot noc in dan ..sony tehnicno kar zna zrihtat , sicer nam nic rekel glede novih konzol glede zgradbe ker jih še nisem razstavljal , vendar če so delal na isti princip kot pri prejšnjih ..lahko na račun tihe konzole pričakuješ pregrevanje in odpoved.Ubistvu se zgodovina kar ponavla ze pri cell processorju je imel ps3 več jeder npr.no upam da so se pri M$ kaj naučili iz preteklih napak

Link to comment

Woooohoooo pred pol urce (končno!!) prejel xbox one in sem samo upal da nebom dobil okvarjene konzole in res sem imel "srečo" da sem dobil konzolo ki dela kot urca, sicer nimam še nobenga špila vendar sem dal v njega nek avdio cd da sem stestiral če bluray pogon dela in dela perfektno! Sem malo se igral nahitro z glasovnimi ukazi in je na kratko povedano čist futuristično - vse ukaze mi takoj zazna brez ponavljanj... Stvar je tiha kot miš in je sploh ne slišim ker mi ventilator od računalnika dela glasneje, oblikovno mi je itak zmaga že od samega začetka (ker preferiram da je stvar masivna), kinect senzor zaznava tako veliko polje da sploh nemorem verjet in sem ga takoj sprobal ko sem iz 3m stran pokazal tisto kartico z 14day free trial katero mi je zaznalo v dobesedno parih sekundah... tisto prav prvi občutki kot da bi dobil nek futurističen piece of hardware od NASE haha :D

No zdaj downloadam Kinect sports rivals preseason (ki je ZASTONJ do 30tga novembra) tako da še malo bolj sprobam kinect, jutri če bom imel čas bom pa skočil v mullerja po kakšen špil (upam da imajo assasins creed 4, forzo oz. battlefield) . Zaenkrat sem presrečen da sem dobil delujočo konzolo ki me je že v prve pol ure uporabe totalno prevzela.

Link to comment

Pridruži se debati

Objavi takoj, registriraj se kasneje. Vpiši se, če imaš račun in objavi s svojim računom.

Gost
Odgovori v debato...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.