Skoči na vsebino

Ekskluzivno:Stealth Inc. [OPIS]


Bessie

Priporočene objave

A veš une igr©e, ko se moraš tihoplaziti, se izmikati, skrivati, ugankovati in na sploh biti bolj skrit kot viden, najbolje pa je, če ti rata ostati neviden ... no, tiste, sej veš katere, nekako hodijo v korak z zadnjo neodvisnico, izdano na PSN trgovini za Vito in tudi za ta večjo sestrico.[PRBREAK][/PRBREAK]

 

>http://youtu.be/0JyQJARvlR0

 

Stealth Inc. je igra, kjer se s svojim Klonom trudiš v čim krajšem času prečkati nivoje, kjer ti to na vse možne načine preprečujejo spretno postavljene ovire, s tem, da se težavnost stalno povečuje.

Na voljo nimaš nikakršnih orožij, le izmikati se moraš svetlobi, kameram, nadzornim stolpom ... vse, kar moraš storiti je, da se skriješ v senco, se ne nastavljaš predolgo na svetlobi in v pravem trenutku stisneš gumb ...

 

ccs-101-144776319703_thumb.jpg

 

OK, lahko si postaviš senco tako, da premakneš kak blok, predvsem pa je pametno najprej pomisliti, šele nato ukrepati in to v pravem času ... si zamudil, sorry, še enkrat bo treba!

 

ccs-101-144776319694_thumb.jpg

 

V pomoč so ti naočniki, ki so v primeru, da vse teče, kot je treba, zelene barve, medtem ko postanejo rdeč i... je hitro že prepozno! Spržžžž! Sem pa tja te napis na ozadju pohvali ali ti da kak nasvet.

 

ccs-101-144776319699_thumb.jpg

 

Ko ti uspe prečkati nivo, se le to zabeleži na spletnih lestvicah, na voljo pa dobimo različne nadgradnje, s katerimi si lahko po želji pomagamo pri ponovnem hitrejšem in tudi drugačnem prečkanju istega nivoja.

 

ccs-101-144776319707_thumb.jpg

 

Je pa še nekaj. Špil je na začetku dokaj sprejemljivo lahek, kar se pa kmalu spremeni in lahko pripelje do frustracij, ki pa te vseeno držijo v tistem filingu: "E, ne boš me, ne! Še enkrat grem!!!" Enostavno moraš priti čez, pa če izgleda še tako nemogoče!

 

ccs-101-144776319714_thumb.jpg

 

Igri je priložen tudi urejevalnik nivojev, na voljo pa je/bo tudi že zastonjski DLC dodatek, tako da vsebine skorajda ne more zmanjkati.

 

ccs-101-144776319719_thumb.jpg

 

Sama igra je pravzaprav ena bolj unikatnih. Kljub že poznanim foram s skrivanjem v sencah in izmikanjem nadzornim očesom v velikih igrah je to v Stealth Inc. narejeno na nov, svež način in Garrett, Snake in ostali se lahko samo priklonijo tvojemu Klonu. :car:

 

>http://youtu.be/AWBmihtPeco

 

Še OPOZORILO!!! Igra je nalezljiva, narejena ravno za na ročne drkalice in ko se enkrat navlečeš, ti ni rešitve, še enkrat, pa še enkrat ... samo še enkrat, no!!! OK, zdaj je pa dost, grem še na PS3 probat priti čez, OMFG LOL ... neeeee, ne me odpeljat, jaz bi samo še enkrat probaaaaaal! :tired:


View full article

BessieSABU.png

Link to comment

Pridruži se debati

Objavi takoj, registriraj se kasneje. Vpiši se, če imaš račun in objavi s svojim računom.

Gost
Odgovori v debato...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.