Skoči na vsebino

Ekskluzivno:Prva slika prototipa Playstation 4?


Priporočene objave

PS3's still aren't working, and there has been no official update from Sony in over 9 hours. Their last Twitter update says that they believe the issue does not appear to be impacting PS3 Slim consoles.

Ker je PSN zastonj si Sony ne more privoščit konkretnega customer servica... Revčki. Upam, da si lahko vsaj privoščijo inženirja ali tri, ki bodo to zrihtali... :innocent:

hotz-tshirt-thumb.jpg
Link to comment
Take yourself on a journey today with games, movies, Internet access, online chat, new events, services and experiences. Find out how PlayStation®3 can deliver something for everyone, right here.

No danes imamo na sporedu težave na networku! No a je to na X360, aj e? Ni! Niiiii, a vidte, kdo ma potem bolj pestro izkušnjo s svojo konzolo, ok MS vas bana samo to ni isto!

Zdaj bodo imeli dober izgovor zakaj je treba uvest plačljiv PSN :ninja:

BessieSABU.png

Link to comment
Take yourself on a journey today with games, movies, Internet access, online chat, new events, services and experiences. Find out how PlayStation®3 can deliver something for everyone, right here.

No danes imamo na sporedu težave na networku! No a je to na X360, aj e? Ni! Niiiii, a vidte, kdo ma potem bolj pestro izkušnjo s svojo konzole, ok MS vas bana samo to ni isto!

Sam ker težave niso v networku ampak v konzoli sami... Očitno poskuša Sony kontrolirati škodo (damage control) tako, da se zaenkrat zgovarja na PSN...

Ni PSN... folk je poskušal odklopit konzolo z neta preden so jo danes prižgali in ne morejo igrat single player iger. Recimo Heavy Rain...

Recall, recall, recall... Kok se bom režal fanboyem...

Sicer pa nemorem verjeti, da so lahko inženirji, ki so uspeli zapakirati supercomputer v malo črno škatlo lahko tako nepozorni, da pozabijo, da prestopno leto pride vsake 4 leta...

PS: Kaj nam pove, da že 10 ur ni nobenega uradnega updata... da iščejo prijetnejšo resnico? :innocent:

hotz-tshirt-thumb.jpg
Link to comment

@Bessie-kako nimaš pojma o mansardah, a si znoru??? :beer:

@Cinnarey- če se Bessie strinja maš novo telekomando...jst pa od zdej naprej frage+HammerOdD. na Jacintotu.In seveda dolžen si mi bit RandominicSantiago pri Gearsih1 za co-op. DEAL??? :D

Three rifles, two shotguns, three pistols, Longshot, Torque Bow, Boomshot, Digger, Mortar, Mulcher, One-Shot, Hammer of Dawn, Boomshield, four types of grenades, and a ****ing fire extinguisher. MITKKO HAZ SPOKEN

Link to comment

Zgleda sem js nek VIP al ka, ka to sam men vse dela al si to vi zmišlujete neki ?? PSN dela bp, HEavy rain dela BP, dober PS HOME mi ne dela pa še to mam js nek problem ne mreži kao. Zdej travar kao jaki izpadu "prišel zdej iz službe" .. a to koga zanima da si pršu iz službe? rajš napiš iz šole, pa da ti je mami šla na pošto igro iskat :P

Link to comment

Ok razumem, da mi ne morete priporočit iger za X360, ampak, da si nekdo želi daljinca, pa mi nez na povedat zakaj ga bo uporabljal, jah nič, pa ga mej, dej mi na ZS pošlji kako ti ga dostavim, najbolje, pa če se kdaj v LJ lahko dobiva, ker na pošto tega ne bom dajal.

BTW tudi jaz sem dobil Heavy Rain pa ga iz principa ne bom igral in bom danes laufal X360, najraje bi ga nekomu podaril, anyone... ne sej ne LOL, ampak obljubim, da bom prišel enkrat trenutek, ko bom marsikaj rastalal... be tuned...ne danes ne jutri... enkrat pa!

BessieSABU.png

Link to comment

Ne, priznam, da mi je bil ODST kar všeč in da me GOE za pol ure navduši potem pa popiz... zaradi kontrol, ravno danes sem bil bil navdušen nad podzemno epizodo na splavih, ko je pa treba podvodno pošast fentat se mi pa lik enostavno ne premakne in samo trza oz. ko zagrabi je pa prepozno, da o tem da pritisk na gumb A ne naredi nič... enostavno parkrat probam in potem vse skupaj ugasnem, bom potem še enkrat probal, ampak me ma včasih, da bi kontroler zabrisal v TV.

No takole, do nadaljnega moj PS3 ostane ugasnjen in HR na polici.

As you may be aware, some customers have been unable to connect to the PlayStation Network today. This problem affects the models other than the new slim PS3.

We believe we have identified that this problem is being caused by a bug in the clock functionality incorporated in the system.

Errors include:

• The date of the PS3 system may be re-set to Jan 1, 2000.

• When the user tries to sign in to the PlayStation Network, the following

message appears on the screen; “An error has occurred. You have been

signed out of PlayStation Network (8001050F)”.

• When the user tries to launch a game, the following error message appears

on the screen and the trophy data may disappear; “Failed to install

trophies. Please exit your game.”

• When the user tries to set the time and date of the system via the

Internet, the following message appears on the screen; “The current date

and time could not be obtained. (8001050F)”

• Users are not able to play back certain rental video downloaded from the

PlayStation Store before the expiration date.

We hope to resolve this problem within the next 24 hours. In the meantime, if you have a model other than the new slim PS3, we advise that you do not use your PS3 system, as doing so may result in errors in some functionality, such as recording obtained trophies, and not being able to restore certain data.

As mentioned above, please be advised that the new slim PS3 is not affected with this error. We are doing our best to resolve the issue and do apologize for any inconvenience caused.

Mogoče celo Wii zalaufam :)

Array yavi se mi če boš v Lj pa ti izročim obljubljeno, ampak si nisem mislil da Xbox zna bit tudi za multimedijo uporaben, svašta :fiufiu:

BessieSABU.png

Link to comment
N epriznam da mkje bil ODST kar všeč

ti imaš ODST :headscratch: jaz in Alexs pa sama igrava FireFight - 2 ure za en faking 10gs achievment :doh:

ker v 3 oz 4 bi to šlo hitreje ;)

btw te pipicar vabi na 1 pir :lol::lol::lol: stari pride v prekmurje da se ga nalijemo ima svašta od domače rdečke,žgano,pivo kaj želiš :lol:

Ej modeli kaj ko bi spet kdo zrihtal kako srečanje xombijov in posebni gosti Psovciii :D in predebatiramo to pri šankuu :rock:

ps- I'm a little drunk " :ihih: faking jegermeister :cough: zdaj grem spat ..... zz.z.z.z.z....zzzzzzzzzzz

Xbox

Link to comment

Pridruži se debati

Objavi takoj, registriraj se kasneje. Vpiši se, če imaš račun in objavi s svojim računom.

Gost
Odgovori v debato...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.