Skoči na vsebino

Ekskluzivno:Prva slika prototipa Playstation 4?


Priporočene objave

Naslovov pa ni in ni...pa taka velika knjižnica!?

Ker univerzalenega naslova ni... kaj naj ti tako kot povprečen fanboy naštejem 5 ekskluziv? Ker so kao dobre... Komu so dobre? A univerzalno dobre... vsem dobre?

Nemorem ti naštet naslovov, ker je za vsakega kakšen drug vreden nakupa... Tudi največje sranje proda več kot en kos.

Zato pa gledamo povprečno prodajo... attach rate... povprečen uporabnik je kupil toliko iger za svojo konzolo... a je res pomembno katerih? Najbrž takih ki so mu všeč.... in to je vse kar šteje... da je uporabnik vesel.

Če je kupil 10, pomeni 10 iger, ki so mu bile dovolj všeč, da jih je kupil in posledično najbrž igral... to je predvidevanje.

Za razliko od PS3, kjer se hypa 5 naslovov kot alfa in omega iger, a niti 10% celotnega istall base si jih ne lasti.

Torej si dojel, da se kvaliteta softwera odraža s celotno knjižnico, ki uporabniku poskuša ponudit kar največ izbire, da ta sam presodi kaj mu je všeč? Tista knjižnica, ki posameznemu uporabniku nudi več iger, ki se mu zdijo zanimive pač zmaga. To je objektivno razmišljanje. Ostalo je tvoja logika in subjektivizem.

In to niso trije sveti naslovi z PS3, ki so očitno všeč tebi... in niti trije naslovi iz 360, ki so všeč meni.

Si zdej dojel, da ne govorimo o tebi ali meni?

Še vedno pa mi nisi razložil, zakaj ima 360, kljub piratom več prodanih špilov na posamezno konzolo, genij...

Ti trdiš da žival ni žival, a zelje je pa še vedno zelje!? Torej imamo igre, ki niso igre oz. so ampak tiste, ki so na PS3 in so boljše spadajo nekam drugam, kot tiste, ki so priemrljive ali slabše z unimi na X360 al kaj...?

Mogoče si pa narišeš drevo konzol ali pa diagram, pa ti bo jasno, da so igre igre in da so dobre in slabe in enake in ene boljše kot druge in teh boljših je na PS3 več.

Kar jaz trdim ne boš razumel, ker nimaš razčiščenih osnovnih pojmov v okviru katerih to trdim. Zato se niti ne spuščaj v to.

Kaj je to boljša igra? Kaj je to slabša igra? Kdo odloča o tem? Ti? Jaz? Kakšna druga, višja entiteta?

Ali smo to vsi potrošniki, katerim so igre namenjene?

No, če smo to vsi potrošniki (kar smo, ker svet se ne vrti okoli tebe) so tej jasno povedali katera konzola ima več iger vrednih nakupa... in lahko sklepamo, da se jim tiste vredne nakupa zdijo BOLJŠE od tistih, ki jih ne kupijo? A lahko? Ti meni povej, genij.

Resno... kaj je to boljša igra in kje je meja med dobro in slabo... kar me pa najbolj zanima je.. KDO postavlja to mejo...

Lahko mi pa ti narišeš ta diagram, ker sam si ga neznam... jaz lahko kvečemu rišem diagram zase... sam ga ne bom, ker jaz se zavedam, da "moj" diagram ne pomeni nič. Za razliko od tebe, ki se imaš za razsodnika kaj je boljša igra in kaj je slabša...

Kdo pravi da sploh rabiš igrati igre, kaj šele dobre?

Spet smo pri kvantiteti in kvaliteti, kaj raje igraš 100zanič iger ali eno dobro?

No igre v tujini nimajo cene 60€!?

Nihče tega ne pravi... free will pa to... Si že slišal? igram igre ker jih hočem igrat... Zveni kompleksno?

To, da bom igral igre, ki so mi dobre pa je tudi posledica proste volje... Tistih, ki so mi slabe najbrž ne bom igral? Precej naravno...

In ali imam raje 1 dobro ali 100 slabih? Najprej definiraj kje je meja... potem ti pa povem... Če me sprašuješ ali imam raje MAG (ena po razsodnikovih merilih dobra) ali 100 najslabših iger iz 360 (po izbiri razodnika)... kaj misliš, da bi izbral?

Najprej si razčisti pojme, da imamo ljudje različne okuse. In da črte med dobro in slabo igro ne moreš narisat objektivno. To je stvar vsakega posameznika in njegovega okusa.

Urejano od Travar
hotz-tshirt-thumb.jpg
Link to comment
Še vedno pa mi nisi razložil, zakaj ima 360, kljub piratom več prodanih špilov na posamezno konzolo, genij...

ne vem ampak odgovor je tako simpl...sam pogrunti

Zakaj je BR bolje kot DVD? Zakaj je več procesorjev bolje kot manj? Zakaj je bolje imeti crossgamechat kot ne imeti?

Zakaj igraš zanič igro kot je npr. GT5 na to boš moral sam odgovoriti, glede na to da raje igraš dobre igre!

Naslove sem želel slišati zato ker je X360 boljša konzola in ima boljše igre, simpl.

Mogoče bo pa na vprašanej katera igra na X360 ima lešpo grafiko, kot KZ2, GoW3, HR, U2..., vsaj en sam naslov, pliz.

Na vprašanej glede MAGa boš moral najprej nanizati knjižnico 100MP iger z zmožnostjo igranja 128vs128, potem ti bom lahko podal odgovor.

BessieSABU.png

Link to comment
ne vem ampak odgovor je tako simpl...sam pogrunti

Zakaj je BR bolje kot DVD? Zakaj je več procesorjev bolje kot manj? Zakaj je bolje imeti crossgamechat kot ne imeti?

Zakaj igraš zanič igro kot je npr. GT5 na to boš moral sam odgovoriti, glede na to da raje igraš dobre igre!

Naslove sem želel slišati zato ker je X360 boljša konzola in ima boljše igre, simpl.

Mogoče bo pa na vprašanej katera igra na X360 ima lešpo grafiko, kot KZ2, GoW3, HR, U2..., vsaj en sam naslov, pliz.

Na vprašanej glede MAGa boš moral najprej nanizati knjižnico 100MP iger z zmožnostjo igranja 128vs128, potem ti bom lahko podal odgovor.

Če nisi opazil sem jaz že pogruntal in ti tudi ponudil mojo teorijo. Spraševal sem še kaj meniš ti... Očitno nič pametnega.

Predvidevam, da se potem strinjava, katera konzola ima močnejšo ponudbo softwera?

Nerabim ti naštevat posameznih naslovov, ker sem ti v veliki sliki nakazal, zakaj menim, da ima 360 povprečno boljšo knjižnico. In zakaj posamezni naslovi ne pomenijo nič. Če pa že hočeš... Najboljša ekskluziva na 360 je bila všeč več ljudem več kot naboljša na PS3, drugo mesto ista zgodba, na tretjem mestu se zgodba ponovi... Razumeš kaj ti hočem povedat? Da PS3 puši tudi če primerjamo naslov vs. naslov.

GT5 ne igram... sem samo kolega parkrat zdrl in se je užalil... jaz pa tudi nisem tega igral zarad užitka ampak ker rad trollam... in ni lepšega kot nakazat nekomu ki bremza nevem kok pred ovinkom da ga spelje, kako se to naredi po domače.

Zdej boš kvaliteto iger obrnil v debato o grafiki? Od kdaj pa grafika pomeni kvaliteto? Malo se loviš... začneš neko stvar in ko popušiš hitro zbežiš naprej. Meni se te ne da lovit naokrog. Preveč nedosleden si. Ne zaletavaj se v reči, ki jih pol ne pripelješ do konca. Bova potem spregovorila o grafiki... dejva najprej razčistit kaj je "boljša" in kaj "slabša" igra... al nebi več?

Si dojel, da si se zaklal, ko si tako pogumno uporabil pojme kot so boljša in slabša igra, kljub temu da sedaj jasno veš, da ne moreš zarisati jasne meje med pojmoma.

Tisto z MAGom mi pa ni jasno... pač tvoja logika. Odgovoril sem ti na vprašanje, da imam raje 100 "slabših" iger kot 1 "boljšo".... karkoli že pomenijo tej nedefinirani fanboyevski pojmi "bolja" in "slabša"... še vedno nevem po katerih merilih in kje je meja... če mi pojasniš bova lažje debatirala, ker bom vsaj vedel o čem govoriš...

Nemoreš mi pa pričat o prav in narobe in ne znat narisat meje... Pa še o nekih diagramih bluzit... dej povej mi kako zgelda ta univerzalni diagram boljših in slabših iger?

Ah... te bom nehal obirat, ker je itak samo sebi namen. Ti se boš še naprej pogovarjal kot retorično zavrt fanboy brez logike, jaz pa se ne bom ukvarjal s tabo, ker si nedosleden. First in first out. Ti je znano? Ne pa da skačemo okoli... Skoči raje v temo MAG nadaljevat monolog nesrečne pande.

In žal... razen če kupiš par miljonov PS3jev in par deset miljonov kosov softwera velike slike ne boš spremenil. Pa lahko še tako trmariš in se delaš da ne razumeš, da je žival širši pojem kot zelje... ali pa res ne razumeš.

Urejano od Travar
hotz-tshirt-thumb.jpg
Link to comment

Travar še kar vztraja v letu 2007...

Res je, da je takrat PS3 pušil na veliko v vseh pogledih (razen glede multimedijskih zmogljivosti).

Samo danes, v letu 2011 je stvar precej drugačna.

Simple ko pasulj.

Če bi me zdej nek kolega vprašal katero konzolo mu priporočam, bi mu enostavno reku 'če ti ni nujno met Halo ali GeOW serijo, po možnosti za online kompetitivno nabijanje, pol definitivno PS3... brez vsakršnega pomisleka...'

lp,

k_k

Link to comment

Grafiko sem ti dal kot bob na tvoje trditve, da je grafika na X360 boljša, pač ni, kar dokazujejo igre, ki sem jih naštel.

Igre so na vseh sistemih tako dobre kot slabe, seveda ti tudi veš kaj je to boljše povprečje, pa trdiš, da ne moremo doličiti kaj je boljše in kaj ne. Inče ti ne znaš ločiti med igro kot je Gear of war in recimo Two worlds (Awful graphics? Check. Awful sound. Check. Horrible controls and gameplay? Check. The only fresh feature completely broken (online play)? Check. Two Worlds is an absolute failure in just about every respect on the Xbox 360. Don’t play it. Don’t wish it on your worst enemies. Just ignore it.) ti pač ni pomiči, eni znamo ločit.

Kaj je dobro in slabo je stvar kritikov, strokovnjakov ter izkušenih igralcev, no nekateri pa to enastavno sami dojamejo, ti očitno ne.

No lepo da priznaš rad trolaš in si celo pripravljen vložiti v to svoj denar, bravo.

Kar se tiče knjižnice iger, število iger za en in drug sistem je podobno oz. PS3 ima večje število ekskluziv.

Naslovov pa pač ne moreš dat, kajneda!? Zakaj na PS3 ni teh težav? Kaj pa naslovi, ki pomenijo nek presežek v igrah?

Predlagam ti da greš na kako spletno trgovino in klikneš na Coming soon! za eno in drugo konzolo ter primerjaš rezultat.

BessieSABU.png

Link to comment
Grafiko sem ti dal kot bob na tvoje trditve, da je grafika na X360 boljša, pač ni, kar dokazujejo igre, ki sem jih naštel.

Igre so na vseh sistemih tako dobre kot slabe, seveda ti tudi veš kaj je to boljše povprečje, pa trdiš, da ne moremo doličiti kaj je boljše in kaj ne. Inče ti ne znaš ločiti med igro kot je Gear of war in recimo Two worlds (Awful graphics? Check. Awful sound. Check. Horrible controls and gameplay? Check. The only fresh feature completely broken (online play)? Check. Two Worlds is an absolute failure in just about every respect on the Xbox 360. Don’t play it. Don’t wish it on your worst enemies. Just ignore it.) ti pač ni pomiči, eni znamo ločit.

Kaj je dobro in slabo je stvar kritikov, strokovnjakov ter izkušenih igralcev, no nekateri pa to enastavno sami dojamejo, ti očitno ne.

No lepo da priznaš rad trolaš in si celo pripravljen vložiti v to svoj denar, bravo.

Kar se tiče knjižnice iger, število iger za en in drug sistem je podobno oz. PS3 ima večje število ekskluziv.

Naslovov pa pač ne moreš dat, kajneda!? Zakaj na PS3 ni teh težav? Kaj pa naslovi, ki pomenijo nek presežek v igrah?

Predlagam ti da greš na kako spletno trgovino in klikneš na Coming soon! za eno in drugo konzolo ter primerjaš rezultat.

Nimam pojma kje si vzel iz konteksta to o grafiki, ki je boljša na 360... zato pa imamo funkcijo "citiraj"...

V bistvu je dobro in slabo prepuščeno presoji vsakega posameznika... in to ni stvar strokovnjakov, kritikov in izkušenih igralcev pač pa vsakega bitja posebej, ki ima svobodno voljo in je v stanju nekaj ceniti ali zavračati. Nič ekskluzivnega...

Kar je tukaj zanimivo je, da delujejo PS3 fanboyi na hive mind način, saj so vsem dobre iste tri igre...

Sicer pa ja... jaz se sam odločam... ti povem kateri naslovi so meni najboljše ekskluzive na 360? Saints Row 1 in Tropico 3 pa mogoče Lost oddyssey, ki mi je bil do 4. DVDja full dober kar sem ga igral sam ga nisem končal... in to mislim resno kakor koli fuknjeno se ti sliši... Res misliš, da lahko najboljše naslove strneš v pet iger? Zato pa se ne grem teh retardiranih zaprtih seznamov ekskluziv.

Najboljše igre med vsemi so mi bile pa Saints Row 2 in vsi assasini, portal. To. To mi je ostalo res v spominu. GTA 4 me je razočaral. RE5 tudi.

Sem jaz merodajen za karkoli razen samega sebe? NISEM. In tega bi se lahko zavedal tudi ti. Tvoj okus. Tvoj okus. Štekaš?

Nismo govorili o ŠTEVILU iger... pač pa o številu prodanih izvodov na posamezno konzolo, ki je po mojem mnenju lahko edini realen pokazatelj objektivne kvalitete knjižnice.

Zakaj ne dam naslovov pa upam, da si končno dojel. Ker osebno nisem priključen na hive mind, da bi vedel kaj mislijo drugi. Zase sem ti povedal. Za druge pa lahko sklepaš, da so s nakupom dali svoj glas za karkoli že, če te že res zanima kaj kdo ceni. Ampak point je, da stvar ni črno bela... In če je meni dober Saints Row, je tebi MAG in nekomu tretjemu Smash Bros. Nič pa ni univerzalno.

In Coming Soon? Resno... jaz igram igre po izzidu ali kak teden prej... sej razumem, na PS3 se skoz neki čaka... tega osebno nisem navajen. Pa ne rečem, da ne čakam kakšne igre... pravim samo to, da igram kar je zunaj in ne kar prihaja... Nenazadnje... Tudi leta 2007 se je govorilo, da "kmalu" pride GT5 :)

PS: preden me primete za jajca, nimam pojma, če je Tropico 3 ekskluziva in nisem preveril. Mogoče ni. Meni je bil vseeno zelo dober. Also, skoraj bi naredil hudo krivico Just Cause 2... ta mi je bila tudi ena najboljših to generacijo.

Urejano od Travar
hotz-tshirt-thumb.jpg
Link to comment

PS3 ima res dobre igre, ampak pravi igralni občutek je še vedno na xbox360, dokler bo večina RL znancev na slednji konzoli bo ta konzola vedno favoritna, a veste koliko enim pomeni dober komunikacijski sistem ter 50 % več coop iger na xboxu- meni zelo dosti. Sicer lahko tudi na ps3 igram z Slovenci . Ampak jih moraš večinoma spoznat preko forumov ali pa če imaš srečo v igri (ker dejanskih funkcij med igralci ni, kot gledanje frendov), tako sledi le bedno spoznavanje preko sporočilc(tukaj se počutiš kot da bi si pisal z punco SMS-je) , kasneje pa party če ga igra ne podpira pa če ima model slušalke. Večina teh soigralcev je neznacev, mojih frendov pa na ps3 sistemu ni. Ostane ti logična izbira. Kje najboljše delajo multi naslovi ? "xbox360". Kje lahko komuniciraš brez težav in takoj " xbox 360 ". Pač za preigranje odličnih eksluziv ki so večinoma vse SP je ps3 dober za ostali malo višji standart nastopi xbox360 =) za resni gaming pa občasno pc.

Link to comment
PS3 ima res dobre igre, ampak pravi igralni občutek je še vedno na xbox360, dokler bo večina RL znancev na slednji konzoli bo ta konzola vedno favoritna, a veste koliko enim pomeni dober komunikacijski sistem ter 50 % več coop iger na xboxu- meni zelo dosti. Sicer lahko tudi na ps3 igram z Slovenci . Ampak jih moraš večinoma spoznat preko forumov ali pa če imaš srečo v igri (ker dejanskih funkcij med igralci ni, kot gledanje frendov), tako sledi le bedno spoznavanje preko sporočilc(tukaj se počutiš kot da bi si pisal z punco SMS-je) , kasneje pa party če ga igra ne podpira pa če ima model slušalke. Večina teh soigralcev je neznacev, mojih frendov pa na ps3 sistemu ni. Ostane ti logična izbira. Kje najboljše delajo multi naslovi ? "xbox360". Kje lahko komuniciraš brez težav in takoj " xbox 360 ". Pač za preigranje odličnih eksluziv ki so večinoma vse SP je ps3 dober za ostali malo višji standart nastopi xbox360 =) za resni gaming pa občasno pc.

Evo. Se popolnoma strinjam. Dodal bi samo še to. Pri nekaterem folku gre pa pač za tako dojemanje stvari:

'Pač za preigranje odličnih eksluziv ki so večinoma vse SP je ps3 dober, za vsake toliko igrat malo online in nižji standard nastopi xbox360 =)'

lp,

k_k

Link to comment
Kako to misliš?

na izi, glede na to, da je relativno katera igra je boljša nam ostanejo specifikacije in te ima PS3 boljše kot 360:

-crossgamechat

-slabša grafična karta

+Cell procesor

+BR

+boljša grafika v igrah, kjer so developerji izkoristili cell procesor)

+browser

+photo viewer

to velja pa za start model, ki si ga pač lastim

+SACD

+PS2 kompatibilnost

+card reader

Raptor, igralce lahko gledaš v Home in se celo z njimi sprehajaš in igraš Home igre, lahko primerjaš trofeje, ko končaš igranje si lahko pogledaš koga vse si srečal v MP in če je kdo, ki si si ga zapomnil ga dodaš med frende (ta opcija je tam kjer so friends zgoraj), na x360 tega nisem opazil, komuniciraš lahko z video chatom, ki ga pa žal ne moreš prenest v igro, kar je glavni minus PS3-ja, imaš pa text chat, ki pa se ohrani. Problem je, da mrasikdo nima headseta in kamere, če bi Sony to dvoje prilagal bi bila azdeva mnogo bolje uporabljena.

Je pa tako, glavna prednost X360 je crossgame chat, ki pa ga velik del slovenskih uporabnikov ne uporablja, ker ima modane konzole, kar je imo fail.

Drugače pa se strinjam igranje na X360 je odlično in no včasih me zaradi nergonomskega joypada bolijo roke in mi para živce nadzor v nekaterih igrah ampak ni panike. Malo je iger na PS3, ki bi se lahko kosale z Metro2033 in ME1 (dvojka je zdaj na PS3 v boljši obliki), morda so še Gearsi nekaj kar je vredno izpostavit (mi je pa gumb A požrl kar nekaj živcev :D ), ker podobne igre na PS3 ni (U2 in Resistance sta najbolj podobna, prvi zaradi načina igranja drugi zaradi tematike).

Je pa seveda problem RL frendov, ki nimajo PS3 in imajo X360, no od mojih nima noben ne enega ne drugega, mogoče ma kdo Wii za otroke :D

Urejano od Bessie

BessieSABU.png

Link to comment

Pravo vprašanje se glasi; Kdo od vas si sploh lasti PS3?

Ker jaz osebno si ga ne... kolker razumem imam zgolj zelo omejeno licenco za igranje in browsanje neta na tej konzoli... za katero sem plačal 400€... pa prodali so mi jo kot computer... malo drugače sem si to predstavljal.

In ne... ne govorim o softweru. Pač pa hardweru.

Sam kaj pa pričakuješ od obupanih japoncev, ki jih teče voda v grlo?

Fuck this shit... Fuck Sony.... Fuck fanboys, ki se z veseljem priklanjajo in prosijo za še...

Urejano od Travar
hotz-tshirt-thumb.jpg
Link to comment
na izi, glede na to, da je relativno katera igra je boljša nam ostanejo specifikacije in te ima PS3 boljše kot 360:

-crossgamechat

-slabša grafična karta

+Cell procesor

+BR

+boljša grafika v igrah, kjer so developerji izkoristili cell procesor)

+browser

+photo viewer

to velja pa za start model, ki si ga pač lastim

+SACD

+PS2 kompatibilnost

+card reader

Wow full dobre prednosti... sploh browser se mi dopade! In to kaka kvaliteta browserja? Kar 13% spletnih strani se normalno prikaže! Skoraj boljše kot Safari!

Pozabil si sicer še next generation social platform - HOME!! To je tudi ena od prednosti! Ta večjih. Ampak tudi prav... nemoreš vseh kanonov spalit v prvo.

hotz-tshirt-thumb.jpg
Link to comment

Mah jst u glavnem metodično težim frendom naj nabavijo xbox360.

U realni sliki, al si ga chippajo in se ne vidijo ven...nazadnje sm ene

za lotu pri PG4 in se nisem niti lotu razlagat kaj še vse imajo na raspolago.

U glavnem celo selo ful veselo igra xboxe offline.Pekarna pač.

Pol smo jst in še tri ki si jo jemljemo da ne bomo čipali ker itak najraje

drkamo eno in isto online.Gearsi ali Halo ali COD.

Pol so tle u selu uni tri ki so nasedli in kupli ps3,po možnosti že kr pri nakupu

nabavli tri ta dobre igre in zdej me gnjavijo kaj naj nabavijo.Kaj naj rečem MAG?

Pol so tle razni kSi geeeki ki si načeloma lastijo tudi ps3. Tam tudi vsi

nabijajo xbox.Tudi med njimi ni navdušenja nad ps3.

Tko da ja, imaste tri bedne igre ki so zelo lepo grafično izdelane ampak

brez smiselne same posebi.

Res pametna idea je priporočat nakup ps3ja.

Three rifles, two shotguns, three pistols, Longshot, Torque Bow, Boomshot, Digger, Mortar, Mulcher, One-Shot, Hammer of Dawn, Boomshield, four types of grenades, and a ****ing fire extinguisher. MITKKO HAZ SPOKEN

Link to comment

Če si gejmer moraš itak imet vse tri, če pa nis ti pa PS3 spet da največ. Meni v PS3 browserju večino strani dela.

Mitkko priporoči jim: Resistance serijo, Unchated serijo, GoW serijo, Killzone, LBP, Valkyria Cronicles, HR, GT5, Motostorm serijo, Mass Effect 2, Demon's Souls, MGS4, Ratchet & Clank serijo, Yakuza serijo, 3D Dot Game Heroes. MAG in SOCOM pa le za sladokusce z izbranim okusom ;)

Od PSN iger pa Flower, Echochrome, Fat Princess, Joe Danger, Novastrike, PixelJunk Eden, PixelJunk Racers, PixelJunk Shooter, PixelJunk Shooter 2, Warhawk, Wipeout HD.

To so ekskluzive za multiplatforme pa moraš itak sam vedet, ali pa ker imam ravno čas, ko čakam na eno inštalacijo: Assassin's Creed serija, Batman: Arkham Asylum, Battlefield: Bad Company 2, Bayonetta, BioShock serija, Borderlands, Brütal Legend, Burnout Paradise, Call of Duty serija, Castlevania: Lords of Shadow, Dead Space serija, Dragon Age serija, F.E.A.R. serija, F1 2010 , Fallout serija, FIFA, FFXIII, GTAIV, Guitar Hero serija, Half-Life orange box, IL-2 Sturmovik: Birds of Prey, Medal of Honor serija, NBA, Need for Speed: Hot Pursuit (lahko tudi ostale, če jim sede serija), NHL, PES, R.U.S.E, Red Dead Redemption, Rock Band serihja, The Saboteur, SingStar, Star Wars: The Force Unleashed, Street Fighter, Tekken, Vanquish.

Marskikater naslov sem spustil v glavnem ko to končajo pa marsikaj še/že prihaja:

Bulletstorm, Crysis 2, Deus Ex: Human Revolution, Duke Nukem Forever, Final Fantasy Versus XIII, Final Fantasy XIV, Killzone 3, L.A. Noire, The Last Guardian, Mass Effect 3, Max Payne 3, MotorStorm: Apocalypse, Resistance 3, SOCOM 4, Uncharted 3: Drake's Deception, Battlefield 3.

Ekola tole je moj izborček iz male PS3 kniižnice, še dobro da jih je malo in ni noben problem napisat naslove.

Da dodam še za X360, za multiplatforme velja itak isto kot pri PS3, od Ekskluziv bi pa rekel:

Ace Combat 6: Fires of Liberation, Alan Wake, Call of Juarez, Crackdown, Dead or Alive 4, Fable serija, Forza, Gears of War serija, Halo serija, Mass Effect, Metro 2033, Prey, Supreme Commander 2, Viva Piñata, L4D, Ninja Gaiden II hmm...a je še kaj, Naruto...Lost Odyssey...N3...A-Train HX? Aja pa Tropico 3 je baje tud OK.

No upam, da je zdaj jasno zakaj stalno sprašujem za naslove na X360, naj kdo še kaj doda, če najde, pliz! Live naslovov nisem dajal, ker jih ne poznam ne po govoricah ne po lastni izkušnji, vem pa da jih je nekaj ala Limbo, must have.

Urejano od Bessie

BessieSABU.png

Link to comment

Zaradi cell procesorja je grafika v Uncharted taka kot je! In če ne veš, je procesor v Xboxu 360 tak kot je ravno zaradi razvoja cell procesorja! Ja to je ena od slabih lastnosti Xboxa ogromen napajalnik, ampak se mi ni zdelo vredno omembe.

Kaj pa še kak naslov kake igre vredne igranja, ki sem ga izpustil...

Urejano od Bessie

BessieSABU.png

Link to comment
Zaradi cell procesorja je grafika v Uncharted taka kot je! In če ne veš, je procesor v Xboxu 360 tak kot je ravno zaradi razvoja cell procesorja! Ja to je ena od slabih lastnosti Xboxa ogromen napajalnik, ampak se mi ni zdelo vredno omembe.

Zaradi cell procesorja je grafika v multičih taka kot je.

Zaradi pomanjkanja RAMA je grafika v multičih taka kot je.

Zaradi slabšega grafičnega čipa je grafika v multičih taka kot je.

Zaradi BD pogona imajo določene igre obvezne installe in dolge loading time. Trivia; MGS4 se med obračanjem igre inštalira kar ŠTIRIKRAT! In ob ponovnem igranju se ponovno inštalira ŠTIRIKRAT... in vsakič traja po pol ure... na posamezen instal, katerih je štiri. Veste kolko časa rabim za menjat DVD v tistih par igrah, ki bi dejansko morale biti na večih? Yey for BD!!!

In veš kako rečemo temu na kratko? Zoptimiziran hardware... da to je PS3. Bottle neck ob bottle necku... da ne omenjam da vso solato poganja OS, ki je izjemno stabilen in versatilen... svoj čas še multitaskinga ni poznal.

In, če se vrnem k grafiki Uncharteda... je taka kot je, ker si je developerska hiša lahko privoščila zmetati bistveno več ur v razvoj, ker je delala s Sonyjevim denarjem za Sony... Good luck, da bo kakšen third party developer "izkoristil moč PS3"... namreč tej ne delajo za vnaprej določeno mezdo, pač pa služijo denar iz prodaje igre... in delajo s svojim denarjem zase.

In Uncharted ni dokaz, da se na PS3ju, da... da se marsikaj, enkrat ko sredstva niso vprašanje. Smola je samo ta, da so sredstva ponavadi omejena. Glavno vprašanje je ali je rentabilno. Nenazadnje igra stane kolikor stane in prodaš kolikor prodaš... In recimo Killzone 2 ni ustvaril dobička. Mogoče je pokril stroške.

In ukvarjat se miljon ur z kodo, da bo delala kokr tolko normalno na cellu pač ni nekaj v kar se bo spuščal third party developer. In tej ponavadi delajo najboljše igre. Zihr ne Sonyjevi studii... tej delajo najboljše igre za fanboye.

Urejano od Travar
hotz-tshirt-thumb.jpg
Link to comment

EJ, tenks za naslove! Res! O grafiki vmultičih smo že marsikaj povedali in je brez veze, problem, ki je je to kar sem že povedal slabša grafična karta, ampak razlika ni tako veliko, kot bi jo rad prikazal.

Zaradi glasnega pogona je na Xboxu obvezen instal vsake igre na disk. Uncharted npr sploh nima instala na disk. Zakaj traja PS3 intall tako dolgo, ker je velik in igra miora delati tudi na 20GB verziji konzole in ker so morali zadevo kompresirati, ker je bil BR premajhen za vse, če si opazil je grafika odlična! MGS4 je za mene ena najboljših iger na PS3, pa če bi se 1uro ištalirala, je vredna tega! Zdaj si ap predstavlji koliko DVDjev bi za to rabil na X360 in koliko časa za inštalacijo vsega tega nadisk, da ne omenjam velikosti diska...

Ni U2 edini ki izrablja cell procesor za grafiko!

BessieSABU.png

Link to comment

Si kdo od vas lasti PS3?

Jaz se ne počutim kot lastnik, če me lahko Sony zvleče na sodišče, če na njihovem Entertainment computerju poganjam svojo kodo, ki je moje avtorsko delo. Vi se počutite kot lastniki?

Kakšen computer sem to kupil, da me proizvajalec lahko vlači po sodišču za zaganjanje svoje kode, ki je moje avtorsko delo? Aja... PS3... lol... igralno konzolo, ki jo očitno zgolj najemam pod nekimi fiktivnimi pogoji in si je ne lastim tako kot to lastnino definira obligacijski zakonik.

Sony je svoje povedal. Jaz bom pa glasoval s svojo denarnico.

Pa ne ker sem pirat. Iz principa. No... tudi pirat sem priznam... sam še vedno mam več originalov za PS3 kot povprečen lastnik PS3ja. Nič več produktov Sony.

Lahko rečete, da sem hater. In prav boste imeli. Preden so odstranili linux sem bil hater za zabavo. Izbral sem 360 stran v vojni, ker je po mojem mnenju boljši in ker so PS3 fanboyi bistveno boljša vrsta škampov (prime shrimp). Po odstranitvi linuxa sem postal true hater. Danes sem mega hater. Tako, da mi lahko mirno rečete Sony hater... sam me je Sony nardil in poti nazaj ni :)

Upam, da se zgodi scenarij PSP... ki ga seveda niso pokopali pirati, pač pa porazna knjižnica softwera.

Pa še en quote, za vse fanboyčke, ki trdijo kako je bila odstranitev Other OS-a upravičena in bla bla...

They who can give up essential liberty to obtain a little temporary safety, deserve neither liberty nor safety.

- Benjamin Franklin

Urejano od Travar
hotz-tshirt-thumb.jpg
Link to comment

Pridruži se debati

Objavi takoj, registriraj se kasneje. Vpiši se, če imaš račun in objavi s svojim računom.

Gost
Odgovori v debato...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.