Skoči na vsebino

Ekskluzivno:Prva slika prototipa Playstation 4?


Priporočene objave

Travar nič osebnega, ampak meni deluješ kot 17-letnik, ki ga je strah iti ven babe jagat. pa kak se ti da sam s sabo kregat in nekaj dokazovat, si kot ona naša koalicija v parlamentu. ma od kod ti ta volja. če gre kdo brat celo temo bo našel ravno 2 fanboya, Mattro in tebe. drugače pa uživaj še naprej v službi :beer:

ratt-logo.gif
Link to comment
Travar nič osebnega, ampak meni deluješ kot 17-letnik, ki ga je strah iti ven babe jagat. pa kak se ti da sam s sabo kregat in nekaj dokazovat, si kot ona naša koalicija v parlamentu. ma od kod ti ta volja. če gre kdo brat celo temo bo našel ravno 2 fanboya, Mattro in tebe. drugače pa uživaj še naprej v službi :beer:

uf na mene ste pa pozabili :crybaby: , včasih sem jaz bil največji fanboy od M$ :D , da ne pozabim PS3 SUXXXXAAAAAA :fiufiu:

Xbox

Link to comment

Dejch je itak cis cuden clovk, da je babo baje pustu in to kr fajno picoko, ker mu je morila ob večerih ko je on hotu GT5 nabijat names da bi ji špricu v fris ona bi pa delala angry pirate face. Nevem no res bulan tip, sej kaj pa prcakujes ce tip nabija D&D in gleda hentai-je.

The man je pa itak cis usran, tak taprov metalc, sploh se tusira ne in ga babe ne povohajo pa ce jim ponud 100€ pa posluš to: tip ma v svoji sobi v mamini kleti baje tak taprov Arcade geek machine. Tip pač hoče bit metalc, ispade pa un bolj emo.

Kva ces Travar, mal nas je takih elitistov, k bling blingamo i nsmo lepi in polhni keša in nasploh superiorni unim drekcom kot sta tt dejch p ta theman. Jebo vas dj grem se jz z skuterjem furat ajd

PS: Mrš emo od pandreka ti pojma nias kva je bit epic. Jz mam job n shit, furam dober avto d lah dol mečem mudele z sredno šolo na avtocesti in berem knjige in si loh rečem zase d sm epic. Tk sm fuckin pametn japi da loh pisem ko 15 letnik pa sm vseen kul, pol mi bo pa tam en drek od Dejča pravu da so njabolj spoštovani ludje ne intelektualci ampak tisti, ki majo tak prag tolerance, da tudče so največji intelektualci,in furajo audi R8ko in majo pičozo p so pleyboji, da spostujejo sebe IN tadruge ljudi. Ce ne spostujejo drugih tud sebe nmorjo ker jim bmw nc ne nuca so pac isti kmeti k un k dela u železarn Štore in ne ve kter mudel je Plečnik. M kak humanist dej zabi se nekam dejčh s takim bullshitom, jz lah tkm ludem serem po glavi k nimajo pameti p afta dobrga

NinjaKlan.gif

xFire: spankrock

Link to comment

Eh, pa kaj je z vami? Pravi gamer bo itak punco skenslal, če mu bo zaradi "igric" težila. Pa tudi imeti neko casual gamerico, da jo boš gledal v ritko, ko bo na Wii Fitu hulahopala, ni to to.

Edina ženska, ki bi se meni dalo z njo biti, bi res morala biti hardkor igričarka. Taka, ki bi me bila sposobna v kaki orenk igri čisto poownati. Taka, s katero ne bi vzgajal otrok, ampak hardkor rezultate v hardkor igrah. Bi bilo polno neprespanih noči, ne zaradi jokcanja frocov, ampak (npr.) zaradi co-opanja Ikaruge. Po nekaj letih bi že kaj nastalo iz tega.

Če bi imel froce, bi pač po nekaj letih imel neke random otrokece, kar pa itak vsi počnejo in res to ne bi bil nek dosežek. Če bi pa namesto tega po nekaj letih ven prijavil (npr.) ultimativni Ikaruga rezultat, to bi pa bil res tisti pravi "otrokec", na katerega bi lahko bil ponosen.

Potegaman.jpg
Link to comment

Edina ženska, ki bi se meni dalo z njo biti, bi res morala biti hardkor igričarka. Taka, ki bi me bila sposobna v kaki orenk igri čisto poownati. Taka, s katero ne bi vzgajal otrok, ampak hardkor rezultate v hardkor igrah. Bi bilo polno neprespanih noči, ne zaradi jokcanja frocov, ampak (npr.) zaradi co-opanja Ikaruge. Po nekaj letih bi že kaj nastalo iz tega.

Problem nastane, ko se ne igra coop in ugotoviš, da je en HDTV in ena konzola posamezne vrste bistveno premalo.

Recimo jaz dostikrat "čakam", da pridem na vrsto za igrat.

hotz-tshirt-thumb.jpg
Link to comment

V mojem primeru to ne bi bil problem, ker bi itak veliko denarja prišparal - ne bi bilo treba kupovati plenic in otroških igrač, plačevati vrtca,... Bi si komot še nekaj ekstra tevejčkov in konzol nabavil.

Pa če bi res imel tako psiho deklico, bi tudi že ona imela svoje konzole in HDTV. Ko bi potem začela skupaj živeti, bi pač vsak svoj stuff prinesel.

Potegaman.jpg
Link to comment

Problem je se zmer v tem, da je Travar full of shit. Nis edin k ma job, nis edin k gre kdaj na sprehod ali na pir in sploh nis edin, k kupi nek produkt zaradi tega, ker mu odgovarja. V psihologiji si slab, ker ce bi bil dobr, bi vsaj 1 stvar zadel, pa nazalost failas na polno tko kot pri tem, da nisi M$ fanboy. :)

Kar je pa vezalka skp zbasu, ve samo on, pa še kdo k je mau prevec tripu na štanci v lokalnem "wannabe" clubu.

Drugace pa Travar, verjemi da te zadenem v nulo, ko ti rečem get a life, ker te gane, vklopis defenzivo in razlagas ne vem kere teorije zakaj tebe tok gane Sony in zakaj na jobu imaš čaš stran metat za te blazno pomembne bedarije. :) Bi te steku, ce bi bil tako na polno zagret, da smo prevec potrošniški, preveč odvisni od nafte, da krčimo naravo in zivali, ampak da pa se tako na polno spravis za dokazovanje kera kapitalisticna firma je bolše zlo, pa sori brate se 1x - GET A LIFE! :)

Jebs to in tak forum poun zakompleksanih debilov in glupih tem v katerih ne smes niti govort o enem spilu normalno, ker je pac od Sonyja. Bunch of shitwads ya hear?

P.S.: Bom pa travar samo zate obrazlozil v bol resni maniri zakaj mislim, da rabis "zivljenje". Kot prvo poudarjas stvari, katere so samoumevne in se jih NE mece naprej kot nek izgovor. Delam tudi jaz, da lahko prezivim, ze kar nekaj casa (tega za razliko od tebe ne dajem na pediastel ob vsaki priliki, da izstopam med najstniki in da bi se me zaradi tega bolj resno jemalo), kot drugo nekateri imamo sluzbe pri katerih nimaš časa prebit na forumih in razglabljat v totalno nepomembnih receh, kaj je bolši nakup in kdo je TRUE fanboy in kot tretje ne probavam zatirat najstnike ob vsaki priliki in jih zanicevat, ker so bili "idioti", ker so si omislili PS3. Zato še 1x, ce ze probavas nekoga prebrat, bi blo dobro da prvo sebe spoznas in preberes svoje poste s trezno glavo in še nato probavaš nekoga zaničevat da ni zaposlen, da ne ve kako je s svojimi financami in stroški, ter kaj dela v prostem času, sploh ko le-ta osebek tega ne deli s forumom.

Bo šlo?

DejchSLO.png
Link to comment

Očitno me narobe razumeš, kar govorim.

Moj point, da imam job je samo in edino ta, da svojega življenja ne trošim na tem forumu v svojem prostem času. Kar bi direktno pomenilo, da očitno nimam lajfa, da imam čas za tole.

Glede na to, da pa glavnica časa, ki ga preživim na tem forumu ni del mojega prostega časa iz tega še ne izhaja direktno, da nimam lajfa. Vsaj tak je moj pogled na te reči. Kakšen lajf imam jaz mimo tega foruma pa neveva ne jaz ne ti - sej ne, jaz zase vem.

Torej to, da imam job je bilo zgolj "opravičilo" (razlog) zakaj imam veliko preveč časa za tale forum in vse neumnosti. In ne diferencuiacija mene in najstnika. Ker si na podlagi tega, da imam way too much casa za forum zaključil, da nimam lajfa sem ti obrazložil, da porabljeni čas ni moj prosti čas.

Kar se pa tiče fanboyev bom pa tako rekel. Postavim se na tako stran, da lahko podjebavam nasprotno stran. Na tem forumu je klima taka, da se splača biti na M$ strani in bashat PS3 fanboye. Sicer je pa na forumu težko bashat brez argumentov, ker to ni dovolj za pisano besedo. In ker lahko najdem argumente samo na M$ strani tam stojim.

Ko igram Halo na livu pa folk konstantno zajebavam z stvarmi ala Halo sucks, 360 has no good games, my 360 rrods every week, PS3 has blu ray and a TON of good games, online service is so much better than live ect. Na livu ne rabiš argumentov - dovolj je trditev in polovici folka se dvigne tlak in začnejo kričat nate. Meni je to fun. Popestri igro :D

In, če še vedno nisi dojel kakšne sorte fanboy sem ti povem direktno; fanboy podjebavanja in burnih reakcij, če že mora biti beseda fanboy.

In ja, le teh, je v tej temi vedno manj oz. praktično nič. Zato postaja zadeva zelo nezanimiva.

In verjami ali ne, "v resnici" nisem fanboy nobene multimiljarderske korporacije. Če prevzamem stran je to samo zato, da lahko podjebavam drugo stran. In bolj obupana/suverena/arogantna kot je ena stran večja je moja iniciativa po bashanju. Torej ne gre za to kera firma je večje zlo, pač pa katero stran se da boljše bashat.

Kaj boš pa reku M$ fanboyu če ga hočeš bashat? RROD!!!! RROD!!!!!!111!!!111! In un se hladno nasmehne in gre menjat konzolo v Mullerja. Way to bash.

Znamka mi iskreno ne igra nobene vloge in na srečo mi dve konzoli ne predstavljata takega stroška, da bi moral loyalno slediti eni in si dopovedovati, da je "moja konzola najbolša". In tudi, če bi imel samo eno konzolo bi to bilo izključno zato ker bi vedel, da resnično ne potrebujem druge (pa ne tako kot to zlagano misli fanboy).

Je pa res, da se beseda fanboy danes zlorablja. Po sami definiciji console fanboya, mora le ta imeti samo eno konzolo (dane generacije) in si misliti vse najslabše o drugih. Neben tr00 M$ fanboy ne bo dal centa $onyju in obratno.

Kot pravim - po mnenju nekaterih je fanboy vsak ki je tako ali drugače opredeljen v neko smer oz. ni nevtralen - torej skoraj vsak? Zloraba besede, kot sem rekel.

Je pa res, da če bi mi rekel izberi eno konzolo in samo to boš lahko igral to generacijo vzamem xbox360 anytime. Pa sem lahko zaradi tega fanboy, korenje ali šilček - stvar terminologije pač.

Na kratko; mojih besed in stališč ne gre jemati za suho zlato. To je bolj provokacija kot karkoli druzga.

Peace.

hotz-tshirt-thumb.jpg
Link to comment

Rage Will Look Worse on 360 Due to Compression

id's post-apocalyptic open-world shooter Rage (PC, PS3, 360, Mac) will look worse on Xbox 360 due to the compression needed to fit the game's assets on two DVDs, programmer John Carmack revealed at tonight's QuakeCon keynote.

According to Carmack, the royalty fees to include a third disc in the Xbox 360 version would be so high that it simply isn't a feasible solution, with the programmer hoping for Microsoft to make a concession. He stressed that the issue is merely a storage problem and has nothing to do with the power of the Xbox 360 hardware, while adding that the PlayStation 3's Blu-ray format is Sony's one leg up on the competition.

Carmack also noted his belief that neither Doom 4 or Rage will be digitally distributed online, as id isn't looking into that sort of distribution for its major titles at this point.

Zanimivo, kaj bo Microsoft rekel na to, da bi 3 diski bili predragi kar nekaj :beer:

Link to comment

Men so pa jokci ala Dejch res smešni, v temi xbox360 vs ps3 se pritožuje nad folkom, ki pljuva po konzolah.

Fant TEMA JE NAMENJENA TEMU! in če te to moti potem spizdi iz teme.. ane doh !!!

Men je čist ql vsake par dni pogledat, kaj je kj novega napisan, ker travan dejansko owna predstavnike ps3 tabora.

Nevem kaj se greš v smislu "fantje ne mojte se tepst, budite prijatelji" mislim ...

Kaj te boli lurac kdo ima življenje in kdo ne... to so čist osebne stvari in nimajo veze z ps3 vs xbox.

Link to comment

Finta sploh ni v tem. Tle se piše da se mal podjebava, vsake toliko pade ven kaka mal bol pametna debata, kdaj se kaj pospama za vreč malo časa stran... Kdor jemlje tole temo kaj preveč resno ni ravno pri čisti. Sej tudi jaz kdaj popizdim nad kom, a na splošno se mi zdijo vsi kul, še celo shoelace, nad katerim sem se pizdil par tednov nazaj.. :headscratch:

Travar pa sploh zažiga z njegovimi pregovori, huahuahua. Kdaj prav crknem od smeha. :D

Link to comment
Men so pa jokci ala Dejch res smešni, v temi xbox360 vs ps3 se pritožuje nad folkom, ki pljuva po konzolah.

Fant TEMA JE NAMENJENA TEMU! in če te to moti potem spizdi iz teme.. ane doh !!!

Men je čist ql vsake par dni pogledat, kaj je kj novega napisan, ker travan dejansko owna predstavnike ps3 tabora.

Nevem kaj se greš v smislu "fantje ne mojte se tepst, budite prijatelji" mislim ...

Kaj te boli lurac kdo ima življenje in kdo ne... to so čist osebne stvari in nimajo veze z ps3 vs xbox.

Pa kje si se ti atomikus skrivu? Sm ze pogrešu tvoje l33t poste. :) Ta tema je vs, ampak ni treba zarad tega met samo poste v stilu 5 letnika 360 PWNS in PS3 pwns.

Jokica mi bos pa lahko reku, ce me bos kdaj spoznal, do takrat pa zamenji plenice, ker mas ze prevec posrane. :zzz:

DejchSLO.png
Link to comment
Pa kok se vam da kregat???Sam neki mi odgovorte lepo prosim!Ka boste z tem dosegl ko se kregate kira konzola je bolša KA??A vam bo m$ al sony nakazo dnar ker se "borite" za njihove izdelke al kako??Pričakujem odgovor.

Lp

Nebodo mi glih nakazali denarja... Ampak boljše!

Veliko boljše.

Meni je M$ obljubu Warthoga originale, čelado od master chiefa (rabljeno - z švicem od chiefa) in glanc nov xbox roza barve, ki se nikoli ne pokvari. Poleg 40 devic. :ihih:

Pa reči, da se ne splača!

hotz-tshirt-thumb.jpg
Link to comment
Pa kok se vam da kregat???Sam neki mi odgovorte lepo prosim!Ka boste z tem dosegl ko se kregate kira konzola je bolša KA??A vam bo m$ al sony nakazo dnar ker se "borite" za njihove izdelke al kako??Pričakujem odgovor.

Lp

Nebodo mi glih nakazali denarja... Ampak boljše!

Veliko boljše.

Meni je M$ obljubu Warthoga originale, čelado od master chiefa (rabljeno - z švicem od chiefa) in glanc nov xbox roza barve, ki se nikoli ne pokvari. Poleg 40 devic. :ihih:

Pa reči, da se ne splača!

UU travar im in im in, ampak sam zarad 40 dečv :fiufiu:

Bodoči lastnik xbox 360 :)

Link to comment

Pridruži se debati

Objavi takoj, registriraj se kasneje. Vpiši se, če imaš račun in objavi s svojim računom.

Gost
Odgovori v debato...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.