Skoči na vsebino

Ekskluzivno:Prva slika prototipa Playstation 4?


Priporočene objave

Ceprav, bi se lahk štel to kot goljufija. Zgleda podobno (isto pac ne), ime je skoraj isti, tako da ljudje padajo na take fore. Predstavljite si mulca, ko mu starca obljubita da dobi Wii, potem pa faše Vii. Tole bi mogl prepovedat oz. izrecno napisat z velikim obvestilom, da gre za slabo kopijo, ce ze stranke same niso pozorne oz. osveščene, potem pa naj zakon določa le-to. Starci se mi ne smilijo, se mi pa otrok. :lol:

DejchSLO.png
Link to comment

Skoda, res, da je PS3jeva spletna izkusnja na nizji ravni, kot je bil XBL za prvega Boxa. Ce se programerjem iger ne bi bilo treba drkati s friend listami, invajtanjem, komunikacijo in ne vem cem, kar bi lahko pri Sonyju postelali sami, ce bi jih le kaj brigalo (ce bi hoteli se vec denarja in ugleda, ocitno ga ne), bi bilo zivljenje za marsikoga lepse. Oh well... :petting:

Link to comment

Random reakcija nekega random PS3 fanboya... tip govori o Tekkenu 6 na 360 :D

tekkenlover Says:

October 8, 2008 at 5:37 pm

wtf xbox???? this is BS xbox stole many title from ps3 and now tekken… this is not fair wow i cant believe i heard that unbelievable it is not fair xbox stole many title from ps3 and now this come on… xbox stole many title from sony…. go make your own game stop stealing from sony this is disgusting

Crybaby :crybaby: :crybaby: :crybaby: :crybaby: :crybaby: :crybaby: :crybaby: :crybaby: :crybaby: :crybaby: :crybaby: :crybaby:

Lol, just lol. :hyper:

Jaz sem kupil PS3, da bom lahko igral FF13, GTA 4, Resident evil 5 in Tekken 6... Dobra odločitev, ane? :lol:

hotz-tshirt-thumb.jpg
Link to comment

A je ze bila kaksna uradna novica, zakaj so se pri Sonyju odlocil, da bodo prepustil trofeje izdelovalcem in ne standariziral kot pri MSu? Namrec, ce so to ze sli kopirat, kar seveda ni slabo, saj lahko poveča gameplay (ja vem, vcasih sem rekel, da je cista neumnost, ampak fuck it i was wrong), niso naredili to tako kot treba. Zakaj imet ta sistem, ce je nepopoln, prav zanima me, kaj je uradna razlaga. Ce je res karkoli za spljuvat, da je res bedno, je tole.

PSN pac ne dela tako dobro kot Live, ampak je zastojn in njihov recmo temu prvi pravi poskus - logično, da še ni popoln.

Špili so subjektivna stvar, jaz pravim, da ni tako slabo kot nekateri hocjo prikazat, ampak dejmu pustit budalam veselje.

Blu-ray hocs nocs, not je, filmi so hude kvalitete, ce pa hoces dat denar za to, pac hoces, kle neke visje logike ni.

Backward compatibility da ga ni, je minus, ampak nekako ne vidim miljon ljudi, da bi kupilo PS3 ravno zaradi tega, ali 360 for that matter, tko da je minus za jokice, vmes je pa se PS2 pocen kot kruh.

Cena, je visoka, ampak dobiš zraven veliko serijske opreme, tako da placas na1x, medtem ko pri 360 mormo dokupovat vsega boga.

Seprav trofeje. Rabil so resnicno dolgo casa, niti nebi zahteval, da bi starejsim spilom preko updejtov jih dodal, bi pa pricakoval, da vsi novi spili to vsebujejo. Dobil smo pa balkansko vrjanto nešto na pola, kar od japoncev nebi pricakoval.

DejchSLO.png
Link to comment
meh. To samo dokazuje, da ne znaš izbirat pravih konzol...

Sicer pa ti še vedno odstaneta FF13 in GT franšiza (vsaj za tazadnjo ti lahko agotovim, da ne bo postala multiplatform)...

Ma daaaaj... Valda, da nisem kupil PS3 zarad teh iger, saj imam 360 za igre (namreč PS3 ni glih dober za igre) :D

Sam tko sem rekel, ker kakšno leto nazaj so fanboyi govorili "da je PS3 za FF13 in Tekken" še prej pa so neki GTA 4 omenjali dokler ni našel novega doma na xboxu...

Sedaj tega ne pravijo več. Spljoh.

Itak, da si PS3ja nisem kupil kot igralno konzolo... želel sem si linux server v piano black barvi z glossy finishem. Heh... za igralno konzolo... ne se hecat. :D

hotz-tshirt-thumb.jpg
Link to comment
Random reakcija nekega random PS3 fanboya... tip govori o Tekkenu 6 na 360 :D

tekkenlover Says:

October 8, 2008 at 5:37 pm

wtf xbox???? this is BS xbox stole many title from ps3 and now tekken… this is not fair wow i cant believe i heard that unbelievable it is not fair xbox stole many title from ps3 and now this come on… xbox stole many title from sony…. go make your own game stop stealing from sony this is disgusting

Mogoče je celo kdo s tega foruma :D:beer:

Ja, tale je res močna. Tekken je bil vedno PS ekskluziva, tak da je tole izgubljanje ekskluziv PS3 že malo zaskrbljujoče :D

Če pride še MGS4, bo pa res že kriza za Sonyjev štab, hehe.

Link to comment

PS3 je itak edini poraženec v tej nex-gen vojni. wii pač majo vsi, ker jim je "finta", Xbox 360 pa je tista prava stvar. Že samo, ko rečeš: Imam xbox 360." izpadeš kul. Če pa ti keri fanboy kej gnjavi, pa se mu začneš nazaj v faco režat zaradi stolen next FF in sedaj Tekken. Mislim, jaz sem ROFL-al 10 minut, ko sem prebral na gamespotu, da pride Tekken na Xbox. Sej ne, da me to kaj zanima oz. mam že dovolj pretepačin, ampak je pač tak, uber own za lukidda in njemu podobne :bowdown:

x360.jpg

Davodax.jpg

Link to comment

Pa kaksnih izgubljanj ekskluziv? Fcuk no. Lej, firme so neodvisne in valjda sem jim gre za dobicek. Zakaj bi to pordali 10 milijonom ljudi, ce lahko 20 milijonom? Pa saj ni konec sveta, sploh nevem zakaj se folk toliko obremenjuje/pljuva/veseli o neki tako nepomembni stvari. Kaj ste vsi vecinski delnicarji teh velikanov? Jaz imam par delnic nekaterih akterjev, pa to samo za informacije in obcasne gudije (Snake Eater Shareholder Edition r0x) in ne zganjam cirkusa. Zal mi je samo da nimam kesha in bi v kaksnega neodvisneza vec vlozil. Poleg tega je Sony za Tekken6 ze skasiral kar je hotel, avtomat verzija je bila namrec narejena in dejansko tece na PS3 minus blu-ray pogon in ostalega sranja, ki nima kaj delati v avtomatu. Obstaja tudi verjenost da bo Tekken6 na voljo samo na zahodu, tako kot FFXIII, ker tisith 5 japonckov, ki ima xbox itak tega ne bi niti povohala.

(:

Link to comment

Pridruži se debati

Objavi takoj, registriraj se kasneje. Vpiši se, če imaš račun in objavi s svojim računom.

Gost
Odgovori v debato...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.