Skoči na vsebino

kaj trenutno igrate na PS3 ???


D.Tidus

Priporočene objave

  • Odgovorov 179
  • Od nastanka
  • Pretekli odgovor

Top debaterji

  • 2 tednov kasneje...
  • 3 tednov kasneje...
  • Pred 2 meseci ...
  • 2 tednov kasneje...
  • 2 tednov kasneje...
NFS Shift, Dirt 2 ter seveda GT5p

kako se ti zdi NFS Shift? je vreden nakupa ali ne?

Odvisno.

Gameplay je arkaden, s simulacijskimi elementi, z zelo slabim poškodbenim modelom - praktično samo vizuelne poškodbe, če se zaletiš v zid se ti zamegli pogled (kot v streljačinah) in čez čas lahko nadaljuješ naprej z vožnjo. Igram z volanom, vožnja je nasplošno kul, arkadno hitra, vendar ima nekaj simulacijskih lastnosti da moraš biti malo pazljiv (napake sicer manj plačaš kot v GT ali Forzi).

Mi pa najeda umetna pamet, saj so nekateri nasprotniki zelo agresivni, saj te zbijajo s proge, velikokrat se mi zgodi da me kdo zbije s proge pol kroga pred koncem tekme, in moram restartat čeprav sem vozil dobro.

Kariera je zelo omejena, razdeljena je na pet delov, vsak naslednji del odklepaš delno nelinearno z udejstvovanjem na tekmah. Kul je da ti ni treba opraviti vseh disciplin da odkleneš naslednji del, tako lahko preskočiš tiste ki ti niso všeč (jaz ponavadi preskočim drift tekme). Na tekmah dobivaš zvezdice ter "experience" s katerimi si višaš driver level, ki ti odklepa dodatne dele za avte, nove vinyle, šenka določeno vsoto denarja,... Da odkleneš zvezdice ni treba da končaš med prvimi tremi (čeprav tako dobiš več zvezdic). Nima pa to nevem kako globokega vpliva na igranje.

Tuning je kul, sicer omejen na 4 drsnike, a sem sčasoma ugotovil da obstaja tudi advancet tuning ( :P ), ki malo bolj poglobi zadevo.

Grafika je povprečna, daleč za GTjem ter Forzo, je pa pogled iz kabine dokaj dobro narejen. Sicer zelo zapretiravan - ko pičiš 200km/h se ti začnejo megliti še števci za volanom :P

Igra hoče biti nek GT/Forza klon, s poudarkom na večji dostopnosti, a ima vse elemente slabše napram tem dvem igram - manj prog, avtov, bolj omejeno kariero ter tuning in slabšo grafiko. Vožnja je bolj arkadna, kar zna biti komu všeč, edino preveč agresivna AI kdaj zamori vzdušje pri pičenju.

Poleg tega špil pesti milijon ne preveč motečih majhnih bugov.

Ne vem če bi ravno priporočil špil.

Link to comment

Pridruži se debati

Objavi takoj, registriraj se kasneje. Vpiši se, če imaš račun in objavi s svojim računom.

Gost
Odgovori v debato...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.