Cloud Posted February 15, 2008 Share Posted February 15, 2008 No, tukaj je čas, ko se moramo mi devetošolci odločati za srednjo šolo. Sam sem danes že obiskal dve šoli in to sta II.gimnazija MB ter I.gimnazija MB. Trenutno sem na podlagi videnega in slišanega definitivno odločam za II.gimnazijo MB (to je seveda v primeru, da mi uspe priti sem), saj se mi je predstavitev dosti bolj "dopadla". Kam pa mislite zaiti vi? Vaše točke? Vprašanja? Pišite sem. Quote Link to comment
MaDrung Posted February 15, 2008 Share Posted February 15, 2008 Jaz sem se za to sicer odlocal pred dvema letoma, a mi ni zal. Izbral sem smer elektrotehnik energetik, kar je 4-letna sola. Predlagal bi jo vsem, ki tezje zdrzijo pri le teoriji in nakladanju ter drkanju med uro. Praksa je najboljsa stvar sploh. Nikoli ni dolgocasno, pa se zanimivo je. Sola pravtako ni tezka, ampak to je moja ocena. Predlagam SCV v Velenju, ki je res sola. Je pa to najbolje iskan poklic v EU, tako, da z sluzbo ne bo toliko problemov. Je pa tusdi izjemno dobro opremljena sola (najbolje v Sloveniji). Quote Link to comment
fire_soul Posted February 15, 2008 Share Posted February 15, 2008 danes sel z jurcom (Manbearpig) pogledati iskro - smer racunlanikar. Jutri bom mogoce se sel pogledati smer elektrotehnik. Quote js ne vem no Link to comment
Manbearpig Posted February 15, 2008 Share Posted February 15, 2008 Tehnicni solski center kranj, smer racunalnikar.. na to sem sel in sem se kra odlocim da bom sev ke, za jutr se mi pa ne da ostajat ob 9 ih Quote Moj psn id--> Jure00 Link to comment
TriGGer Posted February 15, 2008 Share Posted February 15, 2008 Ok, dost zanimiva tema. Mene sicer bolj zanima dogajanje na faksih, ker sem že 3. letnik 4-letne strokovne šole. However, letos sem skozi pado ker sem bolan, pa pač ne morem it nikamor. Smola. Me pa zanima nekaj, če ma slučajno kdo informacije. Namreč rad bi vedo, kaka izobrazba je potrebna, da prideš na filozofsko fakulteto. Če ve kdo kaj, please let me know :crossfingers: Quote Link to comment
H5n1 Posted February 15, 2008 Share Posted February 15, 2008 Se mi zdi, da velja isto kot za ZGO? Drugace tudi jaz razmisljam o FILO faksu:D Mam tiste pole za amm... vpis na visje sole, a jih trenutno ne najdem:? LoL ISKRA So vam pokazali sportno dvorano? p.s. SŠOF KRIŽANKE WTF Quote XBL: qDING DONGp PSN: DoodlyDingDong Link to comment
TriGGer Posted February 15, 2008 Share Posted February 15, 2008 Mater jaz nebi rad vleko tistega naknadnega leta. Sej ne, da se mi nebi dalo, sam sploh nimamo maturitetnega tečaja (oz. whatever it's called) na naši šoli, pa še svinjsko težki je baje. Tak da, najbrž ne. Quote Link to comment
mlaky Posted February 15, 2008 Share Posted February 15, 2008 No, tukaj je čas, ko se moramo mi devetošolci odločati za srednjo šolo. Sam sem danes že obiskal dve šoli in to sta II.gimnazija MB ter I.gimnazija MB. Trenutno sem na podlagi videnega in slišanega definitivno odločam za II.gimnazijo MB (to je seveda v primeru, da mi uspe priti sem), saj se mi je predstavitev dosti bolj "dopadla". Kam pa mislite zaiti vi? Vaše točke? Vprašanja? Pišite sem. sam sem bil drugogimnazijec tak da te tu 100% podpiram Quote NinjaKlan si lahko Bombo v rit vtakne Link to comment
Manbearpig Posted February 15, 2008 Share Posted February 15, 2008 So pokazal dvorano ja.. Zanima me, ce morda kdo ve, kaksna je na splosno..ce je kdo tja hodu Quote Moj psn id--> Jure00 Link to comment
admins matej1990 Posted February 15, 2008 admins Share Posted February 15, 2008 No, tukaj je čas, ko se moramo mi devetošolci odločati za srednjo šolo. Sam sem danes že obiskal dve šoli in to sta II.gimnazija MB ter I.gimnazija MB. Trenutno sem na podlagi videnega in slišanega definitivno odločam za II.gimnazijo MB (to je seveda v primeru, da mi uspe priti sem), saj se mi je predstavitev dosti bolj "dopadla". Kam pa mislite zaiti vi? Vaše točke? Vprašanja? Pišite sem. Hmm... sam hodim na I. gimnazijo MB. Zdaj sem že 3. letnik. Sem pa bil na informativnih od 15:00 do 17:00, si šel ob tem času kaj mimo učilnice za nemščino? Potem si sigurno od mene dobil kaki letak. Quote PSN & Xbox LIVE: NowickySLO Link to comment
Cloud Posted February 16, 2008 Author Share Posted February 16, 2008 Sam si šole nisem ogledal bolj natančno, zaradi pomanjkanja časa je moja pot tekla od vhoda s krekove pa do telovadnice. Sem pa dobil polno listov. Pa še najboljši clip iz predstavitve 1.gimnazije MB. Krnekdo: A veste kaj je edini razlog, da se jaz učim mrtvih jezikov?! To, da se rešim kemije, fizika pa biologije. P.S: Vem, zaj mogoče ne gleda smešno, ampak je pasal ded v predstavitev, ko marmelada na kruh. Dvorana pa cepala od smeha. :bowdown: Quote Link to comment
rolihandre Posted February 16, 2008 Share Posted February 16, 2008 Vsem želim čimbolj prijetno odločanje glede šol! Jaz sem na srečo dal to skozi lansko leto, ko sem se odločil za 4 letno šolo - elektrotehnik računalništva. Zaenkrat še ni tako slabo, kaj bo pa naprej bomo pa še videli. Quote http://www.r00li.com Link to comment
PaNdEcK Posted February 16, 2008 Share Posted February 16, 2008 Kaj pa na SŠO je bil kdo? Smer medijski tehnik. Sam še tehtam možnosti. Študiral sem tudi na 2. gimnazijo, a ker sem skregan z učenjem, na fakulteti verjetno ne bom nič kaj naredil. Kaj pa vem... Zdaj sta v igri torej SERŠ (tehnik računalništva) in SŠO (medijski tehnik), tak čist za rezervo pa še ekonomska. Quote Link to comment
samus987 Posted February 16, 2008 Share Posted February 16, 2008 a je pršu kdo h nam na poljane pogledat? =) Quote Link to comment
oklepnjak Posted February 16, 2008 Share Posted February 16, 2008 Mene pa zanima, kam ste šli gledat tisti malce starejši. Katere fakse ste prečekirali? Jaz sem šel na nasip malce pogledat pravo, potem pa še ekonomsko, samo me je prva neprimerno bolj navdušila..., če bi temu lahko tako rekli. Predvsem lokacija je res kul in cela stavba je res pošmekana, pač za informativce je treba malce počistit, na ekonomsko so pripeljal recimo kar Tomažinovo, ampak ji ni zares ratalo... Quote Link to comment
Devil Posted February 16, 2008 Share Posted February 16, 2008 To z ekonomsko je res... Tomažinova ni bila ravno uspešna, pa kokr sm slišu je še veleslavni Zoki nekaj govoril, ampak potem sem šel na predstavitev managementa in to me kar zanima. Bil sm pa tudi na pravu sam na pravo pa ne grem ker mi je prijateljica to odsvetovala... "sama piflarija" po njeno, pa še moj dedek je dodal svojo modrost:"če hočeš uspet kot odvetnik morš bit baraba" A bi lahko zastopal stranko za katero bi vedel da je kriva? Jaz ne... to ni zame Drugače Sm bil pa na hitro tudi na FDV-ju in je res odličen faks samo so visoke omejitve... Quote If YOU play Halo 2 with Devil, yes i mean YOU, you will burn!! Dont play with matches! Link to comment
oklepnjak Posted February 17, 2008 Share Posted February 17, 2008 No ja to glede piflarije je dokaj res, ampak je nekakšno nujno zlo, če hočeš imet neko dobro izobrazbo, kar pravo pomoje je. Zakaj so odvetniki tako dobri v postelji? Ker so že toliko ljudi nategnili. Ampak itak ne nameravam postat odvetnik ampak planiram v četrtem prešaltat na mednarodno pravo. Za FDV nas pa štiri leta staršijo, da nikakor ne it gor, ker ni šanse potem dobit službe, če nimaš nekih bajnih vez. Mogoče je zdaj malo drugače, ker so kakor vidim močno omejili vpis s strani ministerstva (kar je tudi edino pametno), jaz sem skozi čas itak nekako dobil vtis, da FDV obstaja samo zato, da lahko politi dobijo nekaj dodatneka keša, za občasno poučevanje, pa brez zamere, če je kdo tam. Quote Link to comment
lukidd Posted February 18, 2008 Share Posted February 18, 2008 šel sem pogledat vse gimnazije v celu, in to v enem dopoldnevu (tak bl privat ogled) pol sm pa šel pit. odloču sm se za kajuha. P.S.: letos v celu ni omejitev na gimnazijah!! Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
Cloud Posted February 18, 2008 Author Share Posted February 18, 2008 Kako lahko ze zdaj reces, da nebo omejitev? Being a little bit confused. Quote Link to comment
oklepnjak Posted February 19, 2008 Share Posted February 19, 2008 Bodočih srednješolcev bo vedno manj, itak se že zdaj ve, da se šole ne bojujejo več za standard ampak za dijake. Quote Link to comment
Cloud Posted March 26, 2008 Author Share Posted March 26, 2008 Samo za informacijo, za tiste ki ste se vpisali na drugo gimnazijo MB. Letos omejitve...bodo . Vpisanih naj bi bilo okvirno 235 učencev, prostih mest pa je 150. Verjetno bodo sicer še odprli en razred. Quote Link to comment
admins matej1990 Posted March 26, 2008 admins Share Posted March 26, 2008 Samo za informacijo, za tiste ki ste se vpisali na drugo gimnazijo MB. Letos omejitve...bodo . Vpisanih naj bi bilo okvirno 235 učencev, prostih mest pa je 150. Verjetno bodo sicer še odprli en razred. Ni bila omejitev vsako leto na prvi, drugi in tretji gimnaziji? Quote PSN & Xbox LIVE: NowickySLO Link to comment
Cloud Posted March 26, 2008 Author Share Posted March 26, 2008 Mislim, da lani ni bilo nikjer, če odvzamemo razne evropske in športne oddelke. Quote Link to comment
meTJ Posted April 3, 2008 Share Posted April 3, 2008 Jaz se bom vpiso na drugo tako kot cloud. Srejeli pa jih bodo 180, samo zadnjih 30 ne bodo gledali točk ampak nacionalce, tak da tisti ki ste s točkami v škripcih se potrudite pri nacionalcih. Quote Link to comment
rolihandre Posted April 3, 2008 Share Posted April 3, 2008 Nacionalni- hahaha! ko sem se jaz vpisval (lani) so bili bolj za šalo kot za res. Smo jih pisali ampak se ni nihče pripravljal minutko za njih. Sicer mi je vseeno ratalo dobiti 99% pri angleščini in 30% pri matematiki . Quote http://www.r00li.com Link to comment
Recommended Posts