Skoči na vsebino

2 Xbox360 LAN party !!! Halo3 pwnage + slike


ScarFace

Priporočene objave

Se opravicujem za nekomentiranje. Sem pac slab glede tega in ko s takih dogodkov pridem cisto skurjen, mi rabi kar nekaj cajta za dobit voljo, da spet pisem na temo.

Meni je bilo zakon. Slava vsem, ki ste bili tam. Brazgo je bil super razpolozljiv in skuliran tudi, ko stvari niso sle tocno po planih, kar so lastnosti top tier organizatorjev! Ce dodam se mega-popust, ki sem ga fasal za dolgo furo in njegovo guitar hero performanso, potem lahko lepim samo ava smajlije. :bowdown: :bowdown: :bowdown:

Halo 3 crew je bil super. Offline igra brez laga in z zivimi taunt-targeti je nekaj cisto posebnega. Zal nismo bili vedno dobro organizirani in tu pa tam je najedalo pomanjkanje hardverja (se bolj kot to pomanjkanje zadnjega paketa z Lockoutom), tu pa tam nas je ubijal preglasen Guitar Hero in par problemcicev je bilo na zacetku, a potem, ko je vse zalaufalo, je samo se sekalo. Epskih trenutkov je bilo se prevec, da bi jih lahko vse nasteli. Legendarna Daddyjeva jeza, ki mi je izklapljala kontrole, ko sva bila na split screenu (in posledicno moja jeza zaradi njegove jeze - zelo zelo produktivno za ekipo), epske ownaze z vseh strani. Da je Sebek uber-pwnerer, je itak jasno in offline se je njegov BR skill poznal se toliko bolj, a Macro je bil cisto svojevrsten bitch, ko je s slednjim igral v teamu. Tip je krozil po stopnji, kradel sniperje in stancal en 10 killov na minuto, tako da sem moral par iger igrati izkljucno z namenom, da tecen za njim od towerja do towerja in ga assasiniram, ker ce ne enostavno nisno mic mogli. Kljub dolgi pavzi se vedno sef (snajpanja). Rookie award dobi Apollo aka DeLonge, ki je v zadnjih par tednih toliko napredoval, da v bistvu sploh nimamo kaj vec govoriti o rookiejih, saj je res vse popolnejsi igralec. Dobri BR skilli v navezi s pametnimi granatami in na momente super mind gamei! Car. Ko so slednji trije sedeli skupaj v nasprotni ekipi, smo imeli se kako za bentiti. :tepen:

No, a offline je briljirala tudi XBL veteranska trojka UnleashX, Mlaky in Nitro. Res dobra igra s strani vseh treh in fantasticna uigranost. Ko ste Macra, Daddyja in mene razturili na Standoffu in na High Groundu sem kljub ownazi prav uzival, saj je bil tisto veliko zmagoslavje ekipne igre nad surovimi Halo skili. Svaka vam. :car:

Sploh pa je Mlaky kljub carovanju v mnogih drugih igrah bil veliko vec na halu, kot sem lahko upal in se res iskazal tudi v dvojicah. Super igre. :car:

Veliko je bilo se zakonodajnega v H3. Lockout, ki se je po zacetnem mlacnem odzivu prvih od nas, ki smo ga kupili, v 2 vs 2 igrah s Sebkom, Daddyjem in Apollom cisto odkupil in se vrnil v stari dobri biser, ki ga imamo vsi radi. Pa MLG settingsi. CISTO TRGAJO. Ne vem, od nekdaj sem zagovarjal radar in nasploh pozitivne lastnosti standardnih nastavitev Hala. Ampak 1.10x hitrost, visja skoda, BR start in boljse balansiranje orozij ter powerupov na mapah naredijo ekipno igro toliko bolj zabavno, dinamicno in nepredvidljivo, da ni res. Saj, default Halo 3 ima se kar svoje care, a ni kaj. Proji vedo kaj je zabavno in tu jim definitivno gre prisluhniti. :rock:

No ja, to je bil pac H3 del in seveda, ce ne bi imel s seboj konzole ter plana o igranju, bi sedaj lahko tuhtal, ali je bilo treba nositi na LAN igrce ali ne. Tako nimam dosti dilem. :D

Vsekakor pa je bilo super srecati tudi ostalo K-Si bando/znance z Livea. Fotri so sefi, da ni vecjih in res super klapa. Kot da ne bi bil ze dovolj toplo sprejet, sem od Dprullesa dobil se majcko Fotr klana :hyper::hyper::love: in nasploh mi je bilo zal, da niste ostali se dlje, oz, da ni bilo prilike za kako rostiljado ali podobno, kjer bi se neizogibno vsedli vsi skupaj in rekli se kako vec. Glede igranja, pa smo se ze dovolj zmenili, da bomo v prihodnje zgladili igricarske nekompatibilnosti. A ne, mr. Legendary Warthog driver? :plan::car::beer:

Pozdrav in ava za udelezbo se Tozu, guitarmasterju Metalordu, Urosu in sploh vsem, ki sem vas pozabil omeniti. Bien joue! :objem: :objem: :objem:

Link to comment
  • Odgovorov 122
  • Od nastanka
  • Pretekli odgovor

Top debaterji

malo nerodna situacija.kontroler ali bilo kera igra se zgubila sigurno ni. bilo bi fer da se to vrne komu pripada.sory mlaky za neprijetno stvar. ma najrajši bi ti dal svojega. :petting:

drugič pa pazit na stvari. :bowdown:

josip ti car kot vedno.ko sem govoril s tabo mi je bilo kak če bi se že večkrat s tabo srečal.tvoja četica pa ti kar konkurenco dela.halo3? to so lahko samo čudežni otroci. svaka vam čast ja pa še sebeka sem vido.pa tou te buuje.(po naše).dobri ste.ja drugo leto bomo pa mi fotri za roštilj skrbrli. itak se pa še prej vidimo v prkmurju.in to bosta mogoče dve konzoli.ali pa nobene.vidimo :bowdown: :rock: :bringiton:

dprulles.gif
Link to comment

Vsekakor pa je bilo super srecati tudi ostalo K-Si bando/znance z Livea. Fotri so sefi, da ni vecjih in res super klapa. Kot da ne bi bil ze dovolj toplo sprejet, sem od Dprullesa dobil se majcko Fotr klana :hyper::hyper::love: in nasploh mi je bilo zal, da niste ostali se dlje, oz, da ni bilo prilike za kako rostiljado ali podobno, kjer bi se neizogibno vsedli vsi skupaj in rekli se kako vec. Glede igranja, pa smo se ze dovolj zmenili, da bomo v prihodnje zgladili igricarske nekompatibilnosti. A ne, mr. Legendary Warthog driver? :plan::car::beer:

mr. Legendary Warthog driver?

če pa mi niste pustili ključev not. :lol:

dprulles.gif
Link to comment

še tole.........iz partija.......

DSC000053.jpg

Bullshit_detector4_zps923951f6.gif

FOLK NE VE KVA KOK JE TO DBEST K PRIDM U ŠTRCUNO SONY ACS KUPM NOV TV, NOV DVD , PLEJSTEJŠN 2, VSE KAR HOČM ŠE TAMAU PSP NOV FOTOAPARAT K NARDI KLIK KLIK ČE OSTANE NEKI FLIK KUPM ŠE MEMORI STIK TRGOVINA SONY ACS NASPROTI KINA ŠIŠKE

Link to comment
  • Pred 8 meseci ...

Če boste v MS vam dam nekaj dobrih lokacij za hrano

kebab - Kebabsi - Za pošto

hamburger - Pajdaš - Zraven Kebabsija

čevapčiči - ne vem imena gostilne - Zraven teniškega igrišča. Teniško igrišče pa je malo vstran od Fazanarije (Murino igrišče - pazite da vas ne dobijo gringosi :D )

pizza - Royal - hmm.. to pa nevem kak bi vam povedal.. ne vem imena ulice pa nič.. vem da ni daleč stran gasilska postaja

Pohana piščančja bedra - špar lol

Sicer pa upam da najdete pošto in teniško / nogometno igrišče ker so še kar velike zgradbe

Preciznost.png
Link to comment
Čevape bo itak samotar peko :D

haha ni problema, ti boš pa kelnarca katero bodo vsi šlatali :lol:

avtocesta je do MS tako da celo SLOVENIJO prevoziš v dobri 2-3 uri KOPER-MS

Če tole v MS nebo uspelo več, trenutno še nemorem povedat sam naj bi se nekaj dogajalo s ComShopom ( upam da bodo tole izpelajli :crossfingers: ) sem za VURBERK ali pa bilo kje :D

Xbox

Link to comment

Pridruži se debati

Objavi takoj, registriraj se kasneje. Vpiši se, če imaš račun in objavi s svojim računom.

Gost
Odgovori v debato...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.