kekken3 Posted September 1, 2008 Share Posted September 1, 2008 Obvestilo za vse, ki se (še) radi igračkate s SC4. Če bi radi postali boljši, našli dobre nasprotnike za onine in.. OMG, BAWBAW offline igranje in/ali res vedeli, kaj delate, kako razmišljajo dobri (pravi) igralci ter nasploh osmislili igranje best sabljačine ever (oz... zadnjega dela best sabljačine ever), je zdaj dober čas, da malo pošpegate v K-Si sister site Pretep, saj SC4 del kar lepo raste: http://pretep.konzole-slovenija.com/for ... hp?fid=222 System thread vsebuje razlago pretepaškega linga okoli igre in pojasni pobiranje s tal, GIjanje, Critical Finishe in mnogo drugega, sproti pa se bodo opdirali posameznim likom posvečeni threadi z naprednim stuffom. Astaroth je za silo narejen, z moje strani pa bosta kmalu sledila še Yunsung in Rock, kasneje pa upam še kaj. Ostalo pa hopefully Bitsu in drugi s SC4 crewa. Don't stay a noob, join Pretep today. http://pretep.konzole-slovenija.com/for ... p?tid=1127 Quote Link to comment
miwche Posted September 1, 2008 Share Posted September 1, 2008 hehe, zakaj pa misliš da ni teme v "multiplatform" o SC4? ker itak špegamo v pretep. Quote Link to comment
kekken3 Posted September 1, 2008 Author Share Posted September 1, 2008 Haha, saj, to je tudi možno. :razzy: Ampak no, potem je to vsaj dobro opozorilo, da bo, vsaj v zvezi s SC4, sedaj veliko dobrih razlogov za špeganje. Ne se hecat. Še proud hišnik overlord ke_kit si je ubodel X360 za SC4. Shit is huuuge! Quote Link to comment
miwche Posted September 1, 2008 Share Posted September 1, 2008 ja, smo opazili! k3kit na XBLA!!! prav eno primorsko ligo bi lahko naredili. Quote Link to comment
kekken3 Posted September 2, 2008 Author Share Posted September 2, 2008 SC4 SUCKS !!! Lep Pretepač badge imaš pod avatarjem... ke_kit. :thumbup: Quote Link to comment
ke_kit Posted September 2, 2008 Share Posted September 2, 2008 Hehe. Upam, da nisi jezen, ker sem vzel tvojega na pretepu za zgled/template... Quote lp, k_k Link to comment
kekken3 Posted September 2, 2008 Author Share Posted September 2, 2008 Hint: saj sem jaz tudi tega naredil. Hint2: Junior traitor nima več badgea. Bo njegovega dobil Ninja, ker me je zbil v SC4. Quote Link to comment
sebek1 Posted September 2, 2008 Share Posted September 2, 2008 Haha no mercy for junior. Quote Link to comment
miwche Posted September 11, 2008 Share Posted September 11, 2008 ej kekken, kaj nimas ti eno napravico za direkt snemanje videa s konzole? kako to, da do sedaj ni nobenih matchev na youtubi? bi se spodobilo, a? čekiram forum pretepa pa nikjer se ne da najti kake filmčke, kaj ob raznih seansah ne pomislite na to, da bi dali video online? Quote Link to comment
kekken3 Posted September 11, 2008 Author Share Posted September 11, 2008 Problem je v HDju. Moja naprava je dobra za snemanje videa s prejšnje generacije. Od kompozitnega, preko S-videa do RGB signala. A žal je zdaj aktualen progressive, ki pa ga naprava ne zna snemat. In zdaj, kjerkoli se dobimo, igramo na ogromnih plazmah, LCDjih in podobno, seveda v HDju. Tu pa moj vestni Archos AV700 žal nič ne more. :crybaby: :crybaby: :crybaby: No, prvi slovenski SC4 turnir imamo 20.9 in top8 fajti bodo posneti, tako da nekaj tudi z naše strani bo, medtem pa se dobi veliko posnetkov že na netu, a treba jih je znat poiskati. DIrekt na Youtube je dokaj polomija, ker je preplavljeno z raznimi "look at my custom SC4 character - naruto w00t!" videi, ampak obisk videosekcij na caliburforums.com ali 8wayrun.com obrodi veliko več sadov. Quote Link to comment
miwche Posted September 12, 2008 Share Posted September 12, 2008 aaah, zajeb s tole tehnologijo!! kaj progresivni signal ne šljivi sploh? niti 480p? Bom počakal do 20.9. pa da vidimo kaj se dogaja. Quote Link to comment
Recommended Posts