Skoči na vsebino

Soul Calibur 4


Priporočene objave

Obvestilo za vse, ki se (še) radi igračkate s SC4. Če bi radi postali boljši, našli dobre nasprotnike za onine in.. OMG, BAWBAW offline igranje in/ali res vedeli, kaj delate, kako razmišljajo dobri (pravi) igralci ter nasploh osmislili igranje best sabljačine ever (oz... zadnjega dela best sabljačine ever), je zdaj dober čas, da malo pošpegate v K-Si sister site Pretep, saj SC4 del kar lepo raste:

http://pretep.konzole-slovenija.com/for ... hp?fid=222

System thread vsebuje razlago pretepaškega linga okoli igre in pojasni pobiranje s tal, GIjanje, Critical Finishe in mnogo drugega, sproti pa se bodo opdirali posameznim likom posvečeni threadi z naprednim stuffom. Astaroth je za silo narejen, z moje strani pa bosta kmalu sledila še Yunsung in Rock, kasneje pa upam še kaj. Ostalo pa hopefully Bitsu in drugi s SC4 crewa.

Don't stay a noob, join Pretep today. :D

http://pretep.konzole-slovenija.com/for ... p?tid=1127

Link to comment
  • 2 tednov kasneje...

Problem je v HDju. Moja naprava je dobra za snemanje videa s prejšnje generacije. Od kompozitnega, preko S-videa do RGB signala. A žal je zdaj aktualen progressive, ki pa ga naprava ne zna snemat. In zdaj, kjerkoli se dobimo, igramo na ogromnih plazmah, LCDjih in podobno, seveda v HDju. Tu pa moj vestni Archos AV700 žal nič ne more. :crybaby: :crybaby: :crybaby:

No, prvi slovenski SC4 turnir imamo 20.9 in top8 fajti bodo posneti, tako da nekaj tudi z naše strani bo, medtem pa se dobi veliko posnetkov že na netu, a treba jih je znat poiskati. DIrekt na Youtube je dokaj polomija, ker je preplavljeno z raznimi "look at my custom SC4 character - naruto w00t!" videi, ampak obisk videosekcij na caliburforums.com ali 8wayrun.com obrodi veliko več sadov. :)

Link to comment

Pridruži se debati

Objavi takoj, registriraj se kasneje. Vpiši se, če imaš račun in objavi s svojim računom.

Gost
Odgovori v debato...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.