Skoči na vsebino

Super Street Fighter 2 Turbo HD Remix


Priporočene objave

ssf2hd_remix_logo.jpg

Ja, fantje. Nihče si ni nikoli mislil, da bo serija prišla do tako absurdno dolgega imena, a vendar. SSF2THDR je med nami.

168768-1.jpg

1200 M$ pointov ali 15 USD na ameriškem PSN se lahko zdi veliko za live arcade igro. A to, dragi moji, je igra iger. Igra, brez katere bi sama beseda "Arcade" en bi imela enakega pomena.

Sicer pa, kaj sploh razlagam. Kdor se je kdajkoli v svojem življenju zabaval ob kateremkoli Street Fighterju, je sigurno že šel downloadat. In prav je tako. Kdor ni, eh.. potem je verjetno mlajši od 15 let. Pa bi vseeno moral downloadati zdaj. Ne res. Pejdi, mulo!

SSF2THDR ima povsem prenovljeno, HD podobo, ki je prišla izpod roke avtorjev zelo znanih Street Fighter stripov, ameriških Udon Comics. Za remixan soundtrack je poskrbel nič manj kot OCRemix - najbolj znan videogame song remixing community. Za prevetritev sistema, finalno dodatno reblansiranje in nasploh celo produkcijo pa je skrbel David Sirlin - ameriški game Street Fighter pro in odličen game dizajner, ki je v zadnjih letih začel sodelovati s Capcomom. Seveda je poskrbljeno tudi za online način.

Dovolj bodi. Saj bi rekel še kaj, ampak zadeva se mi je pravkar zdownloadala. Tako da je to tudi vse z moje strani. Se vidimo online! :bringiton: :bringiton: :bringiton:

edit: ker je še ni videti na XBL marketplejsu, je trik, kako jo downloadati, objavljen tu:

http://pretep.konzole-slovenija.com/for ... 4#pid15985

Novosti in spremembe, ki jih je bil deležen vsak lik pa so tu: http://pretep.konzole-slovenija.com/for ... p?tid=1156 . Zdaj pa dovolj. AKCIJAAAAA

Link to comment

Pridruži se debati

Objavi takoj, registriraj se kasneje. Vpiši se, če imaš račun in objavi s svojim računom.

Gost
Odgovori v debato...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.