Skoči na vsebino

Dobil sem banano !? Novi BANWAVE od M$


Gost aljo11

Priporočene objave

Sami ste si krivi, kaj pa kradete. Sej jaz počnem isto, ampak se zavedam možnih posledic in sem jih pripravljen plačat, ne pa se jokat na forumu ko mali froc. Zdaj boš pa kupo PS3 in boš tam kupoval originalne špile? Zakaj jih pa na boxu nisi? You people make me sick...

no, no umiri se :petting: sej ni nič narobe če se poizkusi še druga stran. Konec koncev bi si lahko rekel da sem ovca oz. da imam čredni nagon glede na to da se vračam v primeru bananja na xbox. Sam sem bil pred cca. letom dni že banan, pa sem brez problema skočil po novo mašinco brez problema. Če sem (bom) tokrat banan, res ne vidim nobene pizdarije al potrebe da se vračam po xboxa. Rad bi poizkusil in preizkusil čare PS3 :rock::rock::rock: Poleg tega je že cajt da dam še kakšen euro Soniju :-) pa brez zamere za tale offtopic. Je samo moje skromno mnenje :china:

mejte se :beer:

naslonjach.png
Link to comment
  • Odgovorov 750
  • Od nastanka
  • Pretekli odgovor

Top debaterji

Top debaterji

Nazadnje ko sem nesel v muller flashanga so rekl da so dobil komando da jih morjo v nemcijo poslat, pol so mi pa cez 3 tedne novega dali. Pred tem sem 2 krat nesel in so mi takoj dali nov xbox, sploh niso glejali garacijskega lijsta. Upam da bo zdaj isto, da neo znarala prodajalka.

on toupik- Ban se dobil! jej

Link to comment

Trigger, nobeden ne joka, temveč tolčemo debato, da je to nesmiselno kaj počenja MS !

Če že enkrat igral, potem pa ti preprečijo, niso zajezili piratizacije in modanje konzol, to je dejstvo, tako da ....

Imam pa danes DOBER DAN, čeprav zjutraj z BANom konzole ni kazalo tako, ampak je res super dan danes.

Pravkar sem prišel domov .... imel sem izpitno uro za A kategorijo - neomejeno !

Uspešno sem opravil tako poligon, kot praktično vožnjo !

Od sedaj naprej sem MOTORIST ... v garaži pa imam čisto novo YAMAHO FAZER 600 z 100HS, (za info: končna samo 250km/h), ki sem si jo kupil pred enim mesecem (za božička sem rekel ženi).

Tako da me za BAN konzole BOLI KUR*C, saj itaq ne bom več imel časa igrat, ker bom nonstop na BAJKU !

Vsi ki ste motoristi se javite, da se drugo leto kje dobimo in kakšno rečemo ob kavici.

JUHUHUUUUUU ! Ride My Bike !!

P.S.

Ljubo, kot sem obljubil ... drugo leto pridem do tebe, da v kakšnem kafiču vdariva kakšno debato in se osebno spoznava.

SKALEC.jpg
Link to comment

Mamba čestitke za izpit, pa srečno pot, kot že kekit pravi.

Če se vrnem nazaj na našo debato. Saj je logično, da ste žalostni in nesrečni, kdo pa ne bi bil. Ne morete pa Microsofta krivit za to. Celi industriji se gre samo za dobiček in če bi bili vi na njihovem mestu tudi ne bi hotli met lopovov, ki vam ta dobiček kradejo, ob tem se vam pa še mastno smejijo v fris. Da ne omenim še drugih potrošnikov, ki jim gre strašno v nos to, da morajo oni kupovat špile za 60€ in nanje čakat do izida, medtem ko jih drugi dobijo zastonj en teden prej.

Smešni se mi zdijo ti komentarji, ko se eni zgražajo nad bananjem. Zamislite si, da bi vkradli avto in bi pričakovali, da se boste z njim zastonj vozli še 15 let. Potem bi vas pa valda nekje dobili in vas zaprli, vi pa bi se pritoževali nad krutostjo sistema. Pri nas je problem samo v tem, da je piratizacija postala nekaj samoumevnega in se imajo vsi za bogove, ker mislijo, da so premagali celo korporacijo s tem, ko so si z neta zvlekli en špil. Potem pa dobiš banano v faco in padeš na realna tla, pa so vsi za vse krivi.

NitroBlast90.jpg

Link to comment

Se popolnoma strinjam, ampak glej, sem bral na netu statistiko za igro COD4 ... prodali so jo v 14 milion ski nakladi, kar pomeni, da so z njo itaq že bajno sazlužili, kar se strinjam, da razvijalci so za svoj trud poplačani, ker dejstvo je, da za nastajanjem ene igre stoji homogena velika ekipa, ki se trudi predvsem pa razmišlja tudi o dobičku. Kot v filmski industriji.

Hvala za čestitke .... ubil mlade družine !?

Hja, bolje bi bilo napisano, da upaš, da mene nebo spregledala kakšna mlada družina, ko bo mamica obrnjena nazaj mirila otroke, oče, ki pa vozi pa bo po tleh iskal dudo, ki jo je otrok od ipike zabrisal po avtu.

P.S.

Sedaj so otroci imeli željo igrati Harrya Pottera, ki ga nikoli nismo igrali preko LIVEja, ampak ne gre !

Igre, ki jih imate na diskih jih ne morete več igrat tudi takrat ne, ko niste konektani .

Kot sem rekel, mi je vseeno .... prodam konzolo premium z dvema kontrolerjema , sprednjimi platami, 120GB diska ... transfer kabel, original embalaža ....

SKALEC.jpg
Link to comment

Jaz se tud strinjam z Nitrotam. Vsi ki ste dal flešat konzolo ste vedl da lahko dobite ban. Če ste si pa rekl da itak ne boste na livu ampak sam da pirate špilate SP pol je pa tud MS poskrbu da bo temu res tako. Nevem zakaj je zdaj MS zloben ko vas je benu. Ker ne morete naprej piratizirat? :) Kruh pa avto mislm da tud plačate? Nevem kako bi se vi počutili kot lastnik pekarne pa da vam ves kruh pokradejo? Jaz nebi bil zadovoljen.

@Mamba čestitke za A :) previdno!!

lp, M.

PiKi17.png

xbox3603.png

Link to comment

Jaz nisem xboxa prižgal en teden potem pa slišim, da sta eniva dva kolega dobila ben na lajvu in sem se vse zasral. Zdaj sem pogledal in hvala bogu nisem benani in upam, da nebom, ker sem pred kratkim prednaročil MW2 PRESTIGE EDITION za xbox. :P Skratka užas, kaj se zdaj dogaja.

Še en kolega, ki je dobil ben na lajvu: greaper998

DarySLO.png
Link to comment
Obstaja kakšem program da lahko igraš multiplayer čeprav si banned? Ker sem jaz tudi dobil namreč tropski sadež :D

xlink kai-se da modern warfare 2 igat če maš ping pod 30ms ( in use kar je system link).Mogoče nova tema?

Si sprobal že če dela? Jaz sem se včeraj 3h mučil pa nekak ne gre :) sploh pa najt koga ko ima ping pod 30ms plus tega more imet isti update zdaj pa ne vem kak je z iXtreme če lahko stare in nove verzije skup igrajo itd., lahko pa se zmenimo pa ruknemo neki CODMW2 jaz mam 20/20mb pa max 10 pinga

Lj tkole nardiva-jest mam povezavo 4/1 kar je švoh ,ampak k smo si zelo bliz ,zna tud to delat.Kt tam gor ne najdeš nobenga bliz.Dej me prosm u Skype -up. ime " unicornbobi " -bom danes na liniji.Če dela naredimo nov post,in pa tutor.

!!!Pa prosim ,tisti ki vedo da imajo banano za ovinkom in jo še niso prejeli,naj se ne logajo gor z gamertagom ki ima LIVE in seveda naj najprej naredijo novi gamertag ki ni vezan z lajvom in isklučijo auto sign in!!! da ne pride do kontakta z banano

Link to comment

I has ban....too gewd 2 b disturbed!1one Müller spammez here i r comez....

PS: PHUUUUUU hate M$ xD Dam Nitrotu prow....itaq bi v Ameriki vsi furali čuzo zarad piraterije. Ban je najmanj, kar mi lahk nardijo! Vendar vseeno...they're committing to something in between control and carelesness! WTF?

fs.pngMorbidMagic.png
Link to comment

Da se vam še jaz pridružim. Tudi jaz sem dans ponoči dobo na elitki ban ob 1 ponoči neki in to sredi COOP legendary Halo 3 :/

Lahko vprašam če ma kdo kakšno idejo kak zamenjat xboxa še v garanciji? Kaj kr nest v big bang pa upat da dajo novga al ga kak sam še uničit?

Lp

Link to comment
Gost
Debata je zaprta za nadaljnje komentarje.

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.