Jump to content

Primerjava XBOX vs. XBOX 360


PSP_BOY

Recommended Posts

Xbox je preteklost, X360 je prihodnost, kaj več reči. :roll:

To prevedeno pomeni, da če kupuješ konzolo sedaj, pač kupi novo. Iger za starega Boxa sploh ne bo več.

Aja, in grafika = igre. Konzola sama nima grafike. Igre jo imajo. Ne moreš izključiti iger in reči, kakšna konzola ima boljšo grafiko. Kvačjemu bi se dalo povedati, da če imaš x360, si boš res želel LCD ali Plazmo, kakorkoli, TV novejše sorte, ki prikazal X360 igre v pravem sijaju. Sicer od takega TVja z ustreznimi kabli prfitira tudi prvi Xbox, a manj in zanj je dovolj že navaden katodnik, da imamo the izkušnjo.

Link to comment

Pomojem se tudi ne splača več kupit xboxa naadnega...zarad iger predvsem...ker sploh več ne izhajajo....kake multyplatformske še ...pa še to tu in tam....

X360 pa bo dobival vedno boljše špile...od Halo 3, Forza Motorsport 2 do Fable 2 in Gears of War....itd.....itd....itd....

Tako da pomojem je kar lepše dat več dnara pa boš mel vedno na zalogi kake igre...pa vedno bodo izhajale še sedaj kar redno.....

Lp

followmeontwitter.png
Link to comment
Kaj pa moznost, da bo xbox predvajal igre za xbox 360?? Seveda, z dolocenimi predelavami... :headscratch: Samo predvidevam, ce se na 360 - ki da igrati igre z xbox-a, zakaj ne obratno :D Je sploh mozno to? Tehnologija konzol se z predelavami hitro razvija :car:

Se razvija ja, smo kaj ko je vse odvisno od strojne moči mašine ki bo emulirala igro.

Link to comment

Dej nehte no s takimi, ki me bo infarkt. :lol:

Gremo s črnobelim Gameboyem emulirati PSP? S fičotom ferrarija?

Konzola mora biti od ciljne.. nevemkoliko.. vsaj 10x močnejša, da jo emulira, zdaj pa bo kdo poskusil emulirati X360 na starem, pri čemer je X360 bi lnarejen RAVNO ZATO, da je orenk močnejši od starega (drugih funkcij pač ni dodal). Raje poskusim s fritezo naenkrat speči slona. :red:

Link to comment
  • 1 month later...

joj, kake eni streljate. :D

ja grafiko ma xbox360 boljši od xbox180. pa tudi igrice so boljše. ;) je pa tudi več dnarčka treba dat. pa tudi priporečen je pošten lcd/plazma, da izkoristiš moč xboxa 3sixty.

dolgoročno pa je najboljše, da se najprej pozanimaš o zadevi in potem ne rabiš takih smešnih vprašanj postavlat. kot bi vprašal a je boljše kupit golf 3 ali golf 5. ali je lahko golf 3 tudi tako dober kot golf 5??

najbolj smešno je seveda vprašanje ali bi blo mogče igrat igre iz 360 na starem boxu. :lol: seveda, tako kot bo mogoče furati visto na pentiumu s 133 mhz.

Link to comment
  • 1 month later...

LOL

1166116023.jpg

Xbox 180 - $175

Reply to: sale-253431829@craigslist.org

Date: 2006-12-25, 10:14PM CST

X Box 180

Like new, barely used

Will sell with games

email eagle7351@yahoo.com

* Location: Converse

* It's NOT ok to contact this poster with services or other commercial interests

drgače pa

The Xbox 180 (cute new nickname for the original Xbox that is sweeping the nation)

It was also thought that, during the time, Microsoft was working on a portable gaming handheld, dubbed, the "Xbox 180" or simply, "Xbox 2.0". However, when word of the product becoming a music player leaked onto the internet, the portable gaming system was debunked.

BessieSABU.png

Link to comment

Hm... to bi bil pa kr razburljiv boj, sam bi pol DS Lite priskoču na pomoč, pa bi oba DS-a s skupnimi močmi zlomla Xbox 180. :lol:

Bi pa blo fajn, če bi prišu na trg, pa mislim ,da bi glede na strojno opremo pokosil tudi PSP. Je pa čist možno, da bo na trg prišel čez par let, ko bo na voljo nova ''handheld'' generacija. Mislim, da realno bitke sedanje generacije ne more več dobiti.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Using this site means, you're accepting our Terms of Use and Privacy Policy policy.