Skoči na vsebino

Ekskluzivno:Nižja cena Kinecta


mumbo

Priporočene objave

  • Odgovorov 139
  • Od nastanka
  • Pretekli odgovor

Top debaterji

Top debaterji

Objavljene slike

  • vrhovni
Senzor mora biti med 0.6m in 1.8m od tal. Idealno naj bi bilo 15cm nad ali pod TV-jem.

Za enega igralca rabiš 1.8m, za dva pa 2.4m prostora.

Tako piše na xbox.com.

+ precej prostora v širino (na pamet bi rekel enih 2m), ko skačeš levo in desno! Nikakor pa ne pozabit, da je pomembna tudi višina prostora za kriljenje z rokami in skakanje!

Skratka Kinect potrebuje res ogromni prostor, še posebej če hočeta igrati 2 igralca.

PSN & Xbox LIVE: NowickySLO

NowickySLO.png

Link to comment

trenutno sem opazil da je najbolje imeti kinect nad tv-jem. Saj me tako najbolje zazna. Obvezno jit čez vsa kalibriranja vsaj enkrat mesečno ob različni svetlobi. Za igranje v enega ne rabiš veliko placa. Sam imam cirka 2m dolžine in 2m širine, kar mislim da se da že skoraj v vsaki sobi porihtat. Pa še to mam tolk placa samo zato ker je kinect nad tv-jem in postavljeno vse skupaj v kot. Za igranje v dva pa rabiš 2m dolžine in vsaj 3m širine, ker drugače ti bo vedno pisalo MOVE LEFT ali MOVE RIGHT in vedno si bosta skakala v obraz. Treba je tudi vedeti da 3m širine ne pomeni od stene do stene, ker kinect zazna steno in zmanša prostor zaznavanja. To so moje trenutne ugotovitve. Bom prpopu eno sliko kako imam jest do večera enkrat. Smo pa probali pri nas v kuhinji, kjer smo ugotovili da ne rabiš biti toliko oddaljen od kinecta in je bolj pomembno koliko se meri prostora v širino.

Urejano od suhi_SLO
Link to comment

Mah, I don't get it... Tip tam stoji na mestu, character pa se kr premika okoli, strelja, pa kaj še vse. In potem, ko je treba šprintat tip laufa na mestu. Sej v teoriji se lepo sliši, da ne rabiš

, ampak v praksi se mi zdi to precej zgrešeno. Ne samo, da tehnologija očitno še ni na zadovoljivem nivoju, vsa skupaj se mi zdi precej neučinkovito in neudobno. Kaj je narobe s sedenjem pred TVjem in klikanjem na kontroler? Sej vem, tehnološke inovacije itd. ampak za večino bolj resnih gamerjev to ne bo špilalo. Najbrž ne bo špilalo niti za kake bolj obilne ljudi, ki pač ne morejo šprintat na mestu, skakat, se pripogibat in mahat dve uri zapored. Po moje bi blo boljše, če bi za take shooterje in ostale bolj kompleksne igre dali zraven še kaki peripherial v slogu Wiija, za vse druge fitnese, plesalščine in to pa lahko ostane kot je. Urejano od TriGGer

NitroBlast90.jpg

Link to comment
  • 2 tednov kasneje...

Čudno, na videu se mi ne zdiš kot 12 let star mulc, pa vseeno hypaš nad takimi igrami? Mislim, ker men je to shit od gameplaya. Vse kar delaš je obračaš konja malo levo in desno, pa počepneš vsake tok časa. Kako je to dobra igra?! Pri človek ne jezi se se več dogaja.

Pa kakšen input lag, ne morm vrjet. Kako se navadiš da morš skočit 4 minute pred oviro? D:

Link to comment

Moraš se zavedati, da ko konja potegneš za uzdo ne bo isto sekundo skočil. Pri eni oviri sem sam zajebu, ker nisem pravočasno počepnil(prehitro) zato sem jo podru. Kaj ma veze kolk sem star, da igram te igre. Kupil sem jo zato, ker sem hotel vedeti kako zadeva deluje. Je mus igrat samo eno igro? COD BO je tudi ene vrste poraz od igre (na svoj način). Pri jahanju konja je pač tako kot je. Ti nakažeš in konj odreagira. Če bi tebi navlekel uzdu misliš, da bi takoj odreagiral ko bi te potegnil malo. Pribljižno tako je tudi pri zmaju za katerga ti lahko povem, da je kar realen (imam z tovrstnim športom izkušnje), za razliko od tega, da pač ne visiš v zraku ampak stojiš na miru. Konja jahat je eleganten šport in ni kot boks, kjer skačeš ko zmešan. Ko ponovno dobim kinect sport ti bom tam posnel clip kjer tečeš na 100metrov Pa boš potem povedal. Treba se je zavedat, da ti doma ne moreš laufat, pa nima veze kolk maš placa. Glede laga si poglej pri zavojih kjer se točno vidi kakšna je odzivnost. Drugače pa ti predlagam da se enkrat oglasiš in zadevo sprobaš. Ena igra boksa mislim da ti bo dost da boš razumel zadevo.

Link to comment

@ Arey

Vse je stvar okusa - kakšne igre so komu všeč. ;-) Pri meni je še odvisno od razpoloženja: včasih mi paše kakšna dinamična igra, včasih pa kakšna na "izi" (recimo kakšen Uno), ko ne rabim (skoraj) nič razmišljat ali hitro reagirat.

Odzivnost Kinect-a pa ni ista pri vseh igrah. Igram Kinect Adventures in Shape Fitness Evolved in je različna tako odzivnost, kot natančnost. Pri posameznih aktivnostih v "Shape Fitness..." je različna že natančnost: enkrat moraš imeti gibe zelo skladne s trenerko/trenerjem, spet drugje pa se tolerirajo tudi večja odstopanja. Temu se pač prilagodiš. (No, druga alternativa je, da na ta način ne igraš.)

Mi je pa všeč, da je suhi_SLO objavil video - da ostali uporabniki vidimo igro "v akciji". Mene recimo igra mika, nisem pa se še odločil ali bi jo kupil. OK, zdaj po ogledu me mika malo bolj - pa ne zaradi jahanja ;-) , ampak bolj zaradi drugih športev.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Link to comment

BlonG, sej men tud jahanje ni lih nevem kaj. Pač ko nevem več kaj da igram, igram konjičke. Je tko bolj na izi. Zmaja rad igram ker je zelo natančno in ko prideš do konca imaš freeride in lahko tudi po več ur letaš po mestu ali puščavi. Lahko tudi povem da pol ure letanja z zmajom te drugi dan čaka musklfibr v ramenih in je dost huj kot pa pol ure boksa. Probite držat pol ure roke naprej al pa pol ure skakat na mestu. Sej ko dobim še špile bom še kej druzga objavu, pa tud ostale športe v motion sports, sam da en vikend premaknem kinect v kuhinjo al pa hodnik (zarad placa)

Link to comment
  • 2 tednov kasneje...

Pridruži se debati

Objavi takoj, registriraj se kasneje. Vpiši se, če imaš račun in objavi s svojim računom.

Gost
Odgovori v debato...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.