Corben9 Posted December 11, 2006 Share Posted December 11, 2006 Ola ! Samo na hitro a kdo od vas we ali WiiConnect24 sam firmware upgrade izvaja ? Al se ti instalirajo pac ko gres v options meniju pod update wii system software??? Moj je updatal pac po tem ko sn nastelal wireless povezavo . Zdaj je na 2.0E. Predvidevam da E stoji za Europe. Aja pa se eno vpr .. a je kdo dobu v konzilo pa pr zeldi nintendo VIP pike? Jaz sn jih dobu samo z WiiSports . Napisite malo kak ste vi to vse dovzeli Quote Link to comment
Gorky Posted December 11, 2006 Share Posted December 11, 2006 Pik pri zeldi ni, dobiš jih pri Wii sports in Wii play. Quote http://www.gorky.info Link to comment
SolidG Posted December 11, 2006 Share Posted December 11, 2006 Jaz sem pri Zeldi dobil VIP pike, vendar pa sem jo nabavil v Avstriji in ne pri nas. Quote Link to comment
Tr0n Posted December 11, 2006 Share Posted December 11, 2006 Pa se vam poznajo Wii Points, ce povezete WiiShop account z Nintendo Europe Club clanstvom? Pri meni ni neke razlike v sami kolicini Wii shop tock. Quote Link to comment
AndY1 Posted December 11, 2006 Share Posted December 11, 2006 Verjetno še nimajo implementirane rešitve. Me pa zanima, kakšna bo, oz. koliko Wii točk bomo dobili za VIP točke. Quote Link to comment
admins Anduril Posted December 11, 2006 admins Share Posted December 11, 2006 Jaz sem pri Zeldi dobil VIP pike, vendar pa sem jo nabavil v Avstriji in ne pri nas. Ioooo, /me gonna kick someone's ass real good. Glede zvezdic in Wii točk - nič se ti ne pozna, če samo linkaš in se verjetno tudi ne bo .. najbolj verjeten scenarij je, da bodo nekega dne v Stars Catalogue vrgli Wii točke, ki jih boš lahko nabavil z zvezdicami. Če bo zadeva količinsko omejena, se lahko že sedaj vsi obrišemo pod nosom, ker takih stvari potem zmanjka v roku parih ur, če ne še prej (npr. Age of Empires za DSja, ki si ga lahko nedavno "nabavil" za zvezdice). Quote Link to comment
Guest goldipoldi Posted December 11, 2006 Share Posted December 11, 2006 Eno n00b vprašanje. Kam lahko vpišem VIP točke in kaj so te zvezdice o katerih govorite? Quote Link to comment
admins Anduril Posted December 11, 2006 admins Share Posted December 11, 2006 Greš na http://www.nintendo-europe.com/, si izbereš državo, katere jezik ti najbolj ustreza in se prijaviš na strani. Nekje pri dnu na desni strani imaš potem 'Register another product now PIN#', kjer vpišeš PIN kodo, ki si jo dobil ob nakupu špila - in za vsako stvar, ki jo tako registriraš, dobiš na Nintendovi strani zvezdice, s katerimi lahko potem "nakupuješ" razne screensaverje, ozadja, zvonenja za mobitele, nekoč v prihodnosti pa naj bi lahko s prisluženimi zvezdicami nabavil tudi Wii točke. To je to. Quote Link to comment
Dean- Posted January 21, 2007 Share Posted January 21, 2007 Čudno, jaz sem do zdej kupu še dodatno 2 wiimota, red steel, wii play, wario ware, .... pa nikjer nisem dobu notr nobenih pin kod za zvezdice ... vse je blo kupljeno v Media Marktu v avstriji... Mogoče ve kdo kaj več o tem...? Quote [dr.]Dean SLO Link to comment
SolidG Posted January 21, 2007 Share Posted January 21, 2007 Si dobro pregledal dokumentacijo. Če jih ni, potem pa je potrebno nekomu parklje nalomit. Jezni email na NOE bi mogoče zalegel (ali pač ne)! Quote Link to comment
Dean- Posted January 22, 2007 Share Posted January 22, 2007 sem jim spisal en mail....bomo vidl kaj bodo povedal. Quote [dr.]Dean SLO Link to comment
jan4 Posted May 10, 2008 Share Posted May 10, 2008 jst sem poslu nemškemu nintendu, kr sem si igre kupu v avstriji, pa so mi razložl, da za nekater države ni nintendo vip cluba Quote Click here to feed me a Rare Candy! Get your own at Pokeplushies! Link to comment
Cloud Posted May 10, 2008 Share Posted May 10, 2008 Za Avstrijo bi pa ja mogel biti. EDIT: Sem šel preveriti. En model je napisal tole: Oh, not all of Europe has Club Nintendo offerings. For example, in Austria we get all these cards with codes for stars packed in our games. We can make accounts and input those codes to see our stars soar. But we can't redeem them. Why? Because in Austria, there is no Club Nintendo. There isn't even a Nintendo because publishing of all Nintendo Products is done by a company called Stadlbauer. So, they're dangling all the kool rewards in front of our faces and we can't nab them except for having a friend in Germany who would send the to us. Quote Link to comment
jan4 Posted May 10, 2008 Share Posted May 10, 2008 men pa so poslali, citira: Bitte beachten Sie außerdem, dass unseren Produkten nicht in allen europäischen Ländern - z.B. in Österreich und der Schweiz - eine Club Nintendo-Registrierungskarte beiliegt, da aus rechtlichen Gründen nicht alle Länder an unserem Treue-Programm teilnehmen dürfen. Quote Click here to feed me a Rare Candy! Get your own at Pokeplushies! Link to comment
jan4 Posted May 10, 2008 Share Posted May 10, 2008 Prosimo upoštevajte, da ne leži v vseh Nintendovih izdelkih v Evpropi - npr. v Avstriji in Švici - Nintendo VIP kartica, ker iz pravnih razlogov te države ne morejo sodelovati v zvestobni akciji. Quote Click here to feed me a Rare Candy! Get your own at Pokeplushies! Link to comment
anzy Posted May 10, 2008 Share Posted May 10, 2008 ja no ... prav bedno e da ne morejo tega kluba dejansko imeti v celem EU. Quote Link to comment
Bassivity Posted May 11, 2008 Share Posted May 11, 2008 Mam eno vprašanje glede zvezdic in nintendo pik. Končn sem zamenju zvezdice za 500 pik (5x po 100 pik). Problem pa je, ker mi je 400 pik sprejelo brez problema, zadnjo mi pa javi : ERROR CODE: 205618 This wii points card cannot be used in your region. Ne razumem kje je fora, saj sem zamenjal na isti način kot vse ostale Quote Link to comment
senator Posted May 11, 2008 Share Posted May 11, 2008 mogoče si na Wii-ju menjal tvojo državo. Mislim da mora biti UK Quote Link to comment
Bassivity Posted May 11, 2008 Share Posted May 11, 2008 100% nisem... Pa dodal sem vse naenkrat, tak da to ziher ni. Sem jim pa napisu mail, bomo vidl kaj bo... Quote Link to comment
Cloud Posted May 11, 2008 Share Posted May 11, 2008 Mam eno vprašanje glede zvezdic in nintendo pik. Končn sem zamenju zvezdice za 500 pik (5x po 100 pik). Problem pa je, ker mi je 400 pik sprejelo brez problema, zadnjo mi pa javi : ERROR CODE: 205618 This wii points card cannot be used in your region. Ne razumem kje je fora, saj sem zamenjal na isti način kot vse ostale A prejšnje točke pa delajo? Hmm, vse si uveljavil na istem Nintendo VIP pagu, a ne? Ker razumel bi, če nabaviš točke iz Amerike da ne dela, ampak da 4 kode delajo, zadnja pa ne... uganka, vsaj zame. Quote Link to comment
Bassivity Posted May 13, 2008 Share Posted May 13, 2008 Pa fora je da je region z prvimi 4 številkami označen, moje številke so pa: 1450, 1411,1408 1415 pa ne dela, po vsej logiki bi pa moral.... Jezi me pa tut da še nisem dobu odgovora, poslau sem pa v soboto... Quote Link to comment
Bassivity Posted May 15, 2008 Share Posted May 15, 2008 Glede na to da še nism dobu maila, kaj nej nardim? Quote Link to comment
anzy Posted May 15, 2008 Share Posted May 15, 2008 Zagrozi jim češ kaj se gredo da ti tak dolgo ne odgovorijo ... Ker današnja podjetja majo res navado da te ne jemljejo resno dokler jim resno ne zagnjaviš Quote Link to comment
raveer Posted May 15, 2008 Share Posted May 15, 2008 Djeansko on nima kaj za lajat. Ker storitve v Sloveniji itak ni na voljo. Njega lahko samo vprasajo kak je prisel do tega in ugotovijo, da je lagal pri kreiranju racuna na nintendo.co.uk. S tem je prekrsil vsaj dve pogodbi. Quote (: Link to comment
Recommended Posts