Jump to content

T.M.R.

legendary users
 • Content Count

  85
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

T.M.R. last won the day on April 16 2012

T.M.R. had the most liked content!

Community Reputation

13 ne-tč-ne-mš

1 Follower

About T.M.R.

 • Rank
  nabuta Waria kadar češ!
 • Birthday 06/28/1982
 1. Nisem igral še nobenega AC doslej, kaj se splača začet s štirico? Bom imel kaj od zgodbe? Igro bi igral bolj zaradi tematike in okolja kot zaradi drugega.
 2. Končno sem se spravil igrat KZ3 singleplayer, pa mi ni nič žal da ga nisem igral že prej. Tako boring streljačine nisem igral že dolgo ... eni in isti boji skozi ves špil, edino lokacije se spreminjajo. Mp pa je bil kar OK dokler je trajalo.
 3. Marčevski update za EU:
 4. No xboxa720 niso niti še pokazali ... Sem pa zadovoljen s specifikacijami PS4, če bosta killzone ter driveclub launch naslova ga skoraj gotovo kupim day 1.
 5. Meni je tudi všeč. Upam pa da ne bodo pozabili na single player.
 6. Zanimivo da bosta 3G in wifi only stala enako. IMO se hočejo znebit zalog, da potem lansirajo 4G model na trg, ki bo spet malo dražji od wifi only modela. So pa pokazali precej monster hunter klonov danes, heh ..
 7. To naj bi bil PS4 devkit in prototip controllerja http://www.destructoid.com/what-the-hell-is-this-the-new-playstation-controller--244985.phtml Osebno me taki dualshock ne bi motil. Je vsaj oblika ostala pretežno enaka, če že morajo povsod tlačit te touchpade ..
 8. Glasoval za RPG, racing ter platformerje. Kakšni kingdoms of amalur ali dragon's dogma bi kar zažgali no sej dragon's dogma ni niti na voljo na psn-ju tako da na to lahko kar pozabim ..
 9. Ni sicer akcija/razprodaja, ampak danes je na http://www.gog.com/ dospel System Shock 2. 9.99$. Res me zanima če igra po toliko letih še tako zapsihira.
 10. Te THQjeve špile ti jih praktično že metajo v hrbet. Jaz si vse igre iz spiska že lastim... po ene 3x
 11. upam da bo špil kdaj na voljo free za ps+ naročnike. kmalu pride tudi sigma 2 plus na vito, tako da mogoče bo še kaj iz tega a te je drugače kaj motilo da špil teče s 30FPS?
 12. Baje da sta tako Sony s PS3 kot MS s prvim xboxom imela slabe izkušnje z Nvidio. Sicer pa zanimiva ročna konzolca, samo sumim da bo cena visoka.
 13. Trenutno maš na razpolago te igre, če se odločiš za EU PS+: inFamous 2 MotorStorm Apocalypse LittleBigPlanet 2 Starhawk SP Resident Evil 5 Gold Edition Bulletstorm Rachet and Clank All 4 in one Crysis 2 Scott Pilgrim vs The World Double Dragon Neon 5. decembra pa bodo odstranili zadnje 3 igre in jih nadomestili z Batmanom, Vanquishem in Limbom. Tako da če misliš nabavit PS+, ga daj pred 5. decembrom, da dobiš še Crysis 2 zastonj (če ga že nimaš).
×
×
 • Create New...

Important Information

Using this site means, you're accepting our Terms of Use and Privacy Policy policy.