Skoči na vsebino

T.M.R.

staroselci
  • Število vsebin

    85
  • Pridružen

  • Pretekli obisk

  • Dnevne zmage

    6

Vsi zapisi od T.M.R.

  1. Nisem igral še nobenega AC doslej, kaj se splača začet s štirico? Bom imel kaj od zgodbe? Igro bi igral bolj zaradi tematike in okolja kot zaradi drugega.
  2. Končno sem se spravil igrat KZ3 singleplayer, pa mi ni nič žal da ga nisem igral že prej. Tako boring streljačine nisem igral že dolgo ... eni in isti boji skozi ves špil, edino lokacije se spreminjajo. Mp pa je bil kar OK dokler je trajalo.
  3. Marčevski update za EU:
  4. No xboxa720 niso niti še pokazali ... Sem pa zadovoljen s specifikacijami PS4, če bosta killzone ter driveclub launch naslova ga skoraj gotovo kupim day 1.
  5. T.M.R.

    DRIVECLUB

    Meni je tudi všeč. Upam pa da ne bodo pozabili na single player.
  6. Zanimivo da bosta 3G in wifi only stala enako. IMO se hočejo znebit zalog, da potem lansirajo 4G model na trg, ki bo spet malo dražji od wifi only modela. So pa pokazali precej monster hunter klonov danes, heh ..
  7. To naj bi bil PS4 devkit in prototip controllerja http://www.destructoid.com/what-the-hell-is-this-the-new-playstation-controller--244985.phtml Osebno me taki dualshock ne bi motil. Je vsaj oblika ostala pretežno enaka, če že morajo povsod tlačit te touchpade ..
  8. Glasoval za RPG, racing ter platformerje. Kakšni kingdoms of amalur ali dragon's dogma bi kar zažgali no sej dragon's dogma ni niti na voljo na psn-ju tako da na to lahko kar pozabim ..
  9. Ni sicer akcija/razprodaja, ampak danes je na http://www.gog.com/ dospel System Shock 2. 9.99$. Res me zanima če igra po toliko letih še tako zapsihira.
  10. Te THQjeve špile ti jih praktično že metajo v hrbet. Jaz si vse igre iz spiska že lastim... po ene 3x
  11. upam da bo špil kdaj na voljo free za ps+ naročnike. kmalu pride tudi sigma 2 plus na vito, tako da mogoče bo še kaj iz tega a te je drugače kaj motilo da špil teče s 30FPS?
  12. Baje da sta tako Sony s PS3 kot MS s prvim xboxom imela slabe izkušnje z Nvidio. Sicer pa zanimiva ročna konzolca, samo sumim da bo cena visoka.
  13. Trenutno maš na razpolago te igre, če se odločiš za EU PS+: inFamous 2 MotorStorm Apocalypse LittleBigPlanet 2 Starhawk SP Resident Evil 5 Gold Edition Bulletstorm Rachet and Clank All 4 in one Crysis 2 Scott Pilgrim vs The World Double Dragon Neon 5. decembra pa bodo odstranili zadnje 3 igre in jih nadomestili z Batmanom, Vanquishem in Limbom. Tako da če misliš nabavit PS+, ga daj pred 5. decembrom, da dobiš še Crysis 2 zastonj (če ga že nimaš).
  14. T.M.R.

    Youtube na Viti

    Žal ne bo nič s tem. Mogoče če si ustvariš UK account in od tam pobereš youtube app bo delalo, vendar boš potem moral uporabljat UK account na Viti.
  15. EU decemberski update: Batman: AC, Vanquish ter MK za Vito sem mislil prej ali slej nabavit, zdaj pa jih fašemo "zastonj". Ta plus je res zakon, sploh če ne kupuješ iger ob izidu.
  16. T.M.R.

    Gran Turismo 5

    sem ti poslal friend request, dodajme pa ti lahko shaream avte ki ti manjkajo
  17. To je normalno, meni tudi vsako poletje dela kot sesalnik Pozimi bo boljš, verjemi.
  18. Jaz nisem igral še nobene njihove igre, tako da bom tole kar kupil (sem imel namen kupit Journey to poletje, sreča da sem počakal). Upam da dajo zraven še kak sountrack CD, ali pa kak artbook.
  19. T.M.R.

    Diablo III

    Igra kdo? Jaz sem končno začel z igranjem, trenutno sem Act III Nightmare, če je kdo za kak coop naj sporoči.
  20. Jaz sem mislil prednaročit, ker mi je beta bila kar kul, a potem je prišel Diablo 3 vmes, tako da bom Starhawk žal preskočil (ni ne časa ne denarja se posvetit dvem MP špilom). Če bo čez kak mesec folk še vedno igral, bom kupil igro ko se poceni.
  21. T.M.R.

    Diablo III

    Ja to je to, v bistvu. Hodiš naprej in ubijaš sovražnike. Mene tudi moti kako linearno so zastavljeni skilli, čeprav folk ki je igral closed beta pravi da se v poznejših levelih skilli malo razvejijo, zaradi izbire različnih run. Je pa igra v multiplayerju veliko bolj fun. Osebno ne bi šel nikoli skozi vse tri težavnosti Diabla v singleplayerju. PS. Demon Hunter je res kul lik.
  22. T.M.R.

    Diablo III

    Meni je tudi uspelo zjutraj igrati, filing je bil kot da bi se vrnil v leto 2000 Sem pa pričakoval malo več sprememb po toliko letih. Edino kar me moti je, da se strenght, vitalitay, itd. samodejno zvišujejo ter da se skilli linearno odklepajo, brez možnosti kakšne izbire. Upam da se v kasnejših levelih skill tree kaj razveji... Ma je normalno da sem imel 1 sekundo laga ob igranju?? Upam da zaradi tega ker sem igral na ameriških strežnikih..
  23. T.M.R.

    Diablo III

    Jaz isto :sweat: Da ne govorimo o tem da sem mel miljon problemov že pri inštalaciji, ko se mi je client stalno zatikal pri preverjanju setup datotek, k sreči je na forumih folk našel rešitev...
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.