Skoči na vsebino

Ekskluzivno:PlayStation 4


Bessie

Priporočene objave

Ja ni nas bilo dosti balkance. :D So bili kar jodlarji najhujši se mi zdi. Je pa bilo tako, da ni imelo veze kak dolgo čakaš pred trgovino, vse je bilo odvisno od sreče.... Ja opice, v boju za kos plastike. :) Res šov prve kategorije. Drugače pa imeli so 30 konzol, pa bi lepo številke razdelili, pa bi bilo rešeno. Ko so odprli vrata je narod podiral vse pred sabo.

miham.png
Link to comment

Mater, model v drugem videu jo ma v zaprti omarici, brez zračenja zadaj in pol joka, zakaj je glasen? Ja no šit, če konzolo obdaš s toplim zrakom (ja vešda se bo ves dvignil ob iverki gor) in bo šla v overdrive da se bo ohladila.

Kar sem zdej bral vtisov, zlasti iz ZDA, zadeva niti pod razno ni tako glasna kot kažeta zgornja dva posnetka. Je tišja od lansirnega PS3.

 

 

Link to comment

Jaz sicer nikoli nisem imel slim, tak da sem navajen na še fat ps3.

V menijih je res tih ps4, zdaj med igranjem bf4 pa je tudi nisem čul, je pa tudi res, da nisem lih mel na mute zvočnike:D

Grafika,ko sem prvič zaštartal bf4 me je kr fajn presenetla, 60fps se res pozna. Killzone še nisem uspel poročat kak pa kaj,pa pomoje od yt sodeč bi znal bit se lepši grafično.

Meniji so tudi napram xmb dosti boljši, vse deluje tekoče, brez zatikanja, pa tudi lepo so pregledni,mogoče bi enim bli preveč simpl,samo meni so kul. Je napredek napram xmb. Edino čimprej treba izklopit muziko v menijih ,ker po 20 min mi je že šla na živce.

Ds4 proti ds3 je čist drug svet,dosti bolj komot za držat, trigerji so končno to to. Analogni pa so tudi fajn,ker se ne drsijo več. Za xbox 360 pa sem samo parkrat igral pa boljše da kdo drug pove kak je to v primerjavi.

Psn tudi na slovenskem accountu dela brez problema. Jaz sem si preko predplacnisle vise kupil 365 plusa.

Glede lučke na ds4 pa,niti ni tak moteča meni,samo bi vseeno rad opcijo,da jo izklopim, kar bi sigurno kaj pripomoglo k avtonomiji. Nekje v dveh urah igranj,pa se 1 ura po menijih,psn etc je ds4 zgubil 1 črtico baterije od treh. Bom še poročal,ko bom malo več igral. Je pa kul,lahko nastaviš po kolkem času neaktivnosti se ti naj ds4 ugasne. Naprimer 10 min 30 min etc.

15 min gameplaya od bf4 je nekje 860mb v sharu na ps4. Z mojim 1 mega uploadom bom bol malo to uporabljal:D samo nisem še probal kak je vlko, če izbereš za upload slabšo kvaliteto. Bom počakal na yt,da bo na voljo,ker fb mi ni za uporabljat za le to.

Malo sem že utrujen, tak da če sem kaj čudno napisal se opravičujem.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Link to comment

post-4421-144771041819_thumb.jpg

Evo ga! Glede nato, da sem še malo v šoku in me vse povprek boli...lahko samo rečem TO JE TO!

Igral sem Killzone nekje eno uro..prvih pol ure je bil ps bolj glasen na račun vrtljajev BD (verjetno inštalira igro) Kasneje se to ustavi in se sliši samo ventilatorček,ki pa je nekaj krat dobil hitrejše obrate.

Glede nato,da sem igral v bližini radatorja ni bilo sledi potnih dlani! Heh najbolj zanimivo in šokanto je pa bil speaker v kontrolerju..wauuu lahko samo rečem..nič nebom preveč povedal boste pozitivno presenečeni:-) aja pa tisti led light na kontrolerju je zanimiv,ko si prii življenju je zelen,ranjen utripa oranžno,ko pa si mrtev pa je sveti rdečo..tudi touch se uporablja swipe poteg gor,dol,levo in desno..za izbiro pri KZ..za ščit in ono letečo zadevo..:-)

ps. glasnost je na ravni ps3 slim in niti slučajno ni moteče!!!

Urejano od Tadej SLO
Link to comment

Pridruži se debati

Objavi takoj, registriraj se kasneje. Vpiši se, če imaš račun in objavi s svojim računom.

Gost
Odgovori v debato...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.