Skoči na vsebino

Tema za cheap-ass Wii U gamerje [akcije, znižanja ipd]


Anduril

Priporočene objave

  • vrhovni

Pri Zavvi se je cena Darksiders 2 zvišala trenutno na 22.49€.

Batman: Arkham City Armored Edition in Assasins Creed III sta na voljo za 24.99€, Sonic All-Stars Racing Transformed za 26.75€, medtem ko ZombiU stane 34.99€.

http://www.zavvi.com/games/platforms/wii-u/games-wii-u/elysium.search?search=&searchFilters=V2lpIFUjZGVwYXJ0bWVudDpnYW1lcy9wbGF0Zm9ybXMvd2lpLXUqIUdhbWVzIFdpaS1VI3Byb2R1Y3RUeXBlOjM4NSE%3D

10573384652.png

Link to comment
  • 4 tednov kasneje...
  • 4 tednov kasneje...
  • Pred 2 meseci ...

Ok, js mam pa vprašanje. Kak zgleda kupovanje preko tega Zavvi? Je že kdo kupil kaj? Se splača? (kuk je pol kej poštnina?) A se plača preko paypal, vise? Drugač najcenej kar sm js našu so:

Assassin's creed 3 - 30 €

Batman: Arkham city - armored edition - 27 €

Darksiders 2 - 25 €

PlayGame.si

Osebno se mi zdijo kr pocen, sam me nič kej ne navduši neki pretirano :) No, edino Darksiders 2 mogoče :)

Link to comment
  • vrhovni

Se splača, so malce počasnejši, ampak stvar sem še vedno dobil in vedno je prišla v nepoškodovanem stanju. Poštnina je ponavadi 1€, plačaš pa lahko s paypalom al pa viso ipd.

Cene pa sam lahko preveriš. Mislim da AC 3 ter Darksiderse pri njih trenutno dobiš za isti znesek (18.59€), Batman: Arkham City AE pa za 3€ več.

10573384652.png

Link to comment

Poštnine pri Zavvi ni. Kar se tiče dostave, je tako, da boš pri njih čakal okoli deset dni, lahko tudi kakšen dan več. Če se ti ne mudi, so odlična izbira. Če bi rad igro v najkrajšem možnem času, pa odklikaj na ShopTo, Sendit in ostale trgovine. Tam boš za poštnino odštel tri funte.

Zavvi mi je nazadnje dostavil poškodovano igro in sicer New Super Luigi U. Ni bila njihova krivda, plošček ni bil pritrjen in je plesal po svoje, zato je prispel poln prask. Sem jim takoj pisal, odgovorili so mi še isti dan. Poslali so mi navodila, igra je romala na pošto in nazaj k njim, poslali so mi novo in mi vrnili stroške poštnine. Vse brez težav.

Še nekaj, na spletni strani britanskih trgovin vedno obkljukaj, da ti cene kaže v funtih. Plačaj tudi v funtih. Imajo čudne pretvorbe in če boš plačal v evrih, boš skoraj vedno plačal več, kot v primeru, da kasneje banka sama pretvori funte v evre in ti trga z računa. Enako je z eShop-om. Vedno funti.

Urejano od Link
Link to comment
  • 2 tednov kasneje...

Ok. uspešno dobil Darksiders 2 od Zavvi-ja, pa dobil 20 gbp na e-shopu...edino kar je, je to, da sm odštel okoli 23€ za 20 funtov...nobenih problemov, nobenih komplikacij, Darksiders 2 deluje brezhibno, edino kar je, ne najdem nikjer kode, da bi registriral igro na nintendo spletni strani, drugače pa prvi internetni nakup: AWESOME, brez poštnine, igro dobu res za đabe, še bojo sledile ta poceni igre :P (AC3, Epic Mickey 2, Batman, Orochi hyper :P Here i come XD)

Link to comment
  • Pred 2 meseci ...
  • Pred 8 meseci ...

Že več kot pol leta imam konzolo in sem komaj danes to ugotovil:

Če si imetnik premium (črne) konzole, dobiš za vsak nakup digitalne verzije igre (t.j. direkten nakup preko Nintendo eShopa ali aktivacija download kode kupljene drugje) na nintendo ID račun točke. 1€ oz. 1£ = 8 točk. Ko zbereš 500 točk, jih lahko unovčiš za 5€/£, ki jih lahko uporabiš v eShopu. Dobljene točke lahko spremljaš na p.nintendo.net, kjer dobiš tudi aktivacijske kode za denar.

V dobre pol leta se mi je nabralo 25£ in sem kr vesel. =) Upam, da info komu koristi. Čao!

Link to comment
  • Pred 3 meseci ...

Za vse ki še niste lastnik Nintendolanda in New super Mario bros. u, ima shop.to znižanje in sicer nintendoland: 7.85 funtov in New super Mario bros. U: 13.85 funtov. Je pa še nekaj kar mamljivih ponudb, kot so ZombiU (9.85), Ben 10 omniverse 2 (7.85), Wii party u (12.85) Sam sem si že nabavil Nintendoland, NSMB U in ZombiU :)

Link to comment
  • Pred 8 meseci ...
  • Pred 3 meseci ...
  • Ozi odpel dotično debata

Pridruži se debati

Objavi takoj, registriraj se kasneje. Vpiši se, če imaš račun in objavi s svojim računom.

Gost
Odgovori v debato...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.