Jump to content
  • Early preview embargo za TLOU2 se konča ta petek
  • Crytek razvijalec izjavil "PS5 nedvomno boljši"
  • Ghost of Tsushima izid potrjen za 17/07
  • Cyberpunk 2077 izid prestavljen na 19/11
Bessie

Ekskluzivno:Gran Turismo 6 [PRESS]

Recommended Posts

Predstava se začenja: Gran Turismo®6
Vse podrobnosti naznanjene že pred izidom igre 6. decembra

London, 4. november 2013: Medtem ko pričakovanja novega Gran Turismo®6 za PlayStation®3, ki izide 6. decembra 2013, iz dneva v dan naraščajo, Sony Computer Entertainment Europe and Polyphony Digital Inc z veseljem razkrivata širok nabor novih in izboljšanih lastnosti tega najbolj prodajanega simulatorja vožnje na svetu. Opremljena s pestrim izborom novih avtomobilov, dirkalnih stez in nadgrajeno funkcionalnostjo bo ta inovativna igra brez dvoma navdušila milijone ljubiteljev Gran Turismo® po vsem svetu, prav tako pa bo k igri pritegnila nove igralce.[PRBREAK][/PRBREAK]

Kazunori Yamauchi, predsednik Polyphony Digital Inc in ustvarjalec serije Gran Turismo, je v igro vlil svojo vizijo in strast za avtomobilizem in dirkalni šport. Genij industrije iger je dejal: “Z izidom GT6™ bomo proslavili 15 let obstoja Gran Turisma. Pravi privilegij je bil opazovati ves napredek, ki se je odvil v tem času. Tudi GT6 nadaljuje s postavljanjem novih standardov, ki bodo zameglili mejo med virtualnim in resničnim dirkanjem. Z GT6 bomo poskrbeli tudi za še večjo prilagodljivost in možnost širitve, saj bomo nadaljevali z razvojem in ves čas dodajali nove vsebine.

Več avtomobilov kot kadarkoli prej … GT6 ponuja preko 1200 vozil, dodelanih v najmanjše podrobnosti, vključujoč dirkalnike iz trenutne kategorije FIA GT3, superavtomobile kot je Pagani Huayra ’11, zgodovinske klasike kot je BMW 507 ’57 in cestne avtomobile kot je Ford Focus ST ’13. Vsak avtomobil je bil zasnovan s presunljivimi podrobnostmi, kar zagotavlja, da v polnosti odraža svojo fizično kovinsko različico, tako po izgledu, kot tudi po zvoku in načinu vožnje. Kolaborativni projekt ‘drive the future’ Vision Gran Turismo je navdihnil veliko število avtomobilov, ki bodo periodično izdani tekom prihodnjega leta. Vodilni svetovni proizvajalci avtomobilov kot so Audi, BMW in Mercedes-Benz, pa tudi vodilne znamke kot je Nike, so združili sile s PDI in ustvarili konceptualne modele, ki bodo ponudili edinstven vpogled v prihodnost avtomobilske industrije. Teh avtomobilov ni možno voziti nikjer drugje – niti v resničnem svetu … za enkrat!

 

ccs-101-144776322349_thumb.jpg

Najboljše dirkalne steze po vsem svetu … GT6 vsebuje več stez kot kadarkoli prej, s kar 37 lokacijami in 100 postavitvami. Vpeljava novih stez kot so Ascari, Silverstone, Brands Hatch, Mt. Panorama in Willow Springs ponovno dokazuje, da GT6 postavlja nova merila za simulatorje vožnje. Vsaka steza je poustvarjena do natančnosti približno 1cm ali manj v odstopanju od resnične steze. PDI je ustvaril celo novo Gran Turismo Areno, kjer lahko igralci sestavijo dirkalne izzive in podvige po svojih željah.

 

ccs-101-144776322371_thumb.jpg

Povsem nova v GT6 je okoljska simulacija, ki temelji na zemljepisni dolžini in širini dirkalne steze in odraža situacijo na lokacijah v resničnem svetu. Ko torej vozite na Le Mans 24 Hours v GT6, bodo ozvezdja na nočnem nebu točno takšne, kot na dejanski dirki in se bodo spontano spreminjale s časom. Ne gre torej več zgolj za simulacijo proge, ampak tudi same Zemlje.

Nadgrajeni ‘Course Maker’ ki bo igralcem omogočil ustvarjanje novih stez znotraj igre, bo izdan kot posodobitev. Še en vznemirljiv dodatek k funkcionalnosti bo vključitev nove mobilne aplikacije ‘GPS Logger’. Vozniki bodo lahko posneli resnične GPS podatke s svojega avtomobila in prevoženo pot poustvarili kot dirkalno stezo znotraj igre. ‘GPS Vizualizer’ uporabi tudi GPS koordinate resničnih avtomobilov na resničnih GT6 progah. Te podatke je nato možno uvoziti v GT6 in ustvariti ‘virtualno’ predvajanje vaših prevoženih krogov v igri.

Tisti igralci, ki jih veseli preučevanje finejših podrobnosti njihove vožnje, se lahko še posebej veselijo ‘Data Loggerja’. Ta bo postal dostopen s prihodnjo posodobitvijo in bo omogočal analizo med vožnjo shranjenih podatkov kot so hitrost, RPM motorja, vnos plina, prestave in koti vstopa v zavoje. S pomočjo teh podatkov lahko ugotovite, kje izgubljate čas in tako izboljšate svoje rezultate z vsako novo vožnjo.

Osupljiva natančnost … Za kar največji izkoristek širokega nabora vozil in stez je tehnologija v igri še en korak nad že tako impresivnim Gran Turismo®5. Nov fizikalni simulator, nova aerodinamika, modeli vzmetenja in gum ter neverjetno visoka ločljivost pripomorejo k temu, da avtomobili izgledajo bolje in še bolj realistično reagirajo v kontaktu s stezo. Ko enkrat izkusite GT6, ni več poti nazaj.

ccs-101-144776322389_thumb.jpg

 

Načini igre … GT6 prinaša veliko variacijo načinov igre. ‘Arcade Mode’ vam omogoča, da tekmujete z virtualnimi nasprotniki, se udeležite vožnje na čas za enega igralca, ‘driftanja’ ali pa tekme dveh igralcev na razdeljenem zaslonu. Pri načinu ‘Career Mode’ (predhodno GT Mode) igralec začne na vstopnem nivoju in se prebija do višjih dirkalnih licenc, tako kot to delajo pravi dirkači v resničnem svetu. Napredek je upravljan z novim sistemom zvezdic za GT6, tako da so zmagovalcem dirk dodeljeni krediti, ob napredovanju skozi igro pa boste odklenili tudi posebne dogodke, kot je na primer povabilo na virtualni Goodwood Festival of Speed.

ccs-101-144776322202_thumb.jpg

 

Če nimate časa za celo dirko, a bi si radi dan vseeno popestrili z GT6, so za vas kot naročeni ‘Coffee Break’ dogodki. To so zabavne mini igre, kot je na primer vožnja med stebri na stadionu ali pa eko-izziv, pri katerem pokažete kako daleč lahko vozite zgolj z enim litrom goriva. Te mini igre lahko igrate tolikokrat, kot vam srce poželi, pazite le, da ne zamudite na naslednji dogovorjen sestanek!

ccs-101-144776322226_thumb.jpg

 

Revidiran ‘B Spec Mode’ bo postal dostopen s posodobitvijo in bo dal igralcem priložnost, da pokažejo svoje strateške spretnosti, tako da bodo razvijali sposobnosti svojih virtualnih voznikov in načrtovali dirkaško strategijo za celotno ekipo.

Online dirke … GT6 ponuja tudi najboljšo izkušnjo online dirkanja do sedaj, saj lahko igralci ustvarjajo svoje lastne klube, klepetajo na forumih in organizirajo dirkalne dogodke za svoje člane. Skupine lahko izberejo zaprt privatni klub ali pa odprt klub, ki se mu lahko pridruži kdorkoli. ‘Open Lobby’ (Odprta avla) pa sprejme do 16 igralcev, ki se nato pomerijo med seboj na spletu.

 

Če želite le čim prej začeti z dirko, vam opcija ‘Quick Match’ omogoča začetek takoj, ko se nabere zadostno število igralcev. ‘Sezonski dogodki’ pa se bodo odvijali v omejenih časovnih intervalih, s kombinacijo uradnih dirk, voženj na čas in ‘driftanja’, pri čemer bodo najvišje uvrščeni prejeli kredite.

Najboljša garaža v mestu … Medtem ko ‘Car Dealerships’ prikaže razpoložljiva vozila glede na proizvajalca, pa se bodo ‘Featured’ prodajalci specializirali za avtomobile, ki so priporočeni za specifične dirkalne pogoje. Ko enkrat ustvarite svojo popolno garažo, jo je dosti lažje organizirati in upravljati kot prej. Lahko začnete zastonjske vožnje in menjate dirkalno opremo direktno iz garaže, na voljo pa vam je tudi poseben prostor za vozila, ki jih ne uporabljate pogosto, a se od njih ne morete ločiti. Trgovina z avtomobilskimi deli vam omogoča nakup pnevmatik, vzmetenja, zavor in turbinskih polnilnikov, ki jih plačate s krediti, pridobljenimi v igri. V boksih pa lahko perete in vzdržujete svoje vozilo in motor.

 

ccs-101-144776322408_thumb.jpg

Najbolj zagreti igralci lahko uporabijo kredite, pridobljene v igri, tudi za nakup aerodinamičnih delov in prek 82 tipov koles z 188 variacijami. Sčasoma bo dodanih še več delov po naročilu, tako da se ne boste nikoli naveličali izgleda svojih vozil. Posebne barvne elemente bo možno dobiti na online dogodkih, nakupljena kolesa pa je možno pobarvati po izbiri, tako da bo vaš avtomobil res izgledal točno tako, kot si želite. Obstaja tudi široka izbira glede vašega vozniškega avatarja. Dirkalno opremo je možno kupiti s krediti iz igre, prav tako to velja za 34 tipov čelad v 952 barvnih kombinacijah in 28 tipov dirkalnih kombinezonov v 852 variacijah, kar zagotavlja, da boste izstopali v množici. Za tiste, ki bi radi izgledali tako kot vaš dirkalni vzornik, je omogočen tudi nakup dirkalne opreme, kakršno so uporabljali slavni dirkači.

Ob petnajsti obletnici Gran Tourisma bo 6. decembra GT6 napolnil police s še več globine, osupljive super-realistične in poživljajoče dirkalne akcije kot kadarkoli doslej in tako zastavil impresiven nov mejnik v že tako slikoviti zgodovini serije Grand Turismo. Podrobnosti o GT6 so dostopne na www.gran-turismo.com, prav tako si lahko ogledate novo video najavo “GT6 Concept Movie #6 – Start your Engines” na [VSTAVI YOUTUBE NASLOV]

Krmilniki, ki so kompatibilni z Gran Tourismo 6:
Guillemot Thrustmaster T500 RS, Logitech Driving Force GT, GT Force Pro, G27 Racing Wheel, G25 Racing Wheel, GT Force RX, GT Force, Driving Force.

About the Gran Turismo® Franchise
Gran Turismo® celebrates its 15th anniversary in 2013, having first appeared internationally in 1998. The multi-award-winning franchise has been the most successful ever for PlayStation®, and in 2013 it also surpassed worldwide sales of 70 million units. Various iterations of Gran Turismo have been created for PlayStation® , PlayStation®2 computer entertainment system, PlayStation®3 and PSP (PlayStation® Portable), and have always been regarded as the best and most authentic driving simulators ever created due to true-to-life graphics, authentic physics technology and design. Since the inception of Gran Turismo, famed creator Kazunori Yamauchi and Polyphony Digital Inc. in Japan have revolutionized the racing category as we know it today. His offerings provide the most realistic driving simulation in the industry and a unique medium for automotive manufacturers to showcase their products. Gran Turismo®5, the latest iteration of the game, was released on 24 November, 2010 and has sold 10 million units worldwide. The forthcoming Gran Turismo®6 was announced for release at Christmas 2013 at an event celebrating 15 years of Gran Turismo at Silverstone Circuit in May.


View full article

Edited by Bessie

Share this post


Link to post
Share on other sites

Primerjava

>http://www.youtube.com/watch?v=zsBHH5Nda0o&feature=player_embedded

Share this post


Link to post
Share on other sites

>http://www.youtube.com/watch?v=9HHK2LxlNS0

>http://www.youtube.com/watch?v=ioRsgvlzQ7g

Share this post


Link to post
Share on other sites

>http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=_X4FCyI1SlM

Share this post


Link to post
Share on other sites

post-101-144771033082_thumb.jpg

Special Polyphony designed 15th Anniversary Steelbook (what you see here is not the final pack design)

GT6 game

1M in-game credits

20 cars with special 15th Anniversary custom livery and performance enhancement

Custom paint chips, custom race suit, custom race helmet and custom avatars

Apex II, a brand new updated version of the Apex game guide

Demo GT6 bo na voljo na PSN nasledji teden!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Demo bo na voljo 2. julija!

Next Tuesday, 2nd July, at 9.00am BST you will be able to get your hands on the demo for Gran Turismo 6. It promises to be a tantalising glimpse at what we will see when the game takes to the starting grid later this year.

The demo is structured as a GT Academy-style driver training concept where you progressively learn the skills required to push very expensive track monsters at full speed round impossible apexes. The course where the action takes place is Silverstone, the spiritual home of GT Academy (and one of the brand new confirmed GT6 track locations in GT6).

In GT Academy regions, once you’ve cleared the earlier rounds you will then have your shot to post your time to the leaderboard and see if you have got what it takes to progress to the next stage.

Regardless of whether you are in one of the GT Academy eligible countries or not, once you have proved your skills and made the grade through the initial rounds you will unlock special bonus content.

The demo will remain live until 31st August 2013, but if you’re in the GT Academy hunt you have until 11.59pm BST on 28th July 2013 to take a step towards a chance of a real life racing career.

Share this post


Link to post
Share on other sites

>http://www.youtube.com/watch?v=tqLjwkdfWWg&feature=em-uploademail

Share this post


Link to post
Share on other sites

GT 6 Gamescom 2013 napovednik.

>http://www.youtube.com/watch?v=v0I7ENbHpiI

Izid igre je potrjen za 6. december letos.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meni osebno je bila 4 dosti boljša od 5 predvsem zaradi več dirk (reliji) pa tudi avto si lahko bolj pošihtal kot pa v 5-ki. Upam da bo 6 boljša v tem pogledu :cheerful:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jaz pa v glavnem ne dirkam sem pa tja malo, vseeno pa rad pogledam, ko to počnejo drugi... hm, kdo bi spisal GT opis, ko bo na sporedu!?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Podrobosti

Cars

There are now a total of over 1200 cars in the game. The "Cars" page has been revamped, introducing now models in each of the 7 leading genres (including Historic cars, Supercars, Sports cars.)

We have revealed also the car list.

Tracks

New tracks, the "Ascari Full Track" in Spain and the all original "Gran Turismo Arena", have been announced. Details regarding weather changes, time transitions and the night sky astronomical system are also introduced for the first time in the series.

Game Modes

A variety of modes have been announced. Screenshots have been made available for the "My Home" screen user interface (the starting point of your journey), the Arcade Mode, the Career Mode, the Special events and more. Please also take a particular note of the new "Star System".

Purchasing and managing cars

More information has been announced regarding "Dealerships" and "Featured" cars (stocking cars recommended for specific Career Mode races and Seasonal Events) and your Garage where you can organise your purchased cars.

Tuning and Service

New information related to Tuning Parts, Custom Parts, Pit Service, Racing Gear, Paint (to name a few) has been released.

Online

In addition to popular features such as Open Lobbies and Seasonal Events from the previous edition, this instalment will now have a variety of new community features: organise your own clubs, communicate in forums and host race events for your members.

Updates

Information regarding the B-Spec Mode and Course Maker, available through a future update after the release of the game.

For details regarding the newly announced information, please visit the special Gran Turismo 6 page from the link at the bottom of the page.

*Images shown are from a pre-final English version of the game.

Share this post


Link to post
Share on other sites

No tole je uradni dopis SCEE-a o GT6... v Slovenščini!

Predstava se začenja: Gran Turismo®6

Vse podrobnosti naznanjene že pred izidom igre 6. decembra

London, 4. november 2013: Medtem ko pričakovanja novega Gran Turismo®6 za PlayStation®3, ki izide 6. decembra 2013, iz dneva v dan naraščajo, Sony Computer Entertainment Europe and Polyphony Digital Inc z veseljem razkrivata širok nabor novih in izboljšanih lastnosti tega najbolj prodajanega simulatorja vožnje na svetu. Opremljena s pestrim izborom novih avtomobilov, dirkalnih stez in nadgrajeno funkcionalnostjo bo ta inovativna igra brez dvoma navdušila milijone ljubiteljev Gran Turismo® po vsem svetu, prav tako pa bo k igri pritegnila nove igralce.

Kazunori Yamauchi, predsednik Polyphony Digital Inc in ustvarjalec serije Gran Turismo, je v igro vlil svojo vizijo in strast za avtomobilizem in dirkalni šport. Genij industrije iger je dejal: “Z izidom GT6™ bomo proslavili 15 let obstoja Gran Turisma. Pravi privilegij je bil opazovati ves napredek, ki se je odvil v tem času. Tudi GT6 nadaljuje s postavljanjem novih standardov, ki bodo zameglili mejo med virtualnim in resničnim dirkanjem. Z GT6 bomo poskrbeli tudi za še večjo prilagodljivost in možnost širitve, saj bomo nadaljevali z razvojem in ves čas dodajali nove vsebine.

Več avtomobilov kot kadarkoli prej … GT6 ponuja preko 1200 vozil, dodelanih v najmanjše podrobnosti, vključujoč dirkalnike iz trenutne kategorije FIA GT3, superavtomobile kot je Pagani Huayra ’11, zgodovinske klasike kot je BMW 507 ’57 in cestne avtomobile kot je Ford Focus ST ’13. Vsak avtomobil je bil zasnovan s presunljivimi podrobnostmi, kar zagotavlja, da v polnosti odraža svojo fizično kovinsko različico, tako po izgledu, kot tudi po zvoku in načinu vožnje. Kolaborativni projekt ‘drive the future’ Vision Gran Turismo je navdihnil veliko število avtomobilov, ki bodo periodično izdani tekom prihodnjega leta. Vodilni svetovni proizvajalci avtomobilov kot so Audi, BMW in Mercedes-Benz, pa tudi vodilne znamke kot je Nike, so združili sile s PDI in ustvarili konceptualne modele, ki bodo ponudili edinstven vpogled v prihodnost avtomobilske industrije. Teh avtomobilov ni možno voziti nikjer drugje – niti v resničnem svetu … za enkrat!

Najboljše dirkalne steze po vsem svetu … GT6 vsebuje več stez kot kadarkoli prej, s kar 37 lokacijami in 100 postavitvami. Vpeljava novih stez kot so Ascari, Silverstone, Brands Hatch, Mt. Panorama in Willow Springs ponovno dokazuje, da GT6 postavlja nova merila za simulatorje vožnje. Vsaka steza je poustvarjena do natančnosti približno 1cm ali manj v odstopanju od resnične steze. PDI je ustvaril celo novo Gran Turismo Areno, kjer lahko igralci sestavijo dirkalne izzive in podvige po svojih željah.

Povsem nova v GT6 je okoljska simulacija, ki temelji na zemljepisni dolžini in širini dirkalne steze in odraža situacijo na lokacijah v resničnem svetu. Ko torej vozite na Le Mans 24 Hours v GT6, bodo ozvezdja na nočnem nebu točno takšne, kot na dejanski dirki in se bodo spontano spreminjale s časom. Ne gre torej več zgolj za simulacijo proge, ampak tudi same Zemlje.

Nadgrajeni ‘Course Maker’ ki bo igralcem omogočil ustvarjanje novih stez znotraj igre, bo izdan kot posodobitev. Še en vznemirljiv dodatek k funkcionalnosti bo vključitev nove mobilne aplikacije ‘GPS Logger’. Vozniki bodo lahko posneli resnične GPS podatke s svojega avtomobila in prevoženo pot poustvarili kot dirkalno stezo znotraj igre. ‘GPS Vizualizer’ uporabi tudi GPS koordinate resničnih avtomobilov na resničnih GT6 progah. Te podatke je nato možno uvoziti v GT6 in ustvariti ‘virtualno’ predvajanje vaših prevoženih krogov v igri.

Tisti igralci, ki jih veseli preučevanje finejših podrobnosti njihove vožnje, se lahko še posebej veselijo ‘Data Loggerja’. Ta bo postal dostopen s prihodnjo posodobitvijo in bo omogočal analizo med vožnjo shranjenih podatkov kot so hitrost, RPM motorja, vnos plina, prestave in koti vstopa v zavoje. S pomočjo teh podatkov lahko ugotovite, kje izgubljate čas in tako izboljšate svoje rezultate z vsako novo vožnjo.

Osupljiva natančnost … Za kar največji izkoristek širokega nabora vozil in stez je tehnologija v igri še en korak nad že tako impresivnim Gran Turismo®5. Nov fizikalni simulator, nova aerodinamika, modeli vzmetenja in gum ter neverjetno visoka ločljivost pripomorejo k temu, da avtomobili izgledajo bolje in še bolj realistično reagirajo v kontaktu s stezo. Ko enkrat izkusite GT6, ni več poti nazaj.

Načini igre … GT6 prinaša veliko variacijo načinov igre. ‘Arcade Mode’ vam omogoča, da tekmujete z virtualnimi nasprotniki, se udeležite vožnje na čas za enega igralca, ‘driftanja’ ali pa tekme dveh igralcev na razdeljenem zaslonu. Pri načinu ‘Career Mode’ (predhodno GT Mode) igralec začne na vstopnem nivoju in se prebija do višjih dirkalnih licenc, tako kot to delajo pravi dirkači v resničnem svetu. Napredek je upravljan z novim sistemom zvezdic za GT6, tako da so zmagovalcem dirk dodeljeni krediti, ob napredovanju skozi igro pa boste odklenili tudi posebne dogodke, kot je na primer povabilo na virtualni Goodwood Festival of Speed.

Če nimate časa za celo dirko, a bi si radi dan vseeno popestrili z GT6, so za vas kot naročeni ‘Coffee Break’ dogodki. To so zabavne mini igre, kot je na primer vožnja med stebri na stadionu ali pa eko-izziv, pri katerem pokažete kako daleč lahko vozite zgolj z enim litrom goriva. Te mini igre lahko igrate tolikokrat, kot vam srce poželi, pazite le, da ne zamudite na naslednji dogovorjen sestanek!

Revidiran ‘B Spec Mode’ bo postal dostopen s posodobitvijo in bo dal igralcem priložnost, da pokažejo svoje strateške spretnosti, tako da bodo razvijali sposobnosti svojih virtualnih voznikov in načrtovali dirkaško strategijo za celotno ekipo.

Online dirke … GT6 ponuja tudi najboljšo izkušnjo online dirkanja do sedaj, saj lahko igralci ustvarjajo svoje lastne klube, klepetajo na forumih in organizirajo dirkalne dogodke za svoje člane. Skupine lahko izberejo zaprt privatni klub ali pa odprt klub, ki se mu lahko pridruži kdorkoli. ‘Open Lobby’ (Odprta avla) pa sprejme do 16 igralcev, ki se nato pomerijo med seboj na spletu.

Če želite le čim prej začeti z dirko, vam opcija ‘Quick Match’ omogoča začetek takoj, ko se nabere zadostno število igralcev. ‘Sezonski dogodki’ pa se bodo odvijali v omejenih časovnih intervalih, s kombinacijo uradnih dirk, voženj na čas in ‘driftanja’, pri čemer bodo najvišje uvrščeni prejeli kredite.

Najboljša garaža v mestu … Medtem ko ‘Car Dealerships’ prikaže razpoložljiva vozila glede na proizvajalca, pa se bodo ‘Featured’ prodajalci specializirali za avtomobile, ki so priporočeni za specifične dirkalne pogoje. Ko enkrat ustvarite svojo popolno garažo, jo je dosti lažje organizirati in upravljati kot prej. Lahko začnete zastonjske vožnje in menjate dirkalno opremo direktno iz garaže, na voljo pa vam je tudi poseben prostor za vozila, ki jih ne uporabljate pogosto, a se od njih ne morete ločiti. Trgovina z avtomobilskimi deli vam omogoča nakup pnevmatik, vzmetenja, zavor in turbinskih polnilnikov, ki jih plačate s krediti, pridobljenimi v igri. V boksih pa lahko perete in vzdržujete svoje vozilo in motor.

Najbolj zagreti igralci lahko uporabijo kredite, pridobljene v igri, tudi za nakup aerodinamičnih delov in prek 82 tipov koles z 188 variacijami. Sčasoma bo dodanih še več delov po naročilu, tako da se ne boste nikoli naveličali izgleda svojih vozil. Posebne barvne elemente bo možno dobiti na online dogodkih, nakupljena kolesa pa je možno pobarvati po izbiri, tako da bo vaš avtomobil res izgledal točno tako, kot si želite. Obstaja tudi široka izbira glede vašega vozniškega avatarja. Dirkalno opremo je možno kupiti s krediti iz igre, prav tako to velja za 34 tipov čelad v 952 barvnih kombinacijah in 28 tipov dirkalnih kombinezonov v 852 variacijah, kar zagotavlja, da boste izstopali v množici. Za tiste, ki bi radi izgledali tako kot vaš dirkalni vzornik, je omogočen tudi nakup dirkalne opreme, kakršno so uporabljali slavni dirkači.

Ob petnajsti obletnici Gran Tourisma bo 6. decembra GT6 napolnil police s še več globine, osupljive super-realistične in poživljajoče dirkalne akcije kot kadarkoli doslej in tako zastavil impresiven nov mejnik v že tako slikoviti zgodovini serije Grand Turismo. Podrobnosti o GT6 so dostopne na www.gran-turismo.com, prav tako si lahko ogledate novo video najavo “GT6 Concept Movie #6 – Start your Engines” na [VSTAVI YOUTUBE NASLOV]

ZAKLJUČEK

Za dodatne informacije prosimo obiščite www.scee-press.com, ali kontaktirajte lokalnega PR managerja.

Krmilniki, ki so kompatibilni z Gran Tourismo 6:

Guillemot Thrustmaster T500 RS, Logitech Driving Force GT, GT Force Pro, G27 Racing Wheel, G25 Racing Wheel, GT Force RX, GT Force, Driving Force.

About Sony Computer Entertainment Europe:

Sony Computer Entertainment Europe (SCEE), based in London, is responsible for the distribution, marketing and sales of PlayStation®2 (PS2®) computer entertainment system, PSP™ (PlayStation®Portable) handheld entertainment system, PlayStation®3 (PS3®) computer entertainment system, PlayStation®Vita (PS Vita) portable entertainment system, and PlayStation®Network software and hardware in 109 territories across Europe, the Middle East, Africa and Oceania. SCEE has revolutionised home entertainment since they launched PlayStation® in 1994. PS2® further enhances the PlayStation® legacy as the core of home networked entertainment. PSP® is a handheld entertainment system that allows users to enjoy 3D games with high-quality full-motion video and high-fidelity stereo audio. PS3® is an advanced computer system, incorporating the powerful Cell Broadband Engine and RSX processors. PS Vita is an ultimate portable entertainment system that offers a revolutionary combination of rich gaming and social connectivity within a real world context. SCEE also delivers the PlayStation® experience to open operating systems through PlayStation®Mobile, a cross device platform. SCEE also develops, publishes, markets and distributes entertainment software for these formats, and manages the third party licensing programs for the formats in these territories.

More information about PlayStation products can be found at www.playstation.com.

PlayStation, PS4, PS3, PS2 and PSP are registered trademarks or trademarks of Sony Computer Entertainment Inc. All other trademarks are property of their respective owners

About the Gran Turismo® Franchise

Gran Turismo® celebrates its 15th anniversary in 2013, having first appeared internationally in 1998. The multi-award-winning franchise has been the most successful ever for PlayStation®, and in 2013 it also surpassed worldwide sales of 70 million units. Various iterations of Gran Turismo have been created for PlayStation® , PlayStation®2 computer entertainment system, PlayStation®3 and PSP (PlayStation® Portable), and have always been regarded as the best and most authentic driving simulators ever created due to true-to-life graphics, authentic physics technology and design. Since the inception of Gran Turismo, famed creator Kazunori Yamauchi and Polyphony Digital Inc. in Japan have revolutionized the racing category as we know it today. His offerings provide the most realistic driving simulation in the industry and a unique medium for automotive manufacturers to showcase their products. Gran Turismo®5, the latest iteration of the game, was released on 24 November, 2010 and has sold 10 million units worldwide. The forthcoming Gran Turismo®6 was announced for release at Christmas 2013 at an event celebrating 15 years of Gran Turismo at Silverstone Circuit in May.

Share this post


Link to post
Share on other sites

>http://youtu.be/h31T7vPBjOI

Gran Turismo 6 GPS Visualizer

A side-by-side comparison on Willow Springs Raceway - Streets with the use of GPS coordinate data transferred from a '13 Scion FR-S with the CAN-Gateway ECU to Gran Turismo 6.

The technology utilizes the 'CAN-Gateway ECU', a real time driving data transmission system developed by Toyota and Denso. Information such as position information, vehicle speed, engine RPM, accelerator pedal stroke, steering angle, brake signals, etc. are logged in the 'CAN-Gateway ECU' while driving. This driving data can then be saved onto a USB memory stick, and by connecting this to a Playstation 3, the real driving conditions can be recreated virtually within Gran Turismo. It's also possible to compete on the track against your real driving record recreated in game.

For more info visit gran-turismo.com

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

Using this site means, you're accepting our Terms of Use and Privacy Policy policy.