Skoči na vsebino

[Uradna tema]Warhawk


Hazer

Priporočene objave

  • Odgovorov 259
  • Od nastanka
  • Pretekli odgovor

Top debaterji

Stari jaz te res nisem nic slisal,samo se te pa videl vsakic ko si me sprasil s snajperom :beer::tepen:

HeHe. :) Snajpanje je mucho fun, je sicer tu hudo tezko, ampak se da. V RFOM v bistvu spilam samo snajp matche, mam accuracy 60%, tu v WH pa zaenkrat 6%, sem pa sklatil ze krneki letal z owo anti-materiel rajflo. :)

D.Tidus: ja skozi slusalko vse slisim, pa tudi ce L3 stisnem, naredi "tudud" zvok.

(:

Link to comment
  • N7

jej, jej. kaj je zdaj to? a se zafrustrirana, starejska, elitna, igricarska, zdolgocasena srenja stresa nad mulcki? :cough:

morda so pa posamezniki samo fauš tistim, ki so dejansko odcolal 600€ za konzolo, ki še nima pametnega naslova. sej je to tud neke vrste fetiš. kot tisti tip ljudi, ki si kupi ganz novo jahto potem jo pa ima v privezu, ker em... nima za plovbo. se je pa lustno pokazat... :cool:

ah ne... nic od tega. verjetno gre samo za sopek tistih cvetlic, ki so se ze leta dva in tri po raznih zametkih jokerjevega foruma na vse pretege trudli uveljavit svojo na racun intel/amd prileznistva.

da bruh izjav kot so "dej rajs se zgleduj po halo" sploh ne omenjam. cel svet dozivlja mokre sanje ob spilu, ki sem ga ze zdavnej pozabil, ker je za moje igricarske izkusnje en navaden povprecen spil! jaja... kar krizajte me. na vse nadaljnje na moj racun, ker sem posinfal ta spil se gladko poserjem.

warhawk je trenutno eden najbolj posrecenih multiplejerjev. lahko je se tok arkaden je igralnost tako dobra, da ljudje poleg izgubijo obcutek za cas. to dragi moji pa je prava vrednost spila. med drugim.

zdej si pa izpraznite svoj zolc, ker vas ze cutim na vodi. grem kar lulat.

:ihih:

ozi_SLO.png

Link to comment

Buahahaha. Keri lame reply-i. Brez vsake teže.

DjRider-ju je spet uspelo narediti budalo iz sebe z nepreglednim, dolgočasnim in neresničnim postom. :cough:

OziOne je tudi napisal post da sem kar zehati začel zraven. Jah, očitno je branje postov v PS3 izbi podobno kot igranje samega PS3-ja, bolj kot ga igraš, bolj se ti zeha. :ihih:

RELIX28.png
Link to comment

Khm. Marko ti si mislis da me poznas pa se hudo motis.

Ok, priznam. 400€ sm dal zravn ps3ja ... jebiga.

OziOne ava. Halo je povprecn spil, jebiga.

Banite tega debila (@relix). Cez kak mesnc ko mu bojo 360 poslal domu ga pa odbanite ko pol itaq ne bo mel cajta spamat ko je tolk AAA tajtlov gor da ce kupis vse v dnevni ni vec placa ... lol

Link to comment
OziOne ava. Halo je povprecn spil, jebiga.

Banite tega debila (@relix). Cez kak mesnc ko mu bojo 360 poslal domu ga pa odbanite ko pol itaq ne bo mel cajta spamat ko je tolk AAA tajtlov gor da ce kupis vse v dnevni ni vec placa ... lol

Oh rider, če se ne motim so ravno tebe banal iz mn3njala zaradi retardiranih postov, ki jih pa nažalost nadaljuješ tudi tukaj in verjetno tudi kamorkoli prideš. Mislim da se je za vprašat kdo je za banat.

Evo še ena cvetka našega prizadeteža Rider-ja, Halo 3 je povprečen špil. Muahahahaha. :lol: Prvo kot prvo špila še videl nisi kaj šele da bi ga igral, tako da si daleč od tega da bi lahko ocenjeval kakšen je špil v resnici. Tko da STFU. Drugo je da Halo s svojim tretjim delom podira prodajne rekorde, ki jih bo redkokateri špil kadarkoli ujel. In tretje, je tole eden najbolj igranih online streljačin vseh časov, tudi v sloveniji in tudi na tem forumu so mu namenili svojo podizbo, ki jo mislim da noben PS3 špil ne bo videl. Vse to lahko samo polpismeni osebi kot je npr. naš DjRider, pove da je Halo 3 povprečen špil.

RELIX28.png
Link to comment

Levo gobico oz. L3 ...

Vglavnem zdele prsli iz fajta ... 2:1 za nas.

Prvo je bil TDM smo zmagal, pol je bil CTF pa smo zgubli (jah ... pobi mal vec treninga bo treba pa naucit se bo treba ahtat zastavco ;) italjani meli spremstvo bolso ko ga ma bush mi pa nobenga ...)

Pol smo spet TDM spilal pa so oni zmagal sam je en debil mali prso v nas tim in nas zacel pobijat in zake fore, torej so guljufali. Kdo mu je dal geslo ne vem, vem pa da je bil italjan in verjetno je prso namerno ;)

Smo pa sli se DM in sm spet zmago. Metalord za 1 piko, koper pa za enih par ^^

Link to comment

Pridruži se debati

Objavi takoj, registriraj se kasneje. Vpiši se, če imaš račun in objavi s svojim računom.

Gost
Odgovori v debato...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.