Skoči na vsebino

Ekskluzivno:Prva slika prototipa Playstation 4?


Priporočene objave

Pomojem niti Natal, niti Sony-jev kontroler ne bojo nič naredili proti Wii-ju.

To pač zdaj vsi hočejo kos pogače, ki jo je izumil Nintendo. To so mi zato smešni na konferencah, ko govorijo o svojih motion controllerjih, ker ko jih poslušaš, kot, da so oni prvi, ki so to izumili.

Vglavnem, naj se Microsoft in Sony držita svojih kontroler shem, ker s tole nič ne bodo naredili pomojem. Zato pa mam 360 in PS3 namesto Wii-ja, ker sem mnenja, da je old way še vedno zmaga.

Mora se priznati, da količkaj razgledan gamer takoj ve, kaj želita Sony in Microsoft doseč s temi motion controllerji.

Revolutionaize the gameplay experience??? Yea right $$$$$$...

Mislim celo, da bom dobil kmalu "motion sickness"! :doh: :no_no::yuck::yuck:

Se strinjam praktično z vsem... Sony in MS nebosta zadala velikega udarca Wiiju....

Glede revolucije gameplay experienca... tisti magic sticki od Sonya nimajo potenciala... Pač Wiimoti črne barve.

Sam Natal... natal pa ga ima... verjetno ne v tej generaciji... Sam predstavljaj si 3D display z Natalom... lahko primeš stvari, ki jih vidiš pred seboj... sicer niso trdne, sam konzola registrira prijem, ti zadevo vidiš v svoji roki...... Sam to sanjam... to je mogoče potencial Natala čez dve generaciji... Mogoče pa še nismo niti blizu temu o čemer sanjam....

hotz-tshirt-thumb.jpg
Link to comment

Odzivni časi obeh motion kontrolerjev za ps3 in xbox se mi zdi precej boljši od tistih na wii k temu še dodam boljšo grafiko, efekte že s samo tem bi me prepričali da bi kupil , wii pa odvrgel čez balkon. Potem pa dajo kakšen Viking: Battle for Asgard z tem novim nadzorom pa je čista zmaga. No vse je odvisno kaj bo čez par let seveda vendar zaradi boljše tehnologije upam na najboljše, optimist pač.

Link to comment
  • vrhovni

Dejansko vsak motion control "rine" v svojo smer in so si zelo raznoliki. Vsak uporablja drugačno tehnologijo: Microsoft stavi vse na zmogljivo kamero; Sony stavi na kamero in kontrolerje, ki jih kamera zaznava; Wii pa je tako ali tako že stavil na senzorje premika in jih je z Wiimotion+ samo še izboljšal.

Microsoft bo uporabil za moje pojme najnaprednejšo tehniko, ki je že kar fantazijska in me resnično zanima kako se bo obnesla. Nekateri so že sprobali Natal, narejeni so bili že tudi različni intervjuji, vendar je najpomembnejše kako bodo tak nadzor sprejele množice in koliko povedanega se bo uresničilo. Upam da bodo dodelali zadevo in res izpolnili vse obljubljeno. Trenutno se mi zdi največja pomanjkljivost to, da ne boš ničesar imal v rokah, vendar se lahko izdelajo nekakšni pripomočki (volani, sablje,...), ki pa stanejo, tako da je tudi to lahko nekako plus in ne samo minus.

Sony je zaenkrat zadržan in informacije počasi curljajo iz njega. Predstavitev na E3 se mi je zdela odlična, ampak to je samo prototip. Vprašanje kako bo zadeva delovala v končni fazi. Sony je izjavil, da je teoretično možno z njihovim novim kontrolerjem igrati vsako igro, ki je že izšla na PS3 in ne samo iger, ki bodo še prišle. Moje mnjenje: ena velika laž in zavajanje. Nekako vidim to enako kot: "PS3 bo backward kompatibilen z PS2". Je bil, ampak koliko časa? Hej, mogoče pa bodo prvotni kontrolerji tudi stali ogromno in bodo backward kompatibilni z prejšnimi igrami, napo pa bodo to kompatibilnost ukinili! :doh: Pač Sony...

Wii pa je tako ali tako že uigran igralec z motion controlom. Sedaj ga je še samo izboljšal, ampak vprašanje, če je to dovolj! Konec koncev ljudje hočejo vedno nekaj novega.

@Raptor90

Zamik je vedno bil, vedno je in vedno bo. ;) Odvisno je samo kako velik je ta zamik. Sprva je tudi marsikdo mislil, da bo velik zamik pri Wii-ju, pa vendar ni takšen, da bi uničijo igralnost. Če bi primerjal Natal in PS3 motion kontroler, bi rekel, da ima PS3 kontroler manjši zamik. Ampak to še ne pomeni nič. Oba kontrolerja sta prototipa oz. v zgodnjji fazi razvoja. Marsikaj je še potrebno dodelat in se tudi bo. V to ne dvomim!

PSN & Xbox LIVE: NowickySLO

NowickySLO.png

Link to comment
Pomojem bo wii takoj vzadi ko bosta obe konzoli(ps3,xbox360) naredili prve korake z tem motion kotrolerjem potem pa wii nima ničesar s čimer bi se lahko hvalil, strojno je v dreku daleč za ps2, igre so v kurcu povprečno so vse pod oceno 7,0 ali še manj, tako da upam da se bo prodaja wii jev zmanjšala, nitendo bo ziher v paniki razen če bodo prešli na HD.

po mojem novi motion kontrollerji ne bojo imeli bistvenega efekta na prodajo wiija.

In res moraš bit idiot da kupiš wii zaradi iger ki imajo oceno pod 7(aka shovelware), medtem ko imaš kar lepo število ekskluziv ki jih je vredno preigrati.

Res je da je wii strojno daleč za xbox 360 in ps3 ampak že gamecube je bil zmoglivejši kot ps2 , wii je strojno nekje na nivoju starega xboxa.

Link to comment

vendar ima wii tud neki kar nima nobena konzola, ne sedis pred njim in nadrkavas spile in bulis v ekran, sicer odvisno od spila ampak vecina jih ima da mors zamahvat in skakat pred televizijo in se rekreeras. Res pa je da je grafika na nuli in do zdej je bil wii kontroler "Buggan" (do prihoda wiimotion plus).

Se vedno pa osebno mislim da je najbolsa konzola xbox 360, ima odlicno grafiko - nekje sem prebral da imajo nove konzole celo izbolsano , bolso graficno od ps3-ja, controler je odlicno zasnovan, konzola lepa, ogromno funkcij (gledanje filmov, poslusanje glasbe, xbox live). Tako da Xbox 360 :car:

Link to comment
vendar ima wii tud neki kar nima nobena konzola, ne sedis pred njim in nadrkavas spile in bulis v ekran, sicer odvisno od spila ampak vecina jih ima da mors zamahvat in skakat pred televizijo in se rekreeras. Res pa je da je grafika na nuli in do zdej je bil wii kontroler "Buggan" (do prihoda wiimotion plus).

Se vedno pa osebno mislim da je najbolsa konzola xbox 360, ima odlicno grafiko - nekje sem prebral da imajo nove konzole celo izbolsano , bolso graficno od ps3-ja, controler je odlicno zasnovan, konzola lepa, ogromno funkcij (gledanje filmov, poslusanje glasbe, xbox live). Tako da Xbox 360 :car:

ps3 je se vedno strojno mocnejsi, spile pa ima tudi sedaj ze kar lepo cifro :)

tako da ps3 :car:

GT: jonskiC

Link to comment

Jonski,

Xbox 1 je tudi bil bolj zmogljivejši kot ps2 pa ni bil :car: .

Špilov pa ima Xbox 360 še vedno veliko več, pa tudi to, ko praviš, da je PS3 zmogljivejši, sploh še ni pokazal in verjetno tudi ne bo, ker je tako zakompliciran znotraj, da bomo stalno gledali gnile multiplatforme na ps3.

Link to comment

ps3 je se vedno strojno mocnejsi, spile pa ima tudi sedaj ze kar lepo cifro :)

tako da ps3 :car:

Argumentiraj "strojno močnejši", če znaš. Dopuščam namreč možnost, da si deluded fanboy, ki verjame Sonyju vse kar reče... (hmm... to dejasno že vem, da si)...

Ker kolkor je meni znano, je PS3 močnejši od 360, če bi bilo treba premlevati baze podatkov... vendar šment... mi premlevamo 3D grafiko za katero pa je strojna oprema od PS3 čisti drek. Praksa je to pokazala že ničkolikokrat.

PS3 je kot sem že večkrat povedal ena lepa mešanica švoh GPUja, malo neumno razporejenega RAMa in s processorjem, ki ne more renderirati 3D grafike... Se vidi, da so ga sestavili "strokovnjaki" za hardware, ki se jim jebe kakšen hardware dejasnko rabijo programerji... Nekako so upali, da je to hardware, ki ga rabi njihov marketinški oddelek... CELL, BluRay... same "velike" besede malega pomena. Ampak trg je pokazal svoje - brezglavih fanboyev ni dovolj.

Sicer pa kot ti je bilo rečeno; Hardwersko močnejši v konzolnem svetu ne pomeni dosti, če igre tega ne podkrepijo. In na PS3 "kiimazačudadanesžekarnekajigerkljubtemudajihjeimalpomnenjufanboyevžeodvedno" tega igre še vedno ne podkrepijo. Sploh zato, ker je 360 pol cenejši od PS3. In zato, ker nismo na PS3 videli še nič kar na xboxu ni mogoče razen BD filma...

Pač face it, kot očitno sam rad rečeš... PS3 je fail. :ninja:

hotz-tshirt-thumb.jpg
Link to comment

Moj tata ma stružnico ki je strojno močnejša od ps3 :doh:

Three rifles, two shotguns, three pistols, Longshot, Torque Bow, Boomshot, Digger, Mortar, Mulcher, One-Shot, Hammer of Dawn, Boomshield, four types of grenades, and a ****ing fire extinguisher. MITKKO HAZ SPOKEN

Link to comment
travar je lepo povedal, kaj ti nuca nevem kaki procesor ce ne podpera grafe ? nic, samo da se sony pohvali "mi mamo pa bolsi procesor od microsofta ! face it microsof haha !"... pa Blue ray ima kar microsoft nima, vendar ne pogresam blue raya prav nic.

Zdaj vas pa ne razumem več? :headscratch: ''grafa'' gor ali dol meni se še vedno solzijo oči ob igranju exkluziv na PS3 (v dobrem pomenu seveda). Kaj zdaj ne podpira ''grafe''? Multi so vse lepše na X-u, a jih razumem, da se jim neda jebat z portanjem na PS-jko, a to, da grafa na PS3 ne štima, to mi pa ni jasno? A si kdaj špilu PS špil, KZ recimo, kaj manjka tej ''grafi''??

Link to comment
Kako jih "razumeš, da se jim ne da?" Ljudje s tem služijo kruh, moglo bi se jim dat. Zamisli si, da prideš k frizerju, ta ti postriže pol glave, ostalo ti pa pusti, ker se mu ne da več. Zaračuna ti pa vseeno polno ceno. Nekako tako zdaj zgleda PS3 - polovičarsko.

Kaj pravzaprav je na ps3ju polovičarskega.Če misleš portane igre iz xboxa niso nekako polovično narejene ampak so recimo 19/20 ker jim ne manka skoraj da čisto nič.Če bi bile poločno narejene bi jim mankalo nevem polovica zgodbe..Kr neki, kva bluzite.. :no_no:

Drgač mi pa klele ni še nihče povedal zakaj bi bil xbox res tako nad vse.(Če izvzamem govorice kot so-xbox ima gears of war in halo ali pa ps3 je čisto predrag za kar dobiš)

Ok nebi rekel da bi ena konzola bila res zmoglivejša in bi imela res dobre ekskluzive, druga pa bi nekje šepala zadaj.Ampak ne ps3 in xbox360 sta res nekje na istem nivoju.

Zame osebno ima ta trenutek ps3 boljše ekskluzive.Pač...v multiplatformarskih igrah pa ne vidim nekih strašnih pomankljivostih na ps3ju.

Se pa strinjam da je ps3 leta 2006,07 totalno failal imel je faking 2 ekskluzive nek smrdliv motorstorm in warhawk, cena je bila neizmerno velika in res takrat je bil fail...Časi se spreminjajo, je pa res da pa eni še vedno živite v letu 07 ;)

Moj psn id--> Jure00

Link to comment
Kako jih "razumeš, da se jim ne da?" Ljudje s tem služijo kruh, moglo bi se jim dat. Zamisli si, da prideš k frizerju, ta ti postriže pol glave, ostalo ti pa pusti, ker se mu ne da več. Zaračuna ti pa vseeno polno ceno. Nekako tako zdaj zgleda PS3 - polovičarsko.

Ker sem ovca in sem se prilagodil družbi. Pač tle živim in tle morem preživet in ko je hudo, zaslužim kakšno žemljo tudi na račun nekaterih naivcev te skupnosti. Ti to kaj pove?

Trg za X-a je večji in je prioriteten. Že ničkolikokrat smo prebrali, da je programiranje za PS pač zahtevnejše kar povzroča več časa, denarja....stari kapitalizem, keššš, blink blink, MTV! Ja polovičarsko, a ne s strani PS-ja ampak ustvarjalcev! Igre za PS in samo za PS meni zgledajo veliko bolje kot multi. Torej se da!

Še vedno si pa ti tisti, ki da denernico iz žepa in plačaš račun. Torej tvoja odločitev. Če ti ne sede in pol pizdiš, da so te nategnl boš pač naslednič reagiral drugače (verjetno poznaš rek o oslu in ledu) in vlekel ali kupoval špile za X-a, Wii, DS. PSP...

Meni PS ponuja vse kar želim, nisem HC igrač a imam zelo rad igre katerih je na dotični konzoli dovolj. Katera je boljša? Nimam pojma to prepuščam Vam!

Link to comment
travar je lepo povedal, kaj ti nuca nevem kaki procesor ce ne podpera grafe ? nic, samo da se sony pohvali "mi mamo pa bolsi procesor od microsofta ! face it microsof haha !"... pa Blue ray ima kar microsoft nima, vendar ne pogresam blue raya prav nic.

Zdaj vas pa ne razumem več? :headscratch: ''grafa'' gor ali dol meni se še vedno solzijo oči ob igranju exkluziv na PS3 (v dobrem pomenu seveda). Kaj zdaj ne podpira ''grafe''? Multi so vse lepše na X-u, a jih razumem, da se jim neda jebat z portanjem na PS-jko, a to, da grafa na PS3 ne štima, to mi pa ni jasno? A si kdaj špilu PS špil, KZ recimo, kaj manjka tej ''grafi''??

grafa je lepa na ps3-ju vendar ima slabso graficno od xboxa ter bolsi procesor kar je resna bedarija. Zato bo v prihodnosti mogoce vidt bolso grafiko v igrah na xboxu kot na ps3-ju vendar noben ne pravi da grafika ni dobra na ps3-ju, seveda je ampak ima xbox bolso graficno ter procesor primeren graficni kar kot sem ze reku se bo pomoje poznalo v blizni prihodnosti.

Link to comment
Ok nebi rekel da bi ena konzola bila res zmoglivejša in bi imela res dobre ekskluzive, druga pa bi nekje šepala zadaj.Ampak ne ps3 in xbox360 sta res nekje na istem nivoju.

Zame osebno ima ta trenutek ps3 boljše ekskluzive.Pač...v multiplatformarskih igrah pa ne vidim nekih strašnih pomankljivostih na ps3ju.

Na istem nivoju a hkrati en stane dvakrat več... Hm hm hm... A znaš razmišljat? Če maš dve štruci kruha "na istem nivoju", s tem da ena je dvakrat dražja od druge... te vprašam; Katera štruca je boljša?

Racionalen odgovor bi se glasil; Najbrž nobena od obeh, če sta na istem nivoju... si pa sam malo čez les, če si boš kupil ta dražjo.

Se pa strinjam da je ps3 leta 2006,07 totalno failal imel je faking 2 ekskluzive nek smrdliv motorstorm in warhawk, cena je bila neizmerno velika in res takrat je bil fail...Časi se spreminjajo, je pa res da pa eni še vedno živite v letu 07 ;)

Lepo, da danes množično prihajate z resnico na dan... Zakaj ste potem leta 2007 vztrajali pri svojem - da je PS3 najboljši le da ima "slow start" kot ste takrat radi rekli? Da so za vas Motorstorm in Resistance najboljši igri ever? A boste mogoče čez dve leti, ko bo zunaj God of war pa mogoče še kej enako govorili za leto 2009?

Ah ja.... še dobro, da vsaj danes, ko je preteklo že dovolj vode, pogledate resnici v oči... pa če tudi samo za dve leti nazaj.

Sej pravim, zmagovalca te generacije bomo morali določat retrospektivno, vednar Sony se mora obvezno premaknit iz trenutnega dreka, ker bo čene retrospektivno proglašen za absolute fail.

hotz-tshirt-thumb.jpg
Link to comment

Kaj je v ps3 izbi že odprta kakšna tema na MAG ali so ps3 fani preveč zaposleni z hvaljenjem svoje superiorne konzole in prikazovanje 4d grafike. Mal me zanima tale igra bi rad kaj izvedel kdaj bo to na sceni pa komu je všeč , komu ne nazadnje imam tudi jaz ps3 pa bo mogoče to moj 5 nakup igre razen če bo igra en velik "L"AG namesto "M"AG.

Link to comment
Travar bi ti verjetno svetoval da čim prej prodaj ps3 in kupi xbox, ker ps3 je res FAIL. :lol:

Zakaj naj bi mu svetoval nekaj, kar sam nebi nikoli naredil? Prodal PS3 namreč... Imeti PS3 me navdaja z ponosom, ker to je konzola za bogate ljudi! Tako sem slišal... :lol:

Z drugim stavkom pa se itak strinjam. PS3 je fail :lol:

hotz-tshirt-thumb.jpg
Link to comment

ps3 je se vedno strojno mocnejsi, spile pa ima tudi sedaj ze kar lepo cifro :)

tako da ps3 :car:

Argumentiraj "strojno močnejši", če znaš. Dopuščam namreč možnost, da si deluded fanboy, ki verjame Sonyju vse kar reče...

ne to sem prebral v jokerju :P sploh ne gledam kaj sony rece drgac tko za info :) ampak ti si itak ultra pametn :P

tak da se ti vsi po forumu klanjamo :car::car: :bowdown: :fiufiu:

GT: jonskiC

Link to comment

Pridruži se debati

Objavi takoj, registriraj se kasneje. Vpiši se, če imaš račun in objavi s svojim računom.

Gost
Odgovori v debato...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.