Skoči na vsebino

Ekskluzivno:Prva slika prototipa Playstation 4?


Priporočene objave

tole si mal falil, ravno kontra govorim, ti pa daješ kotra argumente, da to kar PS3 ponuja več, PC dela bolje... hmmm, tudi FFVII sem že omenjal, pa naj omenim, da je tudi VIII že na PSN-ju, tko da sem zelo konsistenten... že pred leti sem zamenjal PC-kot napravo za zabavo za konzole tako, da ne vem od kod ti to, je pa res da sem WC igral še na PC-ju, če se ne motim še na 386-tki. ali pa je bila že 486...

Pol sem te pa narobe razumel... ko si govoril, kako na PCju lahko igraš večino 360 ekskluziv... Sej to je vse res, sam soliden gaming PC, ki bo zadovoljivo trajal največ dve leti stane ene 2000€... kar sem že večkrat elaboriral kje je razlika. Sej ne, da je 2000€ nek blazen denar, sam če se tuki pogovarjamo o tem, da je 60€ za letno naročnino za karkoli veliko... pol predvidevam, da je 2000€ že neizmerno bogastvo s katerim razpolagajo samo kralji.

Ker ko jaz rečem, da lahko na PCju boljše browsam in gledam filme mislim v finančnem okviru 360+HTPC=PS3... Ok lažem... par 100 € morem dat več kot stane PS3, sam pol tudi dobim multimedijo in browser kot se spodobi (ker PS3 "It only does not everything")... Sam kaj je par 100€ napram nekaj 1000€? Govorim o času, ko je PS3 stal vsaj 500€, ker razne vrjante, da kupiš next gen konzolo 3 leta po izidu zame niso realne. Nisem noben early adopter, sam 3 leta... upam da se razumemo.

Pač malo bluziš. Mešaš jabuka in kruške. Kar ti hočem povedat je to, da bi lahko Wing Commanderja 4 igral nekoč, danes ali kadarkoli vmes, in ti za to res ni potrebno imeti PS3 in čakat, da pride na PSN. Niti nebi rabil PCja za 2000€. Si mel že vse doma.

Dočim tvoji primeri, da lahko GTA4 igraš na PCju v 1560p al kokrkoli že... seveda lahko... Sam ne v istem cenovnem razredu. To nardi veliko razliko.

In tu je bistvena razlika med tem, ko jaz rečem, kaj lahko delam na kompu... in ko ti rečeš, kaj lahko delaš na kompu... Jaz imam v mislih consumer comp, ki ga ma skor vsak že doma... ti o gaming rigu, ki ga ima redko kdo.

Dejstvo je, da vse kar ponuja PS3 kot dodatno... torej upam, da ne bom pozabil kakšne ključne reči... Photo album, browser, video playback, linux, damn, mi je že zmanjkalo, pa vem, da je teh brezveznih reči še malo morje, aja Facebook.... no pa še kej... vse to lahko delam... ne kaj govorim... sem delal na svojem PCju že davno preden je PS3 izšel... In glede na to, da PS3 ne ponuja boljše alternative za nobeno od teh opravil... tega na PS3 ne počnem.

Da ne bo pomote... facebooka nisem nikjer delal... nikoli... tudi na PCju ne... to je bil samo primer. :innocent:

Če mi pa da Sony firmware update po katerem bo PS3 predvajal vse video conteinerje pod soncem... no pol bom pa hands down priznal, da je PS3 ena najboljših multimedijskih naprav pod soncem. Mi ne bo težko priznat. :innocent:

V bistvu bom zelo navdušen. Sam to ne bo nikoli... ker Sony že zdej misli da "It only does everything"... utter bullshit. :puppy:

hotz-tshirt-thumb.jpg
Link to comment

Ne govoril sem, xbox exluzive pač niso exkluzive, če jih lahko igramo tudi drugje in da jih, pač kot kontra tvojim argumentom lahko bolje igraš na PC-ju. Doplačilo za gold moraš pač prišteti k ceni enote, ker drugače nimaš celovite/primerljive izkušnje, ne gre za to, da je veliko... Svoj HTPC bi za ceno xboxa lahko nadgradil tako, da Xboxa sploh ne bi potreboval.

Xbox je pač popreproščen ali bolje rečeno namenski PC.

PS3 je konzola, ki je lahko tudi preprost PC.

Saj morda je smešno, da imamo toliko naprav, ko bi nas lahko ena zadovoljila, ampak eni pač hočemo izkusit vse in moja izkušnja je pač taka, pa če ti je všeč ali pa ne. PC (njih 5) uporabljam za poslovne namene in resno delo, konzole, DVD-je... (ja še vedno imam DVD in pa VHS tudi, gramofon sem pa tudi že pokazal) pa za zabavo.

Če odmisliš PC, ki pač ni naprava za dnevno sobo, katera je pa potem tvoja najboljša multimedijska naprava, če to ni PS3? Xbox to pač ni...Wii tudi ne... Blu-ray enota... mogoče bi to lahko bil iPod, z dodatki.

BTW družinski člani se vsi po vrsti sprašujejo kaj zdaj tko brni, ko je vklopljen Xbox. Sem jim razložil, da treniram pristajanje z Jumbojetom

BessieSABU.png

Link to comment
ke_kit ... vsakih toliko časa izide igra, ki odstopa po grafični plati (igralni plati ...=). Tako je bilo, tako je in tako bo. Letos je to U2. Naslednje leto kaj druga.

Sicer pa razvoj novega grafičnega pogona stane kar nekaj denarja. Istočasno U2 dokazuje, da najlepše ni nujno, da je tudi najbolj prodajano. Kaj pa sicer U2 ostane druga razen grafike?

To je dokazalo že ogromno iger prej. Tudi najboljše ni nujno najbolj prodajano.

Kaj pa sicer U2 ostane druga razen grafike?

em, vse kar rabi dobra igra?

recimo odlično igralnsost, spodobno dolžino ter za povrh še zabaven online.

igra dobiva gotyje in odlične ocene ti pa z takimi izjavami :eye:

ta tema nikoli ne razočara :)

In kljub temu, se celo MW2 na PS3 prodaja bolje kot U2? Saj verjamem, da je U2 vse to, sam izgleda da ima večina PS3 lastnikov drugačne prioritete.

U Wing Commander serija. Lepi spomini. Še imam original škatle za PC. WC3, Privateer 2 različico za Win95 (redka izdaja), WC4 sicer budget varianta pa vseeno, Prohpecy :).

Link to comment

Če odmisliš PC, ki pač ni naprava za dnevno sobo, katera je pa potem tvoja najboljša multimedijska naprava, če to ni PS3? Xbox to pač ni...Wii tudi ne... Blu-ray enota... mogoče bi to lahko bil iPod, z dodatki.

Zdej nevem kako si ti predstavljaš HTPC, ko praviš, da PC ne sodi v dnevno sobo.... sam zadeva je v ohišju, ki bi jo neuko oko zamenjalo za DVD predvajalnik ali reciever...

Zadeva ima daljinca, BD enoto ali hybridno BD/HD DVD enoto ako ti je ljubše in seveda vse možne inpute in outpute, ki se jih pričakuje... Trdih diskov kolikor rabiš in seveda krasno sodeluje v domači mreži ako je treba kaj nastavit preko remote accesa ali gor naložit vsebino.

Torej zakaj neki "bi odmislili PC"? Ker ni naprava za dnevno sobo? Ker nonsense...

Tle maš eno sliko... da si boš bolš predstavljal, da je zadeva stackable hi-fi komponenta...

nmedia_htpc23.jpg

Sam itak mi je jasno, da točno veš kaj to HTPC je in resnično ne razumem zakaj govoriš, da ne sodi v dnevno sobo...

Torej katera je najboljša multimedijska naprava? HTPC. Nebom se omejeval, če mi ni treba... halo? Ne igra Halo, pač pa vzklik...

Glede nadgraditve pa nimaš prav... za ceno ene 360 ne dobim niti ene sodobne grafične kartice... kaj šele dveh... In tudi če bi dodal v svoj HTPC eno grafo še vedno nebi mogel tega sranja uporabljat za igre.

In seveda ni smešno, da imamo toliko naprav, ker ne obstaja taka, ki bi lahko zadovoljila srednje zahtevnega konzumatorja video iger in multimedije. Jaz točno vem zakaj mam HTPC, 360 in PS3... lažem... za PS3 nimam pojma za kaj ga mam...no... nekoč sem upal, da bo do danes že odklenjen in bo na njem homebrew media center, ki bo predvajal stvari kot se morajo.

Nevem zakaj meni razlagaš o tem, da so namenske naprave ponavadi edina celovita rešitev za karkoli... Zato pa pravim, da browser, linux, photo album in predvajanje Divxov niso vredni nič, ker je vse na pol. Raje eno stvar kompletno, kot pa 100 stvari na pol... To je moja logika.

Podobno kot je laiku težko razložit zakaj je bolš met kulturen audio reciever in predvajalnike kot pa en hišni kino, kjer dobiš predvajalnik, reciever in še zvočnike (ponavadi brezžične kar je luksuz) vse v enem za malo denarja.

Bo pa vsaj drugo leto dobila zadeva Heavy Rain... to pa res čakam. Upam da ne bom razočaran :)

Xbox je pač popreproščen ali bolje rečeno namenski PC.

PS3 je konzola, ki je lahko tudi preprost PC.

Razteguješ terminologijo v vode, kjer besede niso več to, kar piše ob njih v slovarjih?

Xbox je konzola... Rečt xboxu preproščen PC je debilizem... Kakšen PC? Kaj pa ti ponuja razen iger? Browser? Word processor? Spreadsheets? Photo editing? Ne... igre... Torej je igralna konzola... nič več in nič manj.

PS3 pa poskuša biti popreproščen PC... že ki je not nabasal cel kup nekih kompovskih funkcij (browser, photo album, linux), ki jih opravlja pod nivojem... in seveda ne polaga prioritete na igre, kar ga apriori naredi manj "konzolnega" kot je 360.

Še Kaz je rekel, da je PS3 computer... a supercomputer that is. Aja... sele zdej sem dojel... PS3 ni personal computer, ker je super computer... :innocent:

Prejšnjo generacijo pa je res držalo, da je bil xbox1 popreproščen PC (ethernet, HDD, mediacenter), PS2 pa čistokrvna konzola, ki ni znala druzga kot poganjat brutalne igre... Vloge so se zamenjale... :innocent:

hotz-tshirt-thumb.jpg
Link to comment

HTPC ima enako težavo kot Xbox za to, da bi imel osrednjo mesto v dnevni sobi... glasen je, da se rešit ampak, še vedno je glasen v primerjavi s PS3.

PS2 je znal predvajati vso multimedijo svojega časa, eden od razlogv za nakup je bil, nadomestitev DVD in CD playerja...ki pa sta na kocu vseeno ostala, zaradi glasnosti konzole in tudi linux si lahko spravil (uradno) gor, PS3 je vse to le nadgradi, dremcast je bil boljša konzola od PS2... samo pustimo to.

linux_kit.jpg

sej verjetno sem res fan boy, ko se mi ob tej sliki skoraj utrne solza, smrk...

BessieSABU.png

Link to comment
HTPC ima enako težavo kot Xbox za to, da bi imel osrednjo mesto v dnevni sobi... glasen je, da se rešit ampak, še vedno je glasen v primerjavi s PS3.

PS2 je znal predvajati vso multimedijo svojega časa, eden od razlogv za nakup je bil, nadomestitev DVD in CD playerja...ki pa sta na kocu vseeno ostala, zaradi glasnosti konzole in tudi linux si lahko spravil (uradno) gor, PS3 je vse to le nadgradi, dremcast je bil boljša konzola od PS2... samo pustimo to.

HTPC ni glasen... Vsaj moj ni glasen. Praktično neslišen je... V primerjavi s PS3 je pa dobesedno neslišen. Pač daš mal več denarja za ventilatorje in trde diske (par mescov nazaj sem sistemski disk zamenjal z SSD in zdej niti diska ne slišiš več). Kok decibelov je nevem, vem pa to, da pri najboljši volji v popolni tišini ne morem slišat ali je vklopljen. Kar za PS3 ne morem trditi... je neskončno tišji od 360 vendar še vedno ni glih neslišen.

Veš kaj pa je en fundamentalen problem PS3, ki se ga trenutno ne da rešit? Da predvaja zelo majhen delež različnih vrst digitalnega videa... in tudi če že uspeš zagnat nek video je ponavadi zvok samo 2.1 (stereo).

Torej te vprašam, podobno kot si ti mene: Katera je potvoje najboljša multimedijska naprava, če se ne omejuješ kjer ti ni treba? :innocent:

Zdej nevem kaj vse si ti dokupil za PS2, da je predvajal vso multimedijo svojega časa. Moj je ni. Sploh pa se spet bojim, da ti šteješ v multimedijo samo CDje in DVDje - bile so tudi digitalne vrjante (razni video containerji, .ogg, flac...)... Vsekakor je bil v objektivnih merilih en boljših media centrov za standard definition Xbox1... še danes je, če te ne moti standard definition.

Ironično, so bili Dreamcast, Gamecube in Xbox1 vsi hardwarsko bolj napredni kot PS2... in vendar je na koncu nadmočno zmagala konzola z najboljšimi igrami. Ampak predvidevam, da to raje pustimo pri miru...

hotz-tshirt-thumb.jpg
Link to comment

Lej če je HTPC tolk fin zakaj potem imaš še dve konzoli zraven? Saj vem zato ker lahko, itak.

Če trenutno ne bi imel nič od vseh multimedijskih naprav, bi si zagotovo omislil najprej PS3 in TV.

Za moj PS2 sem dokupil praktično vse kar je bilo možno in ga na koncu prodal za skoraj isto ceno kot sem kupil PS3...

Can I play my MP3s using Linux (for PlayStation 2)?

Yes. Many popular open source MP3 players can be compiled and run under Linux (for PlayStation 2). Some Ogg players, such as ogg123, also work.

Med drugim je PS2 rabil kar nekaj časa da je odpravil težave kot npr. utripanje slike in v lifetime ciklu se je seveda nabralo ogromno iger in tudi veliko dobrih ( ko je po tvoje kraljeval Xbox360 je PS2 dobil eno ali dve najboljši igeri, ki jima ni para na MS-ovih konzolah ali kjerkoli), enako kot se bo, pač sklepam, zgodilo s PS3, seveda iger ki jih lahko igramo samo na tej konzoli in ni druge opcije, ne poceni ne drage.

BessieSABU.png

Link to comment

Fak kok dolgočasna razuje ta tema.

Jz se pa strinjam da počas PS3 dobiva na vrednosti. Pizda, U2 je kar huda zadeva, in kdor reče da ni, si v faco laže. Vsak bi ga hotu špilat, vključno s travarjem.

In če nadoknadi za vse sranje ki ga je PS3 do sedaj pridelal me niti ne zanima, ker jaz bi ga kupil zdaj, ne 3 leta nazaj, ko ni mel nobene igre.

Tko da mislim da bo to leto kar leto PS3ja. Vsi pomembni MP naslovi delajo čist ok, in kar se ekskluziv tiče je pobasal boljše.

Čeprav, če bi se še enkrat odločal bi vseeno kupil xbox. Še vedno prednjači z boljšimi ekskluzivami, odlično slo sceno in.. Ja pizda, 80% špilov dela boljš na njemu. Lol!

Link to comment

A je to normalno, da te po igranju z xbox padom bolijo zapestja? Pismo s PS se mi ni to nikol dogajal! Aja pa pri HAlo3: ODST se mi je zgodilo da je framerate padel tako nizko, da kej takega še nisem doživel nikjer, razen morda na PC-ju, ki pač ni bil spodoben poganjati kake igre. Drugače pa sama igra ni tako npačna, ko se jo navadiš. Travar, dej greva eno kampnjo odigrat, mi boš pomagal, k obvladaš, k mi PS3 pussiji nimamo pojma ;) aja sej res ti najbrž igraš samo pirate pa ne bo šlo LOL, no pa kdo drug, da še tam kako značko dobim, k so tko kul.

Leto 2010 propad Xbox 360! hehehehe

Sam kolk ta zadeva ropota OMG, so se sosedje pritožil zakaj celo noč pralni stroj laufa :D aja pa otrokoma moram dat v ušesa zamaške, da lahko zvečer spita :doh:

BessieSABU.png

Link to comment

Pridruži se debati

Objavi takoj, registriraj se kasneje. Vpiši se, če imaš račun in objavi s svojim računom.

Gost
Odgovori v debato...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.