NoWii Posted August 3, 2008 Share Posted August 3, 2008 Jov. A kdo kej več ve o temle?: http://www.t3.com/news-gallery.html?art ... 4.jpg&id=0 Na linku so slike "slim" ps3... Mogoce kdo vec ve o tem, predvsem me zanima, da ni to spet šeen fake. Teh mam že dost :bleh: Quote Link to comment
TriGGer Posted August 3, 2008 Share Posted August 3, 2008 UUU, LawL, keri fake PS3 Buck Nekkid - čist brez vseh usb portov pa vsega ostalega + nekak me spominja na Wii. Quote Link to comment
RIDDICK Posted August 3, 2008 Share Posted August 3, 2008 Itak je tole fake, če pa bi končna konzola izgledala tako pa bi Sony dobil enake, če še ne hujše kritike kot jih je fasal ob prikazu PS3 Dildo kontrolerja. TriGGer, konzola bi bila itak praktično enaka kot Wii, če nebi vsebovala tistega mega size strešnika nad sabo Quote Link to comment
H5n1 Posted August 3, 2008 Share Posted August 3, 2008 Tist strešnik je super... dovolj velik za dva dobra PS3 spila Quote XBL: qDING DONGp PSN: DoodlyDingDong Link to comment
NoWii Posted August 4, 2008 Author Share Posted August 4, 2008 Ho, sploh nisem opazil kok zlo je tist del res podoben wiiju.. Heh, kok se zdejle jst neumen počutm..sicer sem rahlo pričakoval da bo fake, mapak vseeno Ker ubistvu je tita polovica, kamor vstavis cd, res enaka wiiju, ona druga, je pa enaka zgorni plati ps3...res niso mel velik dela stem... Quote Link to comment
zyzyx Posted August 4, 2008 Share Posted August 4, 2008 To jesen pomoje še ne bo Slim verzije, pa tudi kakega price dropa baje ne. Quote Link to comment
Adoman Posted August 4, 2008 Share Posted August 4, 2008 Jz mislim da bo še velik vode pretekl predn pride slim ps3 ven. Quote Bodoči lastnik xbox 360 Link to comment
opeter Posted August 5, 2008 Share Posted August 5, 2008 Heh, izgleda kot, da bi Wii-ja prilepili na steno: Sicer pa mi je koncept, četudi je fake zelo všečen. Quote Link to comment
SonicTheWerehog Posted November 25, 2008 Share Posted November 25, 2008 če si pa verjel da je to res, potem pa,...... Quote Mess with the best, die like the rest!!! SSBB master Link to comment
mik3y Posted August 18, 2009 Share Posted August 18, 2009 Kolko vem, ne bo prišla ven nobena konzola v naslednjih treh letih, razen nov Wii. Lp Quote Don’t ever wrestle with a pig. You’ll both get dirty, but the pig will enjoy it. Link to comment
kirby Posted August 18, 2009 Share Posted August 18, 2009 Še za novo nintendovo konzolo dvomim, ker sem bral, da se jim Wii tako dobro prodaja, da nima smisla še nekaj časa izdati novo nintendo konzolo. Go nintendo! Quote Link to comment
Arey Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 Go nintendo? Sure. Sej so res odlični. Not. Quote Link to comment
Travar Posted October 20, 2009 Share Posted October 20, 2009 Kolko vem, ne bo prišla ven nobena konzola v naslednjih treh letih, razen nov Wii. Lp Jaz bi rekel, da bomo videli novega xboxa v tem času čez 2 leti. Torej jesen/zima leta 2011. Vsaj tako si želim, ker igrat igre na 5+ let starem hardware je pri današnjem razvoju depresivno. Quote Link to comment
SlashSpeed Posted October 20, 2009 Share Posted October 20, 2009 Se strinjam s Travarjem. Drugače pa po internetu plavajo govorice, da bo novi Nintendo DS uporabljal NVIDIA Tegra tehnologijo in naj bi bil prvič uradno pokazan drugo leto na Tokio Game Show. Quote Link to comment
Recommended Posts