Skoči na vsebino

[Uradna tema]Nintendo DS-i


Anduril

Priporočene objave

  • vrhovni

Jaz vam vsem svetujem, da počakajte raje kak dan več, pa ga kupite v Muellerju za normalno evropsko ceno: zaradi folka, ki kljub višji ceni v BBju kupuje Wiije in DSje, si te papki lahko še vedno dovolijo, da višje cene sploh imajo. Če ne bi nihče kupoval pri njih, bi jih znižali ali pa pustili distribucijo komu drugemu. No loss either way. :red:

Link to comment
  • Odgovorov 210
  • Od nastanka
  • Pretekli odgovor

Top debaterji

Ja sej vem, bom useen še poklical.

@Anduril: Glede na to, da gre za Mueller, kdo pa pravi, da bo sam par dni za počakat. Imam precej slabe izkušnje, ko je še kolega kupoval Xboxa. Ma nč niso vedl, kdaj dobijo, kok dobijo in kere SKU-je. Na koncu je skoraj mesec čakal, da si ga je loh ubodu. Živ texas, če mene vprašaš. Sej ne rečem, če bi za zihr vedu, da bo dva dni za počakat, bi to naredil. Tako pa bom kupil, kjer pač prej dobijo. Tistih 10? eur mi dol visi, s tem da še zdaj nevemo, kakšna bo cena v Muellerju. Če bosta pa oba istočasno dobila, pa seveda pri cenejšemu kupim.

Link to comment
  • vrhovni

GudNjus: ja, sej ne rečem, pojma več ali manj o teh stvareh nimajo nič, ampak večino stvari vsekakor dobijo prej kot v Bigbangih (kako, da bo imel BB že tako kmalu DSi, mi ni čisto jasno, mogoče so postali malce bolj aktualni), pa še po edini normalni ceni.

Itak da lahko nabavite, kjer vam sede, hotel sem izpostaviti samo to, da z nabavljanjem pri BBju po višjih cenah pač omogočate to, da takšne cene imajo. Kar je povsem nedopustno za kvazi uradnega distributerja Nintenda v Sloveniji.

Link to comment

Meni je Muller itak zakon v primerjavi z Big Bangom (lepši logo pa to) ampak ko sem lani čakal 2 (!!!) še enkrat bom napisal, 2 FACKIN mesca, da so mi popravili DS Lite, ki mi ga itak niso popravili, ker še vedno ni prišel iz Nemčije nazaj ampak so mi kar novega dali sem pa res skoraj tako popenil da bi jim razbil vse police z prodajalci in nadrejeni vred :x:tard: :doh:

x360.jpg

Davodax.jpg

Link to comment
  • vrhovni

Hehe, očitno še vedno pripravljajo navodila. :lol: Zgleda se je BB tokrat potrudil in na brzino izdelal navodila (zato pa je tistih 10€ več :razzy: ). Müller je očitno zaspal, ne vem kako jim od četrtka pa vse do zdaj ne uspe izdelati navodil. Ni slabšega kot če roba stoji v trgovini in ni na policah. :a_a:

PSN & Xbox LIVE: NowickySLO

NowickySLO.png

Link to comment
Se že mogoče ve če bo R4 delal na DSi? Ali pa če bo kakšna podobna kartica prišla za DSi?

R4 že preverjeno od novembra ne dela na DSi-ju. Delujejo pa novejše kartice Acekard 2i, R4i(tole je samo kopija Acekarda in ni original), DSTTi, itd.

Najkvalitetnejša naj bi bila Acekard 2i, katero bom tudi jaz kupil. Na Deal-Extreme jo dobiš že za 15€. :cash:

Link to comment
Eh... sem šel v Mullerja v Kranj danes. Isto. Naj bi ga dali na police naslednji teden šele :crybaby: Je pa res, da so tudi znižal cene staremu DS Litu za 10€. Ne da se mi več čakat =(

Mueller je malce bedast. Hoče prodati DS Lite preden da na police DSi. Malce butasto glede na to, da je DSi že na voljo v BB-ju.

Link to comment
Jaz že imam svoj NDSi. Zelo fajna zadevica. Samo kurac, ko spet ne dela povezava z domačim WLAN omrežjem. :x

Tole ne bo kriv DSi. Kriv je format tvojega omrežja. Poskusi WAP(vsaj se mi zdi da je to), to pa nastaviš v nastavitvah ruterja(je pa res, da boš mogel zopet povezati vse naprave, ki uporabljajo Wi-Fi v hiši).

Sam DSi-ja še nimam. Danes zjutraj sem bil pred BB-jem pa sem se premislil. Bom počakal na Mueller. Prodajalka je rekla, da mogoče dobijo danes popoldne. Ob 16.00 pokličem :crossfingers:

Link to comment

Js ga mam tud že od učeri zvečer, pa sm povezal normalno. Imam WPA2 zasčito s passkey-jem. Edin mal sm mel probleme s tem, da sm sploh ugotovil, da je treba pod advanced nastavitve it znotraj connection settingsov, da si sploh loh kej druzga od WEP zaščite naštimu. Pa še UK sm mogu dat državo, drgač mi na net ni hotl. Sploh nevem zakaj zavajajo in dajo tam pod možnost Slovenija. :razzy:

Sicer je pa zadeva carska, well worth the money :beer:

Link to comment

Pridruži se debati

Objavi takoj, registriraj se kasneje. Vpiši se, če imaš račun in objavi s svojim računom.

Gost
Odgovori v debato...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.