Skoči na vsebino

[Uradna tema]Nintendo DS-i


Anduril

Priporočene objave

  • Odgovorov 210
  • Od nastanka
  • Pretekli odgovor

Top debaterji

Pa si moral kaj spremenit v ruterju? Kakšen transmission rate ipd.? Če imaš kje kakšen guide bi bil ful hvaležen :)

Jaz sem se največ naučil o Wlan omrežju in vseh težavah, ki nastopijo, na http://www.wlan-sat.com/. Sicer je bilo to že nekaj let nazaj, tako da ne vem, če so forumi na strani še aktivni.

Splošnih nastavitev (ki bi vplivale na celo WiFi omrežje) za DSi nisem nič spreminjal, sem pa naredil nekaj specifičnih sprememb. Distribucijo IP-jev mam manual (vezane na MAC adresse), prav tako imam blokirane vse WiFi kartice z MAC adressi, ki niso na seznamu dovoljenih, zato sem moral dodati tudi DSi na ta seznam.

A pa maš isti router? Ker pol bi ti moralo delati, če meni dela normalno :) . Sicer si pa na linkani strani v forumu preberi več o tvojem routerju in nastavitvah le tega.

Data rate pa nisem spreminjal in imam na AUTO.

Če te še za kakšno nastavitev zanima kar vprašaj, ker sem jih kar nekaj spremenil, vendar je bilo že toliko časa nazaj, da se ne spomnem vseh. :razzy: Tako da bom mogu pogledat, pa ti odgovorim.

Link to comment

Pa ga imam še jaz. :beer:

V glavnem in na kratko. Je opazno tanjši in lažji, ter iz drugačnega materiala(tak kot je DS Lite na notranji strani). Kamere so po pravici povedano, dokaj "švoh"(bi lahko Nintendo vgradil vsaj 1.3MP), vendar je zabavno z njimi delati razne fotke. Internet je isti kot je bil dodatek za DS Lite(DS Browser). Da ima večji zaslon pa se v bistvu sploh ne opazi, razen če DSi primerjaš z prejšnjo verzijo(Lite).

Samo to še lahko rečem, če dosti igrate svoj DS/DS Lite si kupite DSi. Če pa ste le občasni igralec DS-ja, pa ravno nevem če se splača. Meni se definitvno je! :love:

Link to comment

Pa imam še jaz DSi-ja :rock: Moram reči da me je stvarca presenetila. Pričakoval sem manj, dobil sem več. Odlično je!

Še zmerja pa ne vem, kje lahko izbereš tiste brke pa kapo od Maria za oblikovanje slik in kako imaš lahko več funkcij za glasbo (zaenkrat imam samo tisti echo, 8-bit, radio in instrumental).

Link to comment
Pa imam še jaz DSi-ja :rock: Moram reči da me je stvarca presenetila. Pričakoval sem manj, dobil sem več. Odlično je!

Še zmerja pa ne vem, kje lahko izbereš tiste brke pa kapo od Maria za oblikovanje slik in kako imaš lahko več funkcij za glasbo (zaenkrat imam samo tisti echo, 8-bit, radio in instrumental).

Brke in Maria imaš v okvirih, več funkcij za glasbo pa dobiš tako, da pritiskaš echo, 8-bit, itd. V vsakem pravokotniku so 3 možnosti.

Link to comment
  • 2 tednov kasneje...

Lep pozdrav želim.

Osebno sem bol laične sorte na področju telih prenosnih napravic, ker edino kar si lastim je še prvi Gameboy z letnico izdelave 1989 (beštja, 20 let je star pa dela brezhibno). Uglavnem, mal sm izven toka, kar se tiče imovine prenosnih konzolic, čeprov že od prvega DSa razmišlam, da bi si umislu tole reč, pa se obotavlam že tok časa, da so se že 2x zamenal.

Osebno sm bolj skeptične sorte, ker mam zmerej občutek, da bom neki kupu, 2x v roke prjel pa se naveličov, tukej pa gledam tole morje igrovja za DSe in morm rečt, da je zadeva skrajno mamljiva, glede na to, da je v poplavi vsega špilovja tudi nemalo število kakovostnih in takih, k bi človeka prtegnile. Od puzel, RPGjev, side-scrollerjev, arkadic in vsega ostalega..

Sm reku, da vprašam ljudi, ki se s tem mal več bavijo, če se zadeva splača nabavt nekomu, ki ni tolk zagrižen gamer, ma pa vsake tolko časa željo poprijet po neki igri, da se zaposli za neki časa in se mogoče še clo zabava hkrati. Xbox me v tem aspektu ni pretirano presunu, pa je vseeno drag špas, tole se mi pa le zdi malo bolj dostopno, priročno in obenem vsestransko.

Samo kakšno bolj strokovno mnenje me zanima zaenkrat, tudi kakšna je dostopnost teh zadev pri nas, ker ebay in podobne reči mi niso pretirano povšeči.

Hvala,

{GiGi}

GiF0x.jpg
Link to comment

DS-e prodaja tudi Big Bang (zelo priporočljivo zaradi "se zgodi" garancije). Iger je praktično ogromno. So res vse sorte. Takšne, ki zahtevajo veliko pozornosti (Animal Crossing, Nintendogs, Hotel Dusk, Phoenix Wright, GTA), ter takšne, ki jih lahko preprosto igraš kadar se ti zahoče (Mario Kart, NSMB, Wario Ware, Big Bang Mini, Clubhouse games, Rhythm Heaven, Advance Wars,....)

Zares za vsak okus. Če že nameravaš kupovat skoraj nujno kupi DSi. Pa ne zaradi kamer n stuff (katere niti niso take slabe, da neboš mislil) ampak zato, ker na njem dela DSi Ware (same as Xbox Live Marketplace (Arcade games)), ima net browserja in nasplošno lepše menije ter večje ekrane. :)

x360.jpg

Davodax.jpg

Link to comment

Pridruži se debati

Objavi takoj, registriraj se kasneje. Vpiši se, če imaš račun in objavi s svojim računom.

Gost
Odgovori v debato...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.