Skoči na vsebino

Battlefield 3


Bessie

Priporočene objave

Sej niti na xboxu ni nič boljše. Ok, recoil pač je kak je, to je najbrž design choice. Tudi preko suppressiona bi se dalo jokat, ampak je to spet ista zgodba. Mene bolj motijo tehnične pomanjkljivosti, od tega, da tip pade včasih tudi sekundo po tem, ko bi naj bil po nekem normalnem smislu že mrtev. Res se zgodi, da že neham streljat in mi komaj takrat prizna kill. Isto se dogaja, da nasprotnik že leti za cover in si misliš, da ga pač nisi dobil, pa potem vseeno pade. Pa razne finte s prone pozicijo, ki je po moje ne bi smelo biti v igri, ker je konec koncev samo moteča. Koliko krat se zgodi, da nekdo leži v kotu in se ga ven vidi samo polovica, ker ima noge dobesedno v steni. Mislim, take res banalne stvari, ki pa jih je v špilu toliko, da si ena serija kot je ta tega res ne bi smela privoščit.

NitroBlast90.jpg

Link to comment

Moje mnenje je tako. Da je igra po patchu slabša kot je bla pred patchom. Dobr velik prstov ma umes tale suppresion ampak pustmo to. Poglejmo...

1. Zvok še kar zmankuje. To je že od začetka pa še niso zrihtal. Potem ko zavzemaš flag tudi zvok ponikne.

2. Plantaš m-com ne dobiš točk - To je tudi že od začetka. Kdaj tudi plantat ne morš to je tut banalna stvar.

3. KNIFE- Mislm, da slabše dela kot je pred patchom. Za moje pojme razne te animacije kot so za knife, skoki čez ovire je brez potrebe igro nardi samo še bl bugasto.

4. Kot je Trigger rekel LAG! Kdaj padajo kot muhe kdaj pa lahko iztreliš 200 metkov pa nič. Včeraj sem v enega poslal 25 metkov prov vidlo se je, da modela premetava in nič, se ubrne in me ubije. Po patchu se je opazlo kot, da so naredil igro za noobe. V hrbet ne mors ubit nobenega več kot, da bi bil neprebojni... polomija, da večje ni.

5. Razni prone v stenah to je tut bolano. To bi mogl potegn vn iz Call of Smrada PRONE BLOCKED!

6. Ubijanje v helikopter. V Bad company 2 si lahko ubil z snajpo človeka v helikopter... pri BF3 majo vsi zgleda 2m debela šipe. Ampak kaj se je meni zgodilo. Mapa Sharqi peninsula uzamem little birda letim nad stolpnico , strelam 2 tipa in kar na enkrat umrem in vidim, da me je tip iz .44 Magnum scoped ubil v enem strelu v helikopter. A k pa jest strelam iz 50. cal mitraljezom od tanka se pa zgodi NIČ! Res igra je ratala po patchu tako random, da te glava boli. Call of smrad ni tako random in je tudi bolj zabaven kot pa tale Bednfield 3. Žalostno ampak men se ta igra zdi kot, da bi bila vsak dan drugačna. Ko bi bila saj v dobrem smislu drugačna potem bi preživel ampak kle se pa najde vsak dan neki novga in to zelo slabga.

Te premium vrjante pa tut pogledat nočem, ker grejo po istem kopitu kot Call of duty samo, da oni so zdele dobil nevem kok map for free mi bomo mogl pa plačat vsak kurčev DLC, ki bo pol kurca vredn!

Vito2323.png

 

"Always turn a negative situation into a positive situation."

 

 

 

 

 

Link to comment

Da ne govorim o lockih iz tanka v helikopter! Kdaj ga ubijes z lahkoto kdaj ga pa še ne disejblaš! BS!!! En primer se peljeva z anzetom z tankom prideva do M-com in kr na enkrat eksplodirava. Tank naju je v enem šutu ubil. Imela sva 100% healta. A k ga pa jest strelam pa rabim 5 strelov, da ga uničiš!

Vito2323.png

 

"Always turn a negative situation into a positive situation."

 

 

 

 

 

Link to comment
Da ne govorim o lockih iz tanka v helikopter! Kdaj ga ubijes z lahkoto kdaj ga pa še ne disejblaš!!

primer:

Včeraj na Khrag Island-u sem vozu Tank , sam kako(katera tipko-xbox) ,pa naj uporabim za ATGM Launcher .Heliči so se mi ponujali na pladnju ,jzt pa kot ena budala uporabljam top in pa MG ,ker nisem najdu taprave tipke.

barocco1974.png

barocco74.png

barocco1974.png

Link to comment

govorička:

Battlefield Premium, outed as DICE’s contender to CoD Elite in a report earlier this month, will launch at a £35 pricetag, according to a retail listing.

CoolShop has the service listed on both its Danish and UK outlets.

The service will come with:

20 Maps

20 New Weapons

10+ New Vehicles

4+ New Game Modes

30+ Assignments

20+ Dog Tags

Also includes “Premium Benefits” which are made up of skins, camos and most importantly early access to all DLC.

A fifth expansion is also on the way called Aftermath for later this year according to MP1st, pushing End Game into early 2013. End Game was previously confirmed for a late 2012 launch.

The content listed for Premium subs will be introduced as content spread out through the various releases of the game’s expansion packs.

BessieSABU.png

Link to comment
Bessie, kaj pa tisti ko imamo navadni BF3 (tu mislim tudi tiste z LE)? Dobimo tole v dlc-ju ?

Trigger, popravi me če se motim, a ni BF3 vezan zgolj na en acc, tako da kupci rabljenih ne morejo igrati mp ?

2 tedna nazaj kupu za 20€ rabljen B3(prid in prodaj)..

..ni blo problema sam DLC B2K sem potegnu(plaču MS), 2x se je updejtal, pol sem ,pa še zastonj potegnu warfare physics pack DLC in pa HD DLC(ne vem za kaj točno je to bilo)-verjetno da je lepša slika,pa sm špilu.

Vglavnem plaču sem samo B2K ostali dodatki so zastonjski.

lp

barocco1974.png

barocco74.png

barocco1974.png

Link to comment

Lejte to

:jaw-dropping:

post-101-14477101752_thumb.jpg

With the Battlefield 3™ Razer BlackShark 2.0 Gaming Headset for the PC, gamers will experience the full force aural intensity of EA and DICE’s military shooter masterpiece Battlefield 3. Hear the loud clatter of a machine gun, the deep tremor from a tank’s canon blast, or the ground-shaking explosions, as if you were right there in the thick of the action, with the headset’s crisp clear and bass-enhanced stereo audio.

Feel like a real attack helicopter pilot with the headset’s exclusive Battlefield 3 military aviator design. It features a sound-isolating circumaural ear cup design inspired by those found on headsets worn by real pilots, blocking out distracting ambient noises to keep the tactical chatter over radio and immersive sounds of war in. And when you stop gaming to get out and about, detach the boom microphone to take the stylish headphones with you for an awesome audio solution on-the-go.

The Razer BlackShark Gaming Headset is the most vital weapon for your fight in the intense military shooter Battlefield 3.

post-101-144771017527_thumb.jpg

Sem se že prijel za denarnico ampak jih na X360 verjetno ne bo šlo priklapljat na PS3 pa tudi težko :sweat:

Povezava

post-101-144771017523_thumb.jpg

Urejano od Bessie

BessieSABU.png

Link to comment

Pridruži se debati

Objavi takoj, registriraj se kasneje. Vpiši se, če imaš račun in objavi s svojim računom.

Gost
Odgovori v debato...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.