Skoči na vsebino

Ekskluzivno:ME3 Collector's Edition, razgrinjanje


Priporočene objave

Hell yeah I'm navdušen nad MP. :D Res so ga dobro nardili po moje. Sicer so bili v demu tu in tam razni manjši glitchi, ampak v resnici nič hujšega in upam, da so jih do zdaj znali odpravit. Sej pravim, res dober dodatek zgodbi, ki bi bila že sama po sebi dovolj, to pa še samo doda vrednost naslovu.

NitroBlast90.jpg

Link to comment

User score na meta critic...

post-101-144771015848_thumb.jpg

Povezava

trenutno je malo bolje so že 3.3 ;)

cel kup komentarjev v tem stilu

Oh how the mighty have fallen. If you're one of the following, or a combination of all three: a newcomer to the series; someone who doesn't like roleplaying games; someone who prefers shooters like Gears of War or CoD; Go give this game a 9.5/10, it was made specifically for you. If you're someone who was a fan of the ME1 franchise since the first one, enjoyed the fantastic and witty writing, the dialogue choices and essentially what was a perfect hybrid of shooter and RPG mechanics, rate this game somewhere in the 1-3/10 region. There is also a huge lack of polish, animations are absolutely terrible and glitchy. voice acting is unbelievably bad, the lead writer, Mac Walters, is f*cking crap at his job and should be sacked. Graphics are very low quality. Skyboxes are a joke to look at, just a muddy pixelated mess Iooks more at home in the original Half-Life1, low res textures are buried under excessive amounts of shadow and poor contrast settings that can't be changed, space bar does EVERYTHING. Choices in the past game mean almost nothing, which is contrary to what was advertised. And now, the autodialog. Shepard just talks for ages on end, with absolutely no input from the player. This isn't YOUR Shep you play, it is something else. Shep often says dickish things I didn't want him to, so and there's only 2 choices of dialog now, not 3-4 from the previous games. One good and one bad. It's like we're being treated as retards, it's insulting. I give it a 2/10, and that's generous. There are also SEVERE frame rate issues on the PS3. The fps averages around 20 fps. Not kidding.

Šit, šit, šit... :duh:

Urejano od Bessie

BessieSABU.png

Link to comment
  • N7
User score na meta critic...

[ATTACH=CONFIG]1542[/ATTACH]

Povezava

trenutno je malo bolje so že 3.3 ;)

cel kup komentarjev v tem stilu

Šit, šit, šit... :duh:

sam čak mal. a si ker komentar prebral?

ne vem, če sem našel 5 konstruktivnih komentarjev o tem ZAKAJ si špil zasluži 0. pazi, 0. ne 5 ali 6 oziroma celo 4. NULA.

kot da bi pisala ena in ista oseba. nekaj mi smrdi. ali je resnično prisoten kakšen težak poporodni krč (animacije ps3?) ali pa nekdo sabotira iz "principa".

kakorkoli, kmalu bom(o) (iz)vedel(i).

:censored:

ozi_SLO.png

Link to comment

Ma evo sem se odločil kenslat in nabavit kakšno vezijo z vsemi oddatki ko pade cene...

post-101-144771015851_thumb.jpg

zdaj edino, ne vem če mi bo uspel ta cancle tik pred zdajci...

Šit, paypal je že trgal, pa sem ravno razmišljal kako bom za ta denar dobil dva tri boljše špile :loser:

Že to je dosti butasto, da moraš že takoj ob nakupu nabavit, DLC, da mislijo služit s celim kupom manjših DLC-jev itd. samo keš hočejo fuck! :eviltongue:

Za ta denar bi moral dobiti celo igro, ne samo neko core, osnovno verzijo potem pa chaching $$$ če hočeš vse preigrat...

Urejano od Bessie

BessieSABU.png

Link to comment
  • vrhovni

Jah, itak se vse samo še okrog DLCjev vrti. V tem so našli izi zaslužek, ker revčki tako trpijo zaradi grdihgrdih piratkov. :objem::duh:

Taki user scori .. so pomoje čisti bulšit. Razjarjeni fanboyji, ker špil ni čisto tak, kot so ga hoteli, pa folk s preveč časa in premalo pameti, vmes pa mogoče kak relativno objektiven komentar. Verjamem, da špil verjetno ni ravno perfekten, sem pa precej prepričan, da si ziher ne zasluži takih ocen.

Link to comment

"literail trailer". na zadnje sem to videla pri acr

>http://www.youtube.com/watch?v=AZ2ggklIfSY

a vidiš ozi, da znam tudi tako prilimat video :hihi

glede tistega kar je pa bessie prilimal. sploh ne mislim brati komentarjev, bom sama preverila in si ustvarila mnenje. sam na hitro sem videla, da ji je ign dal oceno 9.5, readers pa s štirimi glasovi 6.1

mistress3riple.png

Link to comment

OMFG! Zadnjic sem napisal, da mi je ShopTo že v petek trgal denar za ME3. Ampak sem tudi spregledal sporočilo, da so z EA zmenjene vse UK štacune da bojo šele v sredo pošiljal, da nebi kdo prehitro dobil. V petek so pa trgal denar, ker imajo ogromno naročil.

Torej špil so poslal včeraj in danes je že pri meni!!! :o:hyper:

post-2921-14477101586_thumb.jpg

Rubuz.png%5D
Link to comment

Yarr Harr! Moj špil je pa na pošti, morem počakat do dveh ker se poštarju ni težkih paketov za okoli nosit. Al pa ga je strah, da ga bo kdo oropal. Zadnjič sem bil ravno tam in so meli na novo protivlomna stekla in vse te zadeve, da ne bi slučajno kdo šel bogi delavki za pultom strečt po življenju. Ah well, such is life.

NitroBlast90.jpg

Link to comment

dobila mail od gameshop-a, da so mi poslali in da naj bi me jutri že čakala na pošti :hyper:

sedaj pa, če bo to res, kaj naj naredim? pri starših imam novo konzolo, kjer sem začela drugi play ME2 (renegade), ampak prvi play (paragon) sem pa igrala na stari konzoli, ki jo imam v mojem stanovanju....in ker cloud ne deluje, potem ne bom mogla igrati prvi play, dokler v ponedeljek ne prinesem usb s save files. aja, pozabila povedati, da ne vem, če imam na stari konzoli oba save files, ampak mislim, da imam samo od drugega play-a

geez, a lahko še bolj zakompliciram stvar?!? :duh::headscratch:

mistress3riple.png

Link to comment

Preprosto počakaš par dni , dokler ne prineseš usb ključka. Se splača vzeti čas in kvalitetno odigrat, nikar naj se ti ne mudi, če že vsi igrajo. Jaz sem že skoraj kliknil na ME3 reloaded torrent, pa sem raje kar pc ugasnil... Itak se ti odklene komaj v petek.

Špil mi je danes prispel na pošto, ampak ker naše lokalne pošte svirajo samo do 11, jaz pa delam do 16, sem primoran it po špil komaj v soboto. :x

Link to comment

ShopTo mi je šenkal Mass Effect t-shirt, in ker so mi šenkal XXL velikost nimam z njo kaj počet. Mislim...sej sem prej bolj poln kot suh, amapk tako pa spet ne. :D Zato sem se odločil, da jo podarim nekomu, ki jo bo dejansko lahko nosil. :)

Če hoče kdo Mass Effect 3 N7 t-shirt, XXL velikost, naj mi javi. :)

Še slikca prednje in hrbtne strani.

post-2921-144771015886_thumb.jpg

Rubuz.png%5D
Link to comment
ShopTo mi je šenkal Mass Effect t-shirt, in ker so mi šenkal XXL velikost nimam z njo kaj počet. Mislim...sej sem prej bolj poln kot suh, amapk tako pa spet ne. :D Zato sem se odločil, da jo podarim nekomu, ki jo bo dejansko lahko nosil. :)

Če hoče kdo Mass Effect 3 N7 t-shirt, XXL velikost, naj mi javi. :)

Še slikca prednje in hrbtne strani.

[ATTACH=CONFIG]1567[/ATTACH]

sem ti poslala ZS, ker se javim, če jo res ne boš nosil

mistress3riple.png

Link to comment

Pridruži se debati

Objavi takoj, registriraj se kasneje. Vpiši se, če imaš račun in objavi s svojim računom.

Gost
Odgovori v debato...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.