Skoči na vsebino

DragonSlayer

staroselci
  • Število vsebin

    112
  • Pridružen

  • Pretekli obisk

  • Dnevne zmage

    1

Vsi zapisi od DragonSlayer

  1. Še tukaj opomnim. Vsi ki imate Xone ali x360. Na voljo je Witcher 2 kot dodaten naslov BC knjižnice. In najlepše trenutno je zastonj.
  2. Pa če boš kupoval Gold poglej na kak g2a ali kaj podobnega. Kupi pa cd global key ne accounta. Je dosti ceneje.
  3. Preikušeno deluje. Le ko boš vnašal podatke o Visi, daš pravo ime in priimek ter en naslov iz Amerike. Kakšen mali hotel ali kaj podobnega. To je to.
  4. Igre lahko kupuješ na drugih računih in potem igraš pod svojim originalnim. Samo pazi na DLCje. Moraš pa aktivirat primarni račun za določen račun, da potem dela na vseh ostalih. Sam imam SLO primarni račun, pa odprl sem še ameriškega, ker so včasih res dobre ponudbe. In brez problemov igram vse igre na SLO računu. Za PS+ pa velja da dela sam pod računom, ki si ga kupil. Kupi tam, kjer imaš primaren račun, sploh če igraš online, če pa te zanimajo le zastonj igre pa je vseeno.
  5. Xbox ima digitalno (raz)prodajo veliko iger. Cene znajo biti kar ugodne. Recimo Dragon Age Goty samo 24$ z goldom. To je skupaj z vsemi dodatki. Če že ne bi obrnil na PS4 bi zagotovo vzel. Več na http://www.xbox.com/en-US/countdown
  6. Imam US account in normalno plačujem z mojo viso. Samo naslov moraš dat ameriški. Tako da bi moral brez problemov kupovati z Mastercardom.
  7. DragonSlayer

    Nintendo e-shop

    Lepo. Upam, da bom lahko svoj obstoječi UK račun prenesel na slovenskega. Bravo Nintendo. Še MS naj se zmiga pa bo.
  8. Če želo kdo sprobat demo imam dve kodi viška: B0HJJ2GT0VY6X854 B0HK0P351F3P3WKC
  9. Samo resno kam so prišli. Season pass za 50$. Upam, da bo gmajna na polno ignorirala to nategunstvo.
  10. Jaz sem si nabavil tale set. Dela brez problemov. Imaš lučko, ki pove, kdaj so baterije polne. Pa še cenejši je kot v naših trgovinah. Edini minus je da ne javi, ko je baterija prazna, ampak te samo vrže ven. Zdrži pa od oka ene 8-10ur, mogoče več. www.ebay.co.uk/itm/161768966810?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT
  11. Borderlinx.com je podoben servis kot cheaper&more. Priskrbijo ti ameriški naslov in telefonsko, če se komu ne da zafrkavat z iskanjem.
  12. Jaz ga imam USA, ker je najcenejše in jezik angleščina. Tudi kreditne normalno delajo samo naslov moraš dati ameriški.
  13. Minilo je že ogromno časa, a se praktično spomnim vseh malih skrivnosti. 2 levela sem že spucal. A uživam 100 na uro, poleg tega je kar neekaj špilov, ki jih še nisem igral.
  14. Superca. Sploh, če je zastonj. Sam še vedno vztrajam pri GoW in Order 1886. Vsake tolk cajta mal zamenjam. Bi bilo fino, če bi ps4 sam menjal moje teme, ker sem pač len človek.
  15. Dolgo časa sem odlašal, a je končno napočil čas za N nostalgijo. Začel bom s Banjo Kazooiem. Eden mojih najljubših špilov vseh časov.
  16. Tisti, ki ste ga že obrnil. A je konec dober al je bolj meh oz. a to je to?
  17. Last Guardian bo pa ziher moj ozadje takoj ko bo na voljo.
  18. Tole mora biti pa noro videti v živo. Škoda le, da so dal ograjo. Bi ga bilo lepše videt v "naravnem okolju."
  19. Osebno me najbolj zanima Star Ocean pa naslednji Dragon Quest, tile spin offi znajo biti fini samo ni to to. Pa nič novega o Last Guardian. Sem upal na kaj več.
  20. Zgleda res super. Si bo treba kmal omislit.
  21. Najbolj me zanima kako se bodo obnesle 360 igre.
  22. Škoda, da niso združil oba dela. To bi pa bilo vredno nakupa.
  23. DragonSlayer

    amiibo figurice

    Samo v Ameriki prodali 7 milijonov amiibo figuric. Koliko bi jih šele, če ne bi bilo pomanjkanja. http://wiiudaily.com/2015/09/nintendo-has-sold-7-million-amiibo-since-november/
  24. Ja, škatla + modul. Kaj pa vem ene 10€.
  25. DragonSlayer

    Pikmin 3

    Prihaja Pikmin 4. Ni jasno ali za Wii U, ampak zelo verjetno. http://www.eurogamer.net/articles/2014-07-20-pikmin-4-in-development-and-very-close-to-completion
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.