Skoči na vsebino

TheRealDeal

varuh
 • Število vsebin

  540
 • Pridružen/a

 • Zadnji obisk

 • Dnevne zmage

  47

TheRealDeal je nazadnje zmagal dne, September 12

TheRealDeal je imel/a največ lajkane vsebine!

Sloves v skupnosti

333 razturator

Več o TheRealDeal

 • Stopnja
  Alfa Romeo fan in games and in RL
 • Rojstni dan 06. 03. 1991

Informacije o profilu

 • Spol
  Moški
 • Kraj
  Zasavje

Gamertags

 • XBOX Live
  nimam
 • PSN ID
  mnovak91147
 • Wii Friend ID
  Kaj je to Wii ?
 • Steam ID
  Buh ne dej, da na PC igram

Nedavni obiski profila

885 ogledov profila
 1. Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands

  Bi preveril, sam nisem še iz luknje zlezel
 2. Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands

  Spet sem v luknjo padel #Buggysoft
 3. Destiny 2

  @Bartala prvi Destiny sem pozno začel igrat in sem imel ravno tako iskušnjo Ko so se redni igralci matrali, da so dosegli dovolj visok level za DLC, sem jaz kot rookie že v štartu bil njihov level brez grinda. Pa drugače sta moja zgornja posta zgolj šala
 4. Destiny 2

  Sej je cap lvl 20 za vse Po DLC pa Jovo na novo do lvl 40. (al pa kupš drug dlc ).
 5. Destiny 2

  Hiter nasvet za power up ... Počakaš na DLC pa ti avtomatsko dajo max level Vsaj pri prvem je blo tako.
 6. Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands

  @Bartala v realnosti ja, 200m je dokaj blizu. V igri pa je drugače Bil sem izven kampa v grmovju, oblečen v Ghillie, pa še noč je bila. Ni mi jasno kako so me odkrili le na podlagi trupla. Kar se pa spawna tiče, mogoče imaš prav. Ampak lahko bi naredili vsaj, da dokler ne eliminiraš glavnega "boss-a" v regiji, da se respawnajo, potem pa ne več. Kolikor sem dojel igro, je ravno v tem point, da eliminiraš kartel.
 7. Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands

  Malo sem pogledal po tujih forumih in pravi folk, da se respawnajo zato, ker če bi se kdo od kolegov hotel pridružit tvoji igri in potem eno od svojih misij zagnat, da ne bi bilo vse prazno (v primeru, da si ti že spucal celo območje). Ali pa, ko v kampu nasprotnik odkrije padlega soborca, ki ga je pokosil metek tvojega sniperja, on takoj čudežno ve tvojo lokacijo, pa čeprav si skrit 200m od kampa in uporabljaš dušilec.
 8. Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands

  Evo že obžalujem, da sem kupil igro :S Takšno bedarijo zna samo Ubisoft naredit. Zavzemanje "Outpostov" nima smisla, saj se enemy respawna v roku 5ih minut. Ravno tisti čar, ko spucaš cel kamp nasprotnikov in se matraš 30 min s stealth pristopom, potem pa zapustiš območje in ko prideš nazaj, tistih 30 min si stran vrgel. #IamPissedOff #UbiSucks #Skadijomiga NE KUPUJTE TEGA SRANJA !!!!!!
 9. Dead Rising 4

  3. dela bi bil bolj vesel
 10. Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands

  @Bartala evo jaz sem nabavil igro in moram reči, da ne najdem več tiste luknje iz Bete
 11. Destiny 2

  Dobri (komični) trailerji. Evo dobre ideje za marketing. Sam "puppies" daš not pa je (še posebaj labradorci <3 ). Interes za igro je poskočil z 0% na 5%
 12. The Walking Dead - S1, S2, S3

  Mene so s to 3. sezono izgubili. Prve 2 TOP!
 13. Tom Clancy's Rainbow Six Siege

  To je pa bedarija. Vsaj v Casual bi lahko pustili vse mape in dejansko "popravili" "map preferences" opcijo. Pač če ti favela ne paše, jo odkljukaš pa je stvar rešena. To je sam zato, ker "map preferences" ne dela in ne znajo popravit kode, da bi delala.
 14. Xbox One X - Project Scorpio

  Ne morem vrjet, da se tokrat celo strinjam s tabo Pravtako kot je @japanboy napisal, rabiš še dober TV, da sploh pride do izraza. Prehud zalogaj vse skupaj.
 15. Gran Turismo Sport

  Music for my ears

KSi KONZOLE SLOVENIJA

Konzole Slovenija je gotovo eden najstarejših, slovenskih spletnih portalov na sceni. Prebijamo se skozi evolucijo igričarske industrije že več kot desetletje. Ob tem kritično gledamo na dogajanje v industriji in pobiramo čeljusti ob (r)evoluciji igričarstva na sploh in se prepiramo z lastnim mladežem, ki nam izmika kontrolerje. =)

ŠEFI IN ŠEFiCE

Vodstvo vedno bolj modrih kozlov sestavlja mini šopek igričarjev, ki se lahko pohvalijo z zajetno bero igričarske kilometrine. Na naših sexi hrbtkih se je tekom let zlomilo vse, kar se zlomit da, največ pa zlatih palic. Preživeli smo praktično vse in ostali bomo nesmrtni! Prihajamo praktično iz cele Slovenije. Mugšot sledi...

OGLAŠEVANJE

Vsakršno oglaševanje brez soglasja vodstva je nadležno in diši po fukfehtarjenju. Ni zaželeno! V duhu dobrega in zdravega gospodarstva, kjer si vsak udeleženec zasluži kos kruha, polagamo na srce vsem nadebudnim, tudi tistim prekaljenim biznis mačkom, da nas pocukajo za rokav in se dogovorimo o sodelovanju. Po princupu; Bier für alle!

SODELOVANJE

Šihta na teh straneh dobil skoraj gotovo ne boš. A nikar ne obupuj, na koncu predora vedno gori luč! V kolikor pa te igričarstvo zanima, bi rad spisal kakšen dober review, zlasti v angleškem jeziku, pa mirno pocukaj za rokav vodstvo. Najmanj, kar garantiramo je špil v trajni lasti. Ni slabo!

×