Skoči na vsebino

BuffaloSLO

varuh
 • Število vsebin

  498
 • Pridružen/a

 • Zadnji obisk

 • Dnevne zmage

  44

BuffaloSLO je nazadnje zmagal dne, December 5

BuffaloSLO je imel/a največ lajkane vsebine!

Sloves v skupnosti

356 razturator

1 sledilec

Več o BuffaloSLO

 • Stopnja
  neizprosni rabelj
 • Rojstni dan 26. 11. 1984

Informacije o profilu

 • Spol
  Moški
 • Kraj
  Benedikt

Gamertags

 • XBOX Live
  BuffaloMih
 • PSN ID
  BuffaloSLO
 • Wii Friend ID
  BuffaloSLO
 • Steam ID
  Georgeofthejungle

Nedavni obiski profila

1 751 ogledov profila
 1. The Last Guardian

  nekak vidim @TheRealDeala z očalami celega na trnih, ko hoče z ps move ročkami dopovedat Tricotu, naj pride za njim
 2. Death Stranding

  Če začneš razumet o čem se gre komaj po 4 urah, more bit čist mindFu*k igra. Me like it!
 3. A Way Out

  @TheRealDeal če midva to skup igrama bo gameplay trajal 30ur+ 😀
 4. Tema za cheap-ass PS4 gamerje [akcije, znižanja ipd]

  Kak je zdaj z shopto @medenko1975? Pošiljajo tudi konzole v slo?
 5. Prodam nekaj iger PS4

  Kul cene!
 6. Monster Hunter World

  Aloy se bo pridružla k lovu pošasti! Woow
 7. Tennis World Tour

  Tudi jaz sem! Končno ena igra, za katero sem resnično nahypan!
 8. RAČUNALNIŠKE REVIJE

  @Ozi, we need GUMB!
 9. Ugani serijo/nadaljevanko

  10 sklecov!
 10. 65. nagradna igra - PES2018

  65. nagradna igra končana. Od šestnajstih sodelujočih vas je devet odgovorilo pravilno. To ste: @matej1990, @TheRealDeal, FB - Rene Libman Pirke @Zurbum, FB - Gregor Brence, @conali, FB - Benjamin Golob, FB - Simon Dukarič, @Pirkec. Enega izmed vseh, kateri ste pravilno odgovorili na vsa vprašanja, bom danes preko android aplikacije Lucky Wheel Lucky Draw izžrebal enega, kateri bo prejel PS4 kodo za igro Pro Evolution Soccer 2018. Žal morem sporočit, da se @matej1990ne bo potegoval za nagradno, ker mu jaz ne dovolim. Torej namesto devetih, se za nagrado poteguje osem komadov ;). Pravilni odgovori na zastavljena vprašanja so bili: 1.) Kdo je razvijalec igre Pro Evolution Soccer? - Logo 3 (Konami) 2.) Katere leta je bila izdana prva igra serije Pro Evolution Soccer ? - Leta 2001 3.) Kako igro imenujejo na Japonskem? - Winning Eleven 4.) Kdo je bil na ovitku igre PES 3? - Pierluigi Collina 5.) Katera dva komentatorja sta v PES 2017? - Jim Beglin in Peter Drury 6.) Katere od naštetih držav ni bilo v prvi izdaji Pro Evolution Soccer? - Ghana 7.) Katero od naštetih nagrad je PES dobil za najboljšo športno igro? - BAFTA 8.) Kako so se imenovale igre, katere so bile izdane pred prvim Pro Evolution Soccer-om? - ISS Pro / Goal Storm 9.) Za katere konzole je izšla prva serija Pro Evolution Soccer? - Samo za Playstation konzole 10.) Kdaj točno je izšla zadnja igra serije Pro Evolution Soccer za EU? - 15.9.2017
 11. Gran Turismo Sport

  @matej1990 glede serverjev in online dirk.. si jih probal pred to Scape sliko, kaj si jo naredo ali po tem?
 12. Gran Turismo Sport

  Na začetku sem označil tisto ta zadnjo (ekspert driver, al kak je). Kaj še moreš kje v nastavitvah še vse ostalo odznačit?
 13. Gran Turismo Sport

  Res je, da nisem neki poznavalec simulacij, ampak se mi vseeno zdi, da to ni simulacija, kot bi mogla bit.. Do zdaj sem z vsemi simulacijami, kaj sem jih probal, imel probleme z voznjo. Kar lep čas sem rabo, da sn spoznal avto, kak se obnaša. Tukaj pri GT pa naredim en krog in mislim, da že obvaldam avto, kerega izberem. Mogoče se mi zaradi tega igra tud dopade, ker ni tak zajebana, kot prave simulacije. Mi vseeno nekak sliči bolj na arkado, kot pa simulacijo. Nevem.. bom mogo probat PC, da malo vidim razliko Aja.. je kdo probo rally? Pri rallyu imam filing, da se voziš na ledu in ne na zemlji..
 14. Gran Turismo Sport

  Povejte tu.. @Bartala je napisal:

KSi KONZOLE SLOVENIJA

Konzole Slovenija je gotovo eden najstarejših, slovenskih spletnih portalov na sceni. Prebijamo se skozi evolucijo igričarske industrije že več kot desetletje. Ob tem kritično gledamo na dogajanje v industriji in pobiramo čeljusti ob (r)evoluciji igričarstva na sploh in se prepiramo z lastnim mladežem, ki nam izmika kontrolerje. =)

ŠEFI IN ŠEFiCE

Vodstvo vedno bolj modrih kozlov sestavlja mini šopek igričarjev, ki se lahko pohvalijo z zajetno bero igričarske kilometrine. Na naših sexi hrbtkih se je tekom let zlomilo vse, kar se zlomit da, največ pa zlatih palic. Preživeli smo praktično vse in ostali bomo nesmrtni! Prihajamo praktično iz cele Slovenije. Mugšot sledi...

OGLAŠEVANJE

Vsakršno oglaševanje brez soglasja vodstva je nadležno in diši po fukfehtarjenju. Ni zaželeno! V duhu dobrega in zdravega gospodarstva, kjer si vsak udeleženec zasluži kos kruha, polagamo na srce vsem nadebudnim, tudi tistim prekaljenim biznis mačkom, da nas pocukajo za rokav in se dogovorimo o sodelovanju. Po princupu; Bier für alle!

SODELOVANJE

Šihta na teh straneh dobil skoraj gotovo ne boš. A nikar ne obupuj, na koncu predora vedno gori luč! V kolikor pa te igričarstvo zanima, bi rad spisal kakšen dober review, zlasti v angleškem jeziku, pa mirno pocukaj za rokav vodstvo. Najmanj, kar garantiramo je špil v trajni lasti. Ni slabo!

×