Skoči na vsebino

BuffaloSLO

varuh
 • Število vsebin

  484
 • Pridružen/a

 • Zadnji obisk

 • Dnevne zmage

  42

BuffaloSLO je nazadnje zmagal dne, Oktober 19

BuffaloSLO je imel/a največ lajkane vsebine!

Sloves v skupnosti

345 razturator

1 sledilec

Več o BuffaloSLO

 • Stopnja
  neizprosni rabelj
 • Rojstni dan 26. 11. 1984

Informacije o profilu

 • Spol
  Moški
 • Kraj
  Benedikt

Gamertags

 • XBOX Live
  BuffaloMih
 • PSN ID
  BuffaloSLO
 • Wii Friend ID
  BuffaloSLO
 • Steam ID
  Georgeofthejungle

Nedavni obiski profila

1 689 ogledov profila
 1. Ugani serijo/nadaljevanko

  10 sklecov!
 2. 65. nagradna igra - PES2018

  65. nagradna igra končana. Od šestnajstih sodelujočih vas je devet odgovorilo pravilno. To ste: @matej1990, @TheRealDeal, FB - Rene Libman Pirke @Zurbum, FB - Gregor Brence, @conali, FB - Benjamin Golob, FB - Simon Dukarič, @Pirkec. Enega izmed vseh, kateri ste pravilno odgovorili na vsa vprašanja, bom danes preko android aplikacije Lucky Wheel Lucky Draw izžrebal enega, kateri bo prejel PS4 kodo za igro Pro Evolution Soccer 2018. Žal morem sporočit, da se @matej1990ne bo potegoval za nagradno, ker mu jaz ne dovolim. Torej namesto devetih, se za nagrado poteguje osem komadov ;). Pravilni odgovori na zastavljena vprašanja so bili: 1.) Kdo je razvijalec igre Pro Evolution Soccer? - Logo 3 (Konami) 2.) Katere leta je bila izdana prva igra serije Pro Evolution Soccer ? - Leta 2001 3.) Kako igro imenujejo na Japonskem? - Winning Eleven 4.) Kdo je bil na ovitku igre PES 3? - Pierluigi Collina 5.) Katera dva komentatorja sta v PES 2017? - Jim Beglin in Peter Drury 6.) Katere od naštetih držav ni bilo v prvi izdaji Pro Evolution Soccer? - Ghana 7.) Katero od naštetih nagrad je PES dobil za najboljšo športno igro? - BAFTA 8.) Kako so se imenovale igre, katere so bile izdane pred prvim Pro Evolution Soccer-om? - ISS Pro / Goal Storm 9.) Za katere konzole je izšla prva serija Pro Evolution Soccer? - Samo za Playstation konzole 10.) Kdaj točno je izšla zadnja igra serije Pro Evolution Soccer za EU? - 15.9.2017
 3. Gran Turismo Sport

  @matej1990 glede serverjev in online dirk.. si jih probal pred to Scape sliko, kaj si jo naredo ali po tem?
 4. Gran Turismo Sport

  Na začetku sem označil tisto ta zadnjo (ekspert driver, al kak je). Kaj še moreš kje v nastavitvah še vse ostalo odznačit?
 5. Gran Turismo Sport

  Res je, da nisem neki poznavalec simulacij, ampak se mi vseeno zdi, da to ni simulacija, kot bi mogla bit.. Do zdaj sem z vsemi simulacijami, kaj sem jih probal, imel probleme z voznjo. Kar lep čas sem rabo, da sn spoznal avto, kak se obnaša. Tukaj pri GT pa naredim en krog in mislim, da že obvaldam avto, kerega izberem. Mogoče se mi zaradi tega igra tud dopade, ker ni tak zajebana, kot prave simulacije. Mi vseeno nekak sliči bolj na arkado, kot pa simulacijo. Nevem.. bom mogo probat PC, da malo vidim razliko Aja.. je kdo probo rally? Pri rallyu imam filing, da se voziš na ledu in ne na zemlji..
 6. Gran Turismo Sport

  Povejte tu.. @Bartala je napisal:
 7. 64. nagradna igra

  Hja.. kmalu jih bo zmanjkalo..
 8. 64. nagradna igra

  Evo ga. Žreb za bon 20€, katerega lahko izžrebanec porabi v PSN trgovini. Priprave za žreb, pri katerem je snemalec imel majhne probleme z snemanjem In pa še žrebanje nedobitnika in dobitnika Čestitke nagrajencu!
 9. 64. nagradna igra

  Z malo zamudo, ampak vseeno. Izmed 11ih reševalcev kviza so 4je pravilno odgovorili. To so Mateja Dolhar, @japanboy, @ticko in @matej1990. Mateja in @tickosi bosta lahko izbrala vsak eno zgoraj omenjeno igro (in ne enake ), vsi pa greste še v žreb za 20€. Žreb bo opravljen jutri
 10. PlayStation 4 posodobitve - firmware update

  Jaz sem preveril v igri Mantis Burn Racing in nisem zasledil nič glede turnirjev. Ker mi ni dalo miru, sem pisal razvijalcem Voofoo Studios in jih vprašal kako in kaj je glede teh turnirjev.. Oni odgovarjajo.. Torej ta možnost pride jutri, kot so napisali na us.blogu.
 11. Matej1990 vse najboljše!

  Evo, pa je bilo darilo predano Mateju Kot vas večina že ve, je včeraj imel rojstni dan eden izmed pomembnih članov foruma Konzole Slovenija! Ja, to je naš @matej1990, kateri je včeraj dopolnil okroglih 27 let! Že pred lepim časom se je @matej1990 pohecal, da Nintendo Switcha ne bo nabavil in bo rajši počakal na svoj rojstni dan. In evo.. v nedeljo zjutraj me je kontaktiral @TheRealDeal z idejo, da se kupi mateju Switch. Itak sem bil takoj za in sem takoj naredil na fbju chat skupino s KSi člani ( @Bartala, @conali @josko, @japanboy, @Cpt-Altekk, @Ozi, @Bessie, @TheRealDeal in Nerat), kateri so tudi brez pomisleka bili takoj za sodelovanje. Vsaka vam čast dečki! @matej1990časti večerjo Ko smo se vse zmenli, sem danes zjutraj še pripravil slikico z našimi profilnimi slikami in eno kuverto za našo 'pravo' darilo.. ..in potem na pot po darilo v sosednjo Avstrijo Med potjo proti mb, sem še ob kavici preveril, če se tarča nahaja tam kjer se bi morala (na svojem delovnem mestu).. In ja, tarča je bila tam Ko sma s 'kamermanom' (benslov) prispela do zgradbe v kateri dela, sma imela na stopnišču probleme z youtubom, ker nisma znala naštimat, da bi predvajala v živo. Med tem, ko sma tuhtala kako in kaj, sma slišala v zgornjem nadstropju, kako so se zaprle vrata in kako nama pride nekdo naproti.. in evo ga! midva nepripravljena on pa presenečen. Skoraj je zapel ono od Predina.. "ja kaj pa te, ti tu delaš".. Benslov je hitro začel snemat.. (konzolo sma medtem pustila v Arcont trgovini, katera je bila v pretljičju) Potem, ko je odišo proti avtu, sma midva hitro pograbla Switch v Arcontu in letela za njim, da se nama ne bi odpeljal.. seveda je medtem moglo prit do dodatnih problemov, ker je kamermanu med tekanjem padel njegov telefon na tla In še zadnji klic, preden se odpelje in potem vročitev darila @matej1990 še enkrat vse najboljše in to je to :* p.s.: mašlček je nekje dol pado
 12. Tema za cheap-ass PS4 gamerje [akcije, znižanja ipd]

  Super, da nas ima večina UK račune...

KSi KONZOLE SLOVENIJA

Konzole Slovenija je gotovo eden najstarejših, slovenskih spletnih portalov na sceni. Prebijamo se skozi evolucijo igričarske industrije že več kot desetletje. Ob tem kritično gledamo na dogajanje v industriji in pobiramo čeljusti ob (r)evoluciji igričarstva na sploh in se prepiramo z lastnim mladežem, ki nam izmika kontrolerje. =)

ŠEFI IN ŠEFiCE

Vodstvo vedno bolj modrih kozlov sestavlja mini šopek igričarjev, ki se lahko pohvalijo z zajetno bero igričarske kilometrine. Na naših sexi hrbtkih se je tekom let zlomilo vse, kar se zlomit da, največ pa zlatih palic. Preživeli smo praktično vse in ostali bomo nesmrtni! Prihajamo praktično iz cele Slovenije. Mugšot sledi...

OGLAŠEVANJE

Vsakršno oglaševanje brez soglasja vodstva je nadležno in diši po fukfehtarjenju. Ni zaželeno! V duhu dobrega in zdravega gospodarstva, kjer si vsak udeleženec zasluži kos kruha, polagamo na srce vsem nadebudnim, tudi tistim prekaljenim biznis mačkom, da nas pocukajo za rokav in se dogovorimo o sodelovanju. Po princupu; Bier für alle!

SODELOVANJE

Šihta na teh straneh dobil skoraj gotovo ne boš. A nikar ne obupuj, na koncu predora vedno gori luč! V kolikor pa te igričarstvo zanima, bi rad spisal kakšen dober review, zlasti v angleškem jeziku, pa mirno pocukaj za rokav vodstvo. Najmanj, kar garantiramo je špil v trajni lasti. Ni slabo!

×