Skoči na vsebino

Ekskluzivno:PlayStation 4


Bessie

Priporočene objave

  • vrhovni
mene tudi. da bodo dejansko sami razvažal, ker je prepozno za pošto.

A še zdaj pacajo skupaj? Bog pomagaj... ta trgovina pa res nima sreče kar se PS4 konzol tiče. :no_no:

Kaksen prenos is ps3 na ps4 za bf4?

Predvidevam da je mislil DL igre na PS4. Gre za 35GB! :)

naj vam hitro mine noč in upam, da nebo 70cm snega :-)

Glede noči ne bo lahka...

Če pa ga 70cm jutri flikne... pol pa se lahko organizatorji Lisice fliknejo v Dravo... Do Harveya pa jutri magari lastnoročno skidam! :D

PSN & Xbox LIVE: NowickySLO

NowickySLO.png

Link to comment

Evo včeraj smo bili malo v Cross-Platform chatu, Pa3k, Ali in jaz. Delujue odlično ona dva na PS4 jaz na Viti, zvok je čist in brez prekinitev deluje "brezšivno" podobno kot že poznani Party na X360 in še celo bolje, še posebej glede na to, da smo bili na različnih napravah. Zanimivo, da mi na Viti dovoli dodati 16 udeležencev medtem, ko (vsaj glede na specifikacije) na PS4 le 8.

post-101-144771044092_thumb.jpg

Dodajanje frendov v Vita Party spodaj piše 0/16!

post-101-144771044098_thumb.jpg

Party, Ali je označen, da je v game chatu in ga ostali, ki niso v igri ne slišijo.

V glavnem Party sistem je odličen! :beer:

BessieSABU.png

Link to comment

točno to.... :D :D.... bdw ... bessie...pol se nisma več slišala...sem nekaj mrdal pri chat nastavitvah...in zgleda, da lahko spreminjaš funkcije game chat, samo chat , ...pa še nekaj je ...saj boš danes videl ...ti to bolj obvladaš ....;) ...se vidimo ali pa slišimo danes... vsem ostalim pa ....veliko sreče danes ;)

Urejano od pa3k3132005

:rock:ALL REBELS

Link to comment

Nekaj uporabnih navodil kako in kaj nastaviti na PS4!

PS4 tips & guides to get your PlayStation 4 working just right.

Volume control (speaker for DualShock 4) – this lets you change the volume of the speaker built into the pad. Handy as it’s quite loud for some games.

Volume control (headphones) – this adjusts the volume output through the headset jack.

Output to headphones – you can change this between Chat Audio and All Audio.

Še uradna on-line navodila

in en prtscr kaj je kaj v Pary-ju

post-101-144771044143_thumb.png

Urejano od Bessie

BessieSABU.png

Link to comment

hm, sedaj sem pa malo v dilemi....me je klicu stric raznašalec iz GW in rekel, da če mi lahko to dosta v LJ, mi lahko dostavi že danes in seveda sem rekla ja. samo kaj naprej...ali naj plačam 10 vrom za bf4 upgrade, čeprav imam cd pri starših ali naj igral GoD Ghost, ki ga dobim zraven in bom bf igrala v soboto, kot sem tudi nameravala.

ali pa kupim jutri killzone? fak odločitve

mistress3riple.png

Link to comment

No pa ga imam tudi jaz. Zaenkrat sem odigral samo singlco bf4 ki dela odlicno. Je pa res da vse skup tole prevec dolg downloada pa imam optiko. 1 uro pa pol prvo serijo zdej sm pa na 27% 30gb downloada ja...nic ne bo danes :) konzola ful lepa...kontroler je pa ocitna izboljsava glede na ps3. Malo me spominja na xbox kontroler. Odlicen. Prenos is ps3 na ps4 brez problemov uglavnem zaenkrat sem zadovoljen kej vec pa med vikendom :)

In ce bo tkole dolg downloadal bom raj fizicno igre kupoval

Vito2323.png

 

"Always turn a negative situation into a positive situation."

 

 

 

 

 

Link to comment

Resogun.... so many voxels.... so colorful

Konzola je awesome, lepa, tiha, uporabniku zelo prijazna (sploh selitev računov s PS3 je čist neboleča).

DS4 je bomba, fajn sede v roke, ravno prava težina, lučka me pa ne moti in odseva v TVju sploh ne porajtam.

Dolpotegi s PSNja so pa mal slow, ampak update je sfuralo dol hitro, Resogun pa ne tolko hitro.

 

 

Link to comment

No bo še enkrat poskusil...telegrafsko, nimam spet še 1,5ure za zgodbico, ena itak že je ;)

PS4 je končno zasedel nesojeno mesto X1 STOP Paše pod TV STOP Vhod za USB spredaj je nerodno postavljen in izpade grdo STOP

post-101-144771044212_thumb.jpg

Dizajn je všečen bolj kot X1 STOP Glossy je trendy ampak nevšečen, prah pa to STOP odsekan rob FTW STOP

post-101-144771044217_thumb.jpg

PS4 eye majhen in kjut STOP

post-101-144771044223_thumb.jpg

DS4 je finoča in moramo se ga še navadit STOP Vsaj tisti navajeni na prejšne gumbe, bumperje, trigerje in gobice STOP

post-101-144771044227_thumb.jpg

Ob prvem vklopu nastviš kraj, kdo in naložiš prvi update STOP

post-101-14477104425_thumb.jpg

Med nalaganjem iger iz PS stora lahko že prenešene zaženemo in se operacija DL izvaja v ozadju STOP

post-101-144771044255_thumb.jpg

Prva igra je bila Pinball Arcade STOP v prvem poskusu rekord STOP Dobro, bolj podrobno, itak! Marjaca zakon STOP

post-101-14477104426_thumb.jpg

Kako izpadejo razlčni mediji:

BR video

post-101-144771044265_thumb.jpg

regijsko zaklenjeni BR ne delajo

post-101-14477104427_thumb.jpg

DVD

post-101-14477104428_thumb.jpg

PS3 igra, isto je s PS2 in WiiU, ter posnetim MP3 CD-jem STOP

post-101-144771044285_thumb.jpg

Wii

post-101-144771044291_thumb.jpg

V partyju pogrešam na katerem sistemu so kolegi STOP Moti me moje celo ime, na "igrači" raje gledam svoj nick STOP Nastavitev, da ga kolegi ne vidijo je STOP

post-101-144771044299_thumb.jpg

Na Viti se naprava kolegov vidi STOP

post-101-144771044304_thumb.jpg

Špili izpadejo hudo dobro, grafično ti izderejo oči na peclje STOP Flower je še bolj fantastičen STOP BF4 norija v mnogo in lahko bi samo gledal STOP Ni pa kakega res pravega NEXT GEN napredka v igranju STOP Zvočnik na kontrolerju bi se lahko izklopil ko nanj priklopiš slušalke STOP Preview ko greš v menuju na igro se malo dolgo nalaga STOP

Kamera lepo funkcionira in dobro prepoznava obraz STOP Še kar nekaj je možnosti je za izboljšanje vmesnika STOP

Vita v navezi deluje BP, kontrole se preslikajo na zadnjo plat STOP

post-101-144771044233_thumb.jpg

post-101-144771044245_thumb.jpg

post-101-144771044295_thumb.jpg

post-101-144771044308_thumb.jpg

Urejano od Bessie

BessieSABU.png

Link to comment
  • vrhovni

Konzola je zakon! :rock:

Kar se samega dizajna konzole tiče je lep ampak noben presežek. Všeč mi je da je večinoma mat in res samo malo svetleče plastike, ravno toliko da dobiš malo premium občutek (dokler se ne naberejo prstni odtisi :P). Drugače pa LED linija (modra, bela, oranžna) naredi tisto piko na i IMO. Takoj izveš status konzole, TV sploh ne rabi biti prižgan. Kar je dobrodošlo. Je pa celotna zadeva s priklopljenim kontrolerjem (ko se kontroler polni in sveti oranžna lučka) relativno svetla. Definitivno bolj kot sem bil do sedaj navajen pri konzolah in ostali elektroniki. Ampak me ne moti, ker ga nimam v spalnici. :D

Kot je že Ozi v opisu konzole napisal, tudi mene moti da sta samo 2 USB-ja in še ta oba na sprednji strani konzole. Raje bi videl še kakšna 2 na zadnji strani, da ti kabli ne visijo tako očitno direkt iz konzole. Konec koncev tudi pokvarijo sam "čist" dizajn konzole.

Glasnost konzole je tiha, ko pa nekaj časa igraš, pa se sliši ventilator. K sreči ima ta zelo dinamično obnašanje in se ob prenehanju igranja takoj spusti na nižje število obratov. Če pomisliš kako kompaktna je konzola in kakšne komponente ima, je glasnost čisto upravičena. Definitivno se pa ne bi branil, če bi bila konzola še tišja.

Mogoče bi želel še imeti wifi ac standrad, pač da bi bila konzola bolj "future proof", ampak itak imam navadno vedno priključen LAN kabel.

DS4 je svetlobna leta pred DS3! :car:

Izboljšave so res na vseh področjih, razen baje baterije :( (še nisem dovolj igral, da bi lahko ocenil ali zdrži dovolj dolgo ali ne). Že samo ko primeš kontroler v roke vidiš da je res odlično narejen. Nobenega škripanja ali torzijskega podaja tako kot se je DS3. Mrtvih hodov gumbov/gobic/trigerjev NI.

Ergonomično super paše tudi v moje (večje) roke. Lahko bi rekel kar da "sede" v roko.

Triggerji so končno takšni kot morajo biti... ne drsijo (zavihan dizajn), so občutljivi a vseeno veš da si pritisnil na trigger in imaš občutek koliko si pritisnil.

Gobice veliko manj drsijo tudi tistim s potnimi rokami (ja... spet moje roke :blush:) + tekstura na plastiki doda dodaten občutek oprijema kontrolerja v rokah. Kliki gobic so tudi izboljšani. Sedaj je veliko bolj očiten klik gobic (L3 in R3) in odlično deluje tudi ko imaš gobico v najbolj oddaljenem položaju od sredine (na primer v igrah ko šprintaš ali ko greš v crouch). To me je vedno jezilo na DS3... včasih si moral res močno pritisniti (tudi na popolnoma novem kontrolerju!) :x

Od LED lučke zaenkrat še ne vidim koristi... status baterije in številko kontrolerja je itak že prejšnja rešitev odlično prikazovala. Utripanja ali menjavanja barv lučke v igrah pa itak ne vidim, ker je lučka tako usmerjena da ti ne sveti v obraz (in prav je tako), med igranjem pa ne gledam na kontroler. Vseeno pa je LED lučka dobrodošla zamenjava do sedaj že kultnih Dualshock lučk. Nisem pa imel težav z odsevom v TV-ju. Če sem natančen odseva sploh nisem zaznal med igranjem, najverjetneje zato, ker imam TV z mat zaslonom. Pri svetlečih bi to resda znalo biti moteče.

Touchpad-a do sedaj nisem kaj dosti uporabljal mi je pa všeč klik feedback, ki je enako močno prisoten ne glede na to kje na touchpad-u pritisneš.

Sem pa imel težave s spremenjenima start in select... mislim options in share gumboma. :D Ko sem ju v igri hotel na slepo med igranjem pritisniti, ju sprva nisem takoj našel. Ampak skozi igranje sem se navadil. Aja... malo sem bil tudi zbegan kako narediti premor med igro. Navadno je bil gumb start pavza in na srečo je tudi sedaj tako. :thumbsup:

Vgrajen zvočnik je kul iznajdba, nad katero sem bil navdušen že pri Wii kontroleru. Zadeva IMO pridoda k igralni izkušnji. Je pa zvočnik moteč, če uporabljaš slušalke, ki so priključene preko optike. V tem primeru se zvočnik samodejno ne ugasne, saj ne ve da uporabljaš slušalke. Rešitev je ročen izklop zvočnika, katerega pa kaj hitro pozabiš ponovno vklopiti. :eye:

PS gumb in njegova na novo premišljena uporaba je super. Hitro preklapljanje med igro, glavnim zaslonom/menijem in "aplikacijami". Nekaj kar sem najbolj pogrešal na PS3. :applause:

Glede na to, da mi je prejšnjo generacijo bil X360 kontroler daleč boljši od PS3 kontrolerja, bi sedaj rekel da je DS4 veliko boljši od X360. Kar mi pomeni veliko! Glede XO kontrolerja ne morem komentirati, ker ga še sploh nisem držal v rokah, kaj šele uporabljal.

OS/vmesnik je minimalen, hiter in pregleden. Samo dve vrstici in to je v grobem cel UI - "simpl je najtabulš". :D Posledično je vse hitro dostopno in ni zakopanih menijev (khm... Xbone :roll:).

Kljub temu da pa je vmesnik hiter, pa bi lahko bil bolj tekoč. Sedaj vsakih toliko malo cukne. Ne vem zakaj vedno na novo nalaga podatke iz interneta, katere si pred 3 sekundami gledal. :no_no:

Nadležna dolgotrajna sinhronizacija trofej iz PS3 je končno dobila ogromen boost! Ampak še vedno je prisotno čakanje... raje bi videl da je zadeva urejena tako kot na X360.

DL je počasen, še posebej če imaš več zadev v DL listi in se hitrost prenosa porazdeli na 4 igre/updejte/dodatke. Včasih želiš da se samo ena stvar čim hitreje prenese in bi želel prenos samo te ene zadeve, vse ostalo pa na pavzo. PS3 je imel tukaj bolje narejeno kako lahko vsaj delno upravljaš DL prioriteto. Za vzgled bi si morali vzeti micro (u)Torrent. Pa še velikost celotnega prenosa in % niso prikazani pri zadevah, ki se še ne prenašajo in čakajo v DL listi. Tako da pri DL vmesniku še morajo malo zadeve porihtat.

PS Store končno dela veliko hitreje, ampak še je prostora za izboljšave. Aja, še to... ko sem gledal mi je manjkala opcija prikaza vseh demotov. V filtrih te opcije jaz nisem našel. :? Also... KZ:SF in to brez PS4 demota! Pa takšna promocija je bila glede te igre. WTF!? :x

PlayStation app za tablice in mobitele je končno veliko bolj uporabna in dobrodošla zadeva. Ne vem edino zakaj je pogoj da morata biti PS4 in mobitel/tablica v istem omrežju za delovanje. Na Viti tega pogoja ni in zadeva preverjeno deluje v dveh različnih omrežjih.

No... ko sem že pri Viti. Remote Play deluje odlično, ampak ne perfektno. Doma sem vklopil Remote Play preko wifi direct povezave (neposredna komunikacija PS4 in Vite) in sem zvečer igral v spalnici - cca 10 m oddaljenosti in vmes je ena montažna stena iz gipsa. Zadeva je dela brez bilo kakšnega zatikanja ali popačenja slike. Tudi odzivnost je bila dobra, ampak definitivno opazno slabša kot na PS4. Kvaliteta slike je solidna, ampak ponovno opazno slabša kot na PS4. Vseeno pa je slika še vedno lepa zaradi OLED zaslona manjših dimenzij. Resogun je tako vseeno igralen, kljub hitremu tempu igre. Danes moram probati še BF4. :hihi Bolj kot kvaliteta slike in opaznega laga pa je IMO težava nadomestitve dveh trigerjev! :tired: Klikanje touchpada na zadnji strani Vite pač ni enako kot če bi pritisnil triger. Veliko je potrebno navajanja. Hkrati pa te vrže iz že navajenega prijema in položaja gumbov na PS4 kontrolerju. Kompleksne igre tako odpadejo za resnejše igranje preko RP.

Sprobal sem tudi RP v službi. Igre so še vedno igralne, se pa pojavljajo popačenja v sliki. Na čase se tudi izgubi odzivnost in za sekundo izgubi povezavo, ampak ne v sami igri! To se mi je dogajalo po sprehajanju po PS4 meniju. Moram še več sprobati na kakšnem drugem omrežju.

Od trenutnih PS+ iger pa je z lahkoto najboljši Resogun. Škoda edino da ima tako malo map.

Definitivno obetaven začetek nove generacije konzol. Zdaj pa naj pridno izdajajo nove igre! :rock:

PSN & Xbox LIVE: NowickySLO

NowickySLO.png

Link to comment

Pridruži se debati

Objavi takoj, registriraj se kasneje. Vpiši se, če imaš račun in objavi s svojim računom.

Gost
Odgovori v debato...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.