Skoči na vsebino

[Uradna tema] WiiWare


Anduril

Priporočene objave

  • vrhovni

wiiware.jpg

No, pa smo tudi pri nas končno dočakali štart WiiWarea, ki naj bi nas zalagal z novimi downloadable špili za majhne količine dinarčkov.

Tale topic naj bo namenjen debatam glede WiiWare in njega špilov, pa tudi za informiranje o raznoraznih špilih, ki se bodo na njem pojavili. V prvem postu bom sčasoma poizkušal nabrati informacije o čim več WiiWare špilih. We'll see how that goes. :tepen:

http://www.wiiware-world.com/ - vse informacije in novice o Wiiware igrah na enem koncu

O igrah:

.. še pride.

Link to comment
  • Odgovorov 58
  • Od nastanka
  • Pretekli odgovor

Top debaterji

Povsem odvisno. Če hočeš neke vrste strategijo poskusi z FFCC: My Life as King. Če pa bi raje 2D platformščino pa se poskuži Lost Winds. Moj glas je tokrat na strani Lost Winda, čeprav sem velik fan vsega kar ima oznako Final Fantasy in JE rpg, kar pa tole ni. Da se ne bo kdo uštel.

Ker sem prijazen ti za lažjo odločitev prilagam še slike in ceno.

Lost Winds: 1000 Wii points

lostwinds-20080408034304.jpg

lostwinds-20080415014908.jpg

lostwinds-screens-200805.jpg

FFCC: My Life as a King: 1500 Wii points

final-fantasy-crystal-ch.jpg

final-fantasy-crystal-ch.jpg

new-crystal-chronicles-d.jpg

Link to comment
Jaz sem si takoj ubodel Dr. Maria.
bom imel celo življenje v buči. :D

Enako. Prvi nakup. Kaj te mam v listi, bi lahko kdaj kako online vrgli?

Za FFCC se razmisljam, ce se mi splaca, glede na to da nimam casa. Pa stvar je cist podoben starim Bullfrogovim spilom, kjer pac moras zadovoljit ljudstvo.

Lost Winds bo pa ziher padel se danes. Mi lahko kdo s prve roke pove, ce je res kul tako kot se govori?

(:

Link to comment
  • vrhovni
Enako. Prvi nakup. Kaj te mam v listi, bi lahko kdaj kako online vrgli?

Jaz te mam dodanega, ja, samo itak nima veze, ker ima špil spet svojo frendkodo. Moja je: 3261 6145 7614.

dugače pa kaj je fora dr. maria ker mi zgleda nekam dolgočasno,sicer nisem igre še nikoli igral ampak me močno spominja na tetris

Če nam v temle topicu poveš svojo Wii frendkodo, ti lahko pošljem demo Dr. Maria - ki sem ga, by the way, pridno zaspamal kar ene parim s KSija. :D

Drugače pa: ja, gre za miselni špil, podoben Tetrisu. Imaš tri vrste bakterij: rdeče, modre in rumene, ki so naključno razmetane po igralni površini, z vrha pa padajo tabletke, sestavljene iz dveh naključnih barvnih delov (modra-rumena, rdeča-modra, rumena-rumena, itd.), s katerimi moraš bakterije sesuvati. To narediš tako, da v vertikalni ali horizontalni liniji poleg bakterije nabereš še vsaj tri tabletke iste barve. Ko sesuješ vse bakterije, si zmagal. :)

In ja, špil še po vseh teh letih ravno tako seka, kot je na Game Boyu in NESu .. včeraj sva ga šla zvečer z dečvo kao za deset minut sprobati, pa sva potem več kot eno uro drmala multiplayer. Seveda nisem uspel niti enkrat zmagati, ampak to je bilo itak pričakovano. :tard::lol:

Link to comment
kako pa se vam zdi toki tori?

evo, mislim, da bom tega kupil. Sem prebral review tukaj, pa tudi filmček pogledal in se mi zdi super. Sploh pa to, da ima okoli 40 levelov (4 različni svetovi, v vsakem 10 stopenj).

MSX pa tudi GBC verzijo nisem nikoli ne igral, ne videl.

http://www.wiiware-world.com/games/wiiware/toki_tori

Čakam še na Pirates: The Key of Dreams

http://www.wiiware-world.com/games/wiiw ... _of_dreams.

Link to comment

Evo, zdaj sem nekaj dni orenk Toki Torija nazigal, tako da sem ze skoraj vse stopnje obrnil. Zadeva mi je izredno vsec. Sicer je dokaj klasicna miselnica, samo za ljubitelje taksnih zadev (torej tudi mene) je stvar res prava poslastica.

Stopenj je pa, po mojem stetju, 69 (+ nekaj tutorial stopenj). Vsak izmed stirih svetov ima deset normalnih stopenj, ki si sledijo v linearnem zaporedju, kot "story mode". Ko pa teh deset obrnes, pa odklenes nov svet in na starem se nekaj dodatnih hard misij (6-9 na svet). Te so precej bolj svinjske, zato je kul, da lahko med njimi poljubno izbiramo.

Igra je res zelo zabavna, proti koncu pa tudi nemogoce tezka. Zdaj se ravno matram s hard misijami na cetrtem svetu in nekatere so res take, da se z njimi eno uro matras, nakar preprosto obupas. No, na koncu so tudi nekatere normal stopnje ze cisto bolane, samo vseeno, 40 normalnih se v nekaj uricah shendla, medtem ko so tezke res tisto pravo.

Skratka, gre za odlicno predstavnico svoje zvrsti, poleg tega pa tudi izredno tezko, kar se pa za klasicno miselnico itak spodobi. Poleg tega za denar res veliko dobis. Jaz imam ze preko deset ur igranja, pa mi je se pet (tanajbolj svinjskih, taksnih za uro do dve ultimativnih sadomazo uzitkov) stopenj ostalo.

Potegaman.jpg
Link to comment

Pridruži se debati

Objavi takoj, registriraj se kasneje. Vpiši se, če imaš račun in objavi s svojim računom.

Gost
Odgovori v debato...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.