vedernjak Posted November 18, 2008 Share Posted November 18, 2008 Nekoliko še ne pozabljena konzola,ki je marsikateremu segla v srce.Leta 1996 se je to vse zgodilo na Japonskem.Evropejci smo jo gledali leto kasneje.Bila je na 4 igralce.V paketu si imel nintendo 64 in 1 joystick.Bila je v več barvah. -črna -oranžna -modra -zelena No igre pa so bile totalno odbite.Pa začnimo. -Super mario 64(Veliko plat je še zdej nisem obrnu). -Mario kart 64(fajni špil sam več voznikov bi lahko bilo na razpolago). -Zelda(ni boljše igre) -Super smash bros.(Ko se junaki iz iger fajtajo zakon). -Yoshi story(moja najljubša igra) -golden eye -perfect dark -donkey kong 64 več pa o nintendo 64 ne vem še vi kaj dodajte Quote Link to comment
Sonix Posted November 18, 2008 Share Posted November 18, 2008 Kirby 64: The Crystal Shards mi je zabavn, ga mam tudi na VC. F-Zero X je tud zlo dobr. Pa SSB seveda, ki pwna. Sam ga nikol nisem imel, nekatere igre sem igral na VCju, nekatere pr prjatlih, par pa na žalost tud na emulatorju. Quote Link to comment
Robben Posted November 19, 2008 Share Posted November 19, 2008 Vsekakor sta mi na N64 bila najljubša že omenjena uber špila Ocarina of Time in Mario 64. Ogromno pa sem preigral še Banjo Kazooie, International Superstar Soccer 64, Fighter's Destiny, Pokemon Stadium, Diddy Kong Racing, ... Quote Nothing he's got he really needs, 21st century schizoid man! Link to comment
zyzyx Posted November 20, 2008 Share Posted November 20, 2008 DK64. Naj igra evar spljoh. Tako dober dizajn, da se ti kar milo stori. Banjo-Kazooie s plusom. Quote Link to comment
zyzyx Posted November 27, 2008 Share Posted November 27, 2008 http://www.gamefreaks365.com/review.php?artid=406 "After you play Donkey Kong 64 for a while, it gets very repetitive and boring. How fun can collecting nuts be? There is really no replay value, many glitches, such as going through walls, trees, etc., confusing level designs, and it's just a plain old rip off of other classics like Mario 64. This Rare title is a huge disappointment and a disgrace to the Donkey Kong license. This is the perfect example of why Nintendo letting Rare go was justified." Temu bi pa dal roko z nasmeškom. Potem bi ga pa na gobec. Quote Link to comment
SlashSpeed Posted November 27, 2008 Share Posted November 27, 2008 >http://www.gamefreaks365.com/review.php?artid=406 "After you play Donkey Kong 64 for a while, it gets very repetitive and boring. How fun can collecting nuts be? There is really no replay value, many glitches, such as going through walls, trees, etc., confusing level designs, and it's just a plain old rip off of other classics like Mario 64. This Rare title is a huge disappointment and a disgrace to the Donkey Kong license. This is the perfect example of why Nintendo letting Rare go was justified." Temu bi pa dal roko z nasmeškom. Potem bi ga pa na gobec. Sem prebral review. Kakšen nesposobnež, se vidi kakšna je večina naše generacije, ki se jim vsaka igra zdi "bedna" in dolgočasna, razen če gre za "shooter" igro, ki jo pa takoj vsi hvalijo. Kar se tiče zadnjega stavka, se pa hudičevo strinjam :evil: Quote Link to comment
zyzyx Posted November 28, 2008 Share Posted November 28, 2008 Če bi šlo samo za uporabniški opis kot imajo to recimo na GameSpotu, se sploh ne bi zmenil zanj. Ampak tu gre za kao "profesionalen" opis, ki kvari povprečje nedvomno hudi igri. Ne bi bilo nič narobe, če bi se taki "opisovalci" kar odstanili (iz opisovalske branže). Pravica do osebnega mnenja tu ni izgovor Quote Link to comment
vedernjak Posted February 18, 2009 Author Share Posted February 18, 2009 Katere igre si pa lastite za nintendo 64 ali pa ste se jih lastili? Quote Link to comment
SlashSpeed Posted February 18, 2009 Share Posted February 18, 2009 V bistvu nobene. Si pa močno želim, da bi imel Nintendo 64 in igro Super Smash Bros. Quote Link to comment
kirby Posted February 18, 2009 Share Posted February 18, 2009 Jaz ga imam trenutno, ampak sposojenega od prijatelja. Imam pa: - banjoo kazooie, - zelda ocarina of time - pokemon stadium - mario party 1 - super mario 64 - diddy kong racing Quote Link to comment
Sonix Posted February 18, 2009 Share Posted February 18, 2009 V bistvu nobene. Si pa močno želim, da bi imel Nintendo 64 in igro Super Smash Bros. Sej pride enkrat na Virtual Console, na Japonskem je že januarja. Na žalost si prodau Wii? Quote Link to comment
SlashSpeed Posted February 18, 2009 Share Posted February 18, 2009 Saj drugače imam emulator na PC-ju in SSB. Ampak pač ni isto kot če bi igral z Nintendo 64 kontrolerjem. Niti na Wii-ju ne bo podobno. Quote Link to comment
Sonix Posted February 18, 2009 Share Posted February 18, 2009 To je res. Ampak sej vedno lahko tud... komu ukradeš pa to... Al pa kupš n64 controller usb adapter, prklučš 4 na pc, sliko nekak spravš na TV, pa je podobn Quote Link to comment
admins Anduril Posted May 4, 2009 admins Share Posted May 4, 2009 Skrit v globočinah našega mini-skladišča se je našel še en NTSC (ameriški) Nintendo 64, z vsemi pripadajočimi dodatki (ameriški napajalnik, video kabel in en kontroler), za katerega žal ne vem, a je v delujočem stanju ali ne. Pred davnimi leti, ko je bil zadnjič prižgan, je deloval še brezhibno, ne vem pa, a ga je zob časa kaj načel. Anyway, da pridemo k bistvu: sam nimam kaj delati z NTSC Nintendom 64. Če ga kdo hoče in ga je pripravljen priti iskati v center Ljubljane, mu ga z veseljem podarim. Po pošti ga ne bom pošiljal, prav tako ga ne bom fural naokrog. If you want it, come and get it. Hranil ga bom še kak teden, potem gre, ne vem, na odpad? Nekam vsekakor. Quote Link to comment
SlashSpeed Posted May 6, 2009 Share Posted May 6, 2009 Skrit v globočinah našega mini-skladišča se je našel še en NTSC (ameriški) Nintendo 64, z vsemi pripadajočimi dodatki (ameriški napajalnik, video kabel in en kontroler), za katerega žal ne vem, a je v delujočem stanju ali ne. Pred davnimi leti, ko je bil zadnjič prižgan, je deloval še brezhibno, ne vem pa, a ga je zob časa kaj načel. Anyway, da pridemo k bistvu: sam nimam kaj delati z NTSC Nintendom 64. Če ga kdo hoče in ga je pripravljen priti iskati v center Ljubljane, mu ga z veseljem podarim. Po pošti ga ne bom pošiljal, prav tako ga ne bom fural naokrog. If you want it, come and get it. Hranil ga bom še kak teden, potem gre, ne vem, na odpad? Nekam vsekakor. Oh kul! Bi ga prišel jaz, pa verjetno ne bo šlo priti v center Ljubljane... Quote Link to comment
admins Anduril Posted May 6, 2009 admins Share Posted May 6, 2009 Bi bilo itak že prepozno, ker že imam ponudnika za odvzem. Quote Link to comment
SlashSpeed Posted May 7, 2009 Share Posted May 7, 2009 Bi bilo itak že prepozno, ker že imam ponudnika za odvzem. Sem vedel, da si ga takoj dobil! Takšno konzolo je današnje čase težko najti! Quote Link to comment
admins Anduril Posted May 7, 2009 admins Share Posted May 7, 2009 Ja, še posebej ameriško, k res nimam pojma, kaj boste z njo počeli? Quote Link to comment
SlashSpeed Posted May 8, 2009 Share Posted May 8, 2009 Ja, še posebej ameriško, k res nimam pojma, kaj boste z njo počeli? Lepo jo je imeti doma na polici :red: Quote Link to comment
admins Anduril Posted June 12, 2009 admins Share Posted June 12, 2009 No, zgoraj omenjeni NTSC Nintendo 64 je zopet na razpolago srečnežu, ki se javi zanj, saj mi je prvotni odjemalec nekaj zahinavil, drugi se mi pa že tri dni ne javi. Anyone? Quote Link to comment
admins Anduril Posted July 6, 2009 admins Share Posted July 6, 2009 Noone, it seems. Še par dni počakam, potem pa roma na primerno smetišče. Quote Link to comment
admins matej1990 Posted September 23, 2013 admins Share Posted September 23, 2013 (edited) Zoki64 (Slovenski predelovalec konzol), je predelal N64 v Tron preobleko: >http://youtu.be/tAmwpe6dT3o Več o njegovem delu na njegovem deviantart profilu: KLIK! Edited September 23, 2013 by matej1990 dodan video Quote PSN & Xbox LIVE: NowickySLO Link to comment
Jackobi Posted September 23, 2013 Share Posted September 23, 2013 O...moj...Bog! Quote Link to comment
admins matej1990 Posted September 24, 2013 admins Share Posted September 24, 2013 Tip je car! Njegove konzole izgledajo tako dobro, da jih ne bi igral, ampak bi jihpostavil v vitrino in samo opazoval! Quote PSN & Xbox LIVE: NowickySLO Link to comment
Recommended Posts