Skoči na vsebino

Battlefield 3 Open Beta Xbox360


Speexy

Priporočene objave

In?

Kako se vam zdi ta novi paradni konjiček Dice-a? + in - ?

Po začetnem navdušenju nad plusi so se začeli pojavljati minusi, katerih nisem sploh pričakoval po takšnem uspehu BF2 BC.

+ Animacije preskokov vojaka, premikanje ter na splošno obnašanje glede na okolico in tvoje gibe z gamepadom

+ Nemirnost vojaka, torej vidi se učinke dihanja, nemirnost roke, šok med streljanjem... a.k.a. približevanje realnosti

+ Lastnosti pušk so offthechart :)... Recoil, moč metka, itd. Vgradili so tudi taktično svetlobo ali "lučka na puški" ter laserje, s katerimi imaš omogočeno oslepiti sovražnika, če vate meri ;)

+ HiFi in Home Cinema audio opciji delujeta izvrstno, čaka se na izboljšavo War Tapes :)

- Noter so vgradili poleg klečanja LEŽANJE... Zakaj? Da bodo spet mladoletni snajperčki iskali nemogoče položaje boguzahrbtom z lepim pregledom nad okolico ali točno nad kakšen choke point? :wasted:

- Vozila se bodo sama popravljala skozi čas. Še vedno so tu inženirji s svojimi Repair Tooli

- Nepregleden vmesnik za izbiro orožja ter nastavljanja dodatkov na samo orožje

Zaenkrat kaže še lepo, vendar tisto ležanje je res n'mal hudo. Sploh po tem, ko reče v intervjuju eden izmed glavnih ustvarjalcev igre, da so to željo pobrali iz skupnosti na forumih. Hmm :crazy:

Kakšen je vaš feedback?

Amicus Omnibus, Amicus Nemini...

KaSpeex.jpg

Link to comment

Se kr strinjam z tem ležanjem... vem, da je to realistično ampak že sedaj se pokaže, da bo ta igra bolj kemperska kot pa Bad company 2. Plusov je pa tudi veliko... ostale minuse pa mislm, da bojo popravl preden izide igra.

Vito2323.png

 

"Always turn a negative situation into a positive situation."

 

 

 

 

 

Link to comment
  • 3 tednov kasneje...
No, pa je že nekaj dni zunaj. Sam osebno sem navdušen, igra se odlično. Zame bo to definitivno prva streljačina, glede na to, da nisem CoD fan.

Lahko bi naredili listo Gamertagov in se dodali ter kdaj skupaj odigrali kak CO-op ali Multiplayer. Samo prilepite Gamertage in je to to :) .

Brez zamere sam full glupa ideja. Folk te doda pol pa niti tolk ni da bi uletu v party ko ga povabš niti ne upajo igrat. Če pa že igrajo pa odigrajo eno igro z nami in zbežijo. Men se pa ne da več skoz brisat tazga folka vn. Sicer pa že obstaja tema kjer se lahko dodajate...
Link to comment

Kaj češ, tko je. Mene se tudi to tiče kar je Suhi napisal. Sem igral parkrat BF2 z njimi in sem imel več čas občutek da vse samo bremzam z neznanjem in neuigranostjo. Potem pa pride do tega da se človk raje umakne, kot pa da se sili nekaj v nedogled. Čeprav se ima fajn, ampak zaradi drugih.

Link to comment
Brez zamere sam full glupa ideja. Folk te doda pol pa niti tolk ni da bi uletu v party ko ga povabš niti ne upajo igrat. Če pa že igrajo pa odigrajo eno igro z nami in zbežijo. Men se pa ne da več skoz brisat tazga folka vn. Sicer pa že obstaja tema kjer se lahko dodajate...

Ah jebiga, nismo vsi taki. Jaz bi pa z veseljem kdaj uletel v Party in odigral kak CO-op ali Multiplayer, ker sem malo naveličan igranja z random folkom. Če se ti ljubi mi lahko pošlješ Gamertag (če si na X360) na ZS, pa kdaj kakšno odigrava/odigramo skupaj. Sicer še nisem pro, ker je to moj prvi BF, ampak igram pa teamsko in se trudim :) .

Link to comment

Pridruži se debati

Objavi takoj, registriraj se kasneje. Vpiši se, če imaš račun in objavi s svojim računom.

Gost
Odgovori v debato...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.