č.u.k. Posted May 26, 2007 Share Posted May 26, 2007 Obilo slik: http://super.gameshot.net/ps3/zboard/zb ... asc&no=781 Zgleda super :slin: edit: oops, falil cifro. Se zgodi edit 2: Quote Link to comment
admins Anduril Posted May 26, 2007 admins Share Posted May 26, 2007 Nisem vedu, da boš pri DMC4 tudi zmaje jahu .. Quote Link to comment
kilzorz Posted May 26, 2007 Share Posted May 26, 2007 upam da bo Nero vsaj 1/2 tok car k Dante Quote Link to comment
č.u.k. Posted October 19, 2007 Author Share Posted October 19, 2007 Nov video: http://www.gametrailers.com/player/26664.html Quote Link to comment
D.Tidus Posted October 19, 2007 Share Posted October 19, 2007 V novem trailerju se vidi da je eden od šefov prav Dante ... Zanimivo bo to videti in kakšno vlogo bo imel Dante v DMC 4 ... EDIT : In ja DMC 4 izgleda nadvse spektakularno !!! Quote Owner of : Xbox 360 + PS3... Link to comment
NoWii Posted October 20, 2007 Share Posted October 20, 2007 zgleda dokaj uredu....sicer ne poznam serije, ampak ni vazno.... Sem ze ene parkat preklel svojo graficno :bleh: Quote Link to comment
MaDrung Posted October 21, 2007 Share Posted October 21, 2007 ah ta igra je zelo zanimiva. res nor gameplay in pa vizual shit Quote Link to comment
D.Tidus Posted November 10, 2007 Share Posted November 10, 2007 Iz novega trailerja ki ga lahko poberete s PS Store je jasno razvidno da sta igralna lika tako Dante kot Nero ... In Dante je seveda ohranil svoji dve ljubi pomočnici ki smo jih srečali v DMC 1 in DMC 3 ! Imena sem jim pozabil vendar tako ena kot druga sta tam ! Komaj čakam tale naslov ! Quote Owner of : Xbox 360 + PS3... Link to comment
raveer Posted November 11, 2007 Share Posted November 11, 2007 Iz novega trailerja ki ga lahko poberete s PS Store je jasno razvidno da sta igralna lika tako Dante kot Nero ... In Dante je seveda ohranil svoji dve ljubi pomočnici ki smo jih srečali v DMC 1 in DMC 3 ! Imena sem jim pozabil vendar tako ena kot druga sta tam ! Komaj čakam tale naslov ! Pomocnici? Trish in Lady kot zenski? Ali Ebony in Ivory kot njegova samokresa? Quote (: Link to comment
kilzorz Posted November 11, 2007 Share Posted November 11, 2007 Vrjetno misli Trish in Lady, Trish si lize prste v ''tanovem'' trailerju. Drgac pa upam da se Nelo Angelo / Vergil vrne ! Quote Link to comment
D.Tidus Posted November 11, 2007 Share Posted November 11, 2007 Tako je ... Trish in Lady .. Obedve tokrat v zelo zelo SEKSI izdaji ... Jaz bi jih raje mel kot DMC 4 ... Dante bo igrabilen lik kar me je malo razveselilo ampak bo čudno , ker tokrat je očitno Dante negativec... Ali pa je to Nero vendar ne ve da je negativec... U glavnem igrali bomo tako s pozitivcem kot negativcem in bo zanimivo videti kdo bo obstal. Jaz ta špil definitivno nabavljam , vendar bo na PS3 , ker si DMC ne predstavljam drugje kot na PS. Quote Owner of : Xbox 360 + PS3... Link to comment
kilzorz Posted November 11, 2007 Share Posted November 11, 2007 Tisti k worshipajo dantetjega fotra so vrjetn hudobni in hocjo Mundusa nazaj preklicat, Dante pride in jih pokolje da se to nou zgodil in pol Nero misl da je Dante hudobn etc etc etc, no usaj tko predvidevam. Quote Link to comment
D.Tidus Posted November 11, 2007 Share Posted November 11, 2007 EDIT : Čakaj če sem jaz dobro informiran ... Worship pomeni častiti , oboževati , gojiti spoštovanje do ... Kar pomeni da imajo oni radi Spardo ker je bil vladar tega mesta ... In po mojem da nočejo priklicati Mundusa nazaj. In čeprav častijo njegovga fotra , Dante uleti in ubije unga svečenika ! Quote Owner of : Xbox 360 + PS3... Link to comment
č.u.k. Posted December 8, 2007 Author Share Posted December 8, 2007 Na gametrailers.com je en kup novih videov. Quote Link to comment
iLichu Posted December 8, 2007 Share Posted December 8, 2007 o shit zdele gledm na forumu in opazim da pise Devil May Cry 4 XBOX360 ooooo kero veselje lol sm igral trojko pa mi bla zlo ql pa če štirka res pride za xbox360 pa to bo noro ^^,a je kdo vidu nov trailer k je ena punca huda predstavljena blonda k ne nosi spodnjih hlačk Quote Link to comment
MaTTrA Posted December 8, 2007 Share Posted December 8, 2007 DMC4 bo na Xbox360 samo bo samo port in to slabši (na 1up si preberete pod preview ko so to povedali). Quote Hell is where the police are German, the chefs British, mechanics French, lovers Swiss and it's all organized by Italians. Link to comment
D.Tidus Posted December 22, 2007 Share Posted December 22, 2007 Devil may cry 4 je enostavno špil za Playstation 3 kot so bli vsi in tko bo tudi tale ... Komaj čakam , zdaj sem pogledo zadnji trailer z Xbox livea in moram reči da bo špil nadnaravno hud. Na koncu se je izkazalo da sta Dante in Nero le frenda ! Še mesec ali dva pa laufam tale špil kupit ! Quote Owner of : Xbox 360 + PS3... Link to comment
kilzorz Posted December 22, 2007 Share Posted December 22, 2007 Pogledu zadn trailer in wau, zgleda da je Vergil v Neruto, holy shitfuck. Anyway jutr grem po PS2 tok da na hitr DMC3 pa DMC1 spankam, pol pa pocas prpravlam na DMC4 ! Quote Link to comment
sebek1 Posted January 19, 2008 Share Posted January 19, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=kceG9925aZw Prvi review, kdaj zdaj tole pride ven, končno en špil iz te zvrsti na next genu Quote Link to comment
TheMan Posted January 19, 2008 Share Posted January 19, 2008 joj, komaj čakam. to bo pošten špil :thumbup: Quote Link to comment
DrMiha Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 demo na XBL in PSN pride 31.1 Quote Link to comment
DrMiha Posted January 23, 2008 Share Posted January 23, 2008 Klinc, demo JUTRI na XBL in AMERIŠKEM PSNju. Quote Link to comment
Ever Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 Demo si lahko že danes prenesete iz kitajskega PSN-ja, v Angleščini. EDIT: Demo se mi dopade.. Verjetno bom kupil celotno igro. Dost je nažiganja, kar je zelo ql. V PS3 demotu imate dva na voljo 2 opciji in sicer "Exterminator" in "Executioner".. prvo je pobijanje vseh, ki se znajdejo pred teboj. Moto drugega moda se pa glasi "Execute, or be executed Vglavnem dve ql misiji, ampak ima demo žal časovno omejitev. Sprobal sem samo prvo opcijo in je omejitev 10min. EDIT 2: Druga opcija nima casovne omejitve. Quote Xbox 360 Gamertag: Ever SLO PlayStation 3 & PSP Account: Ever_US Nintendo Wii Friend Code: 1199-3843-9490-3105 Link to comment
Point-man Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 Prespilal demo, res awesome...samo imam obcutek da je malo pocasnejsi od prejsnih spilov..vseeno must buy for every dmc fan. Pa se ne pozabit da je to en zastarel TGS demo ki ga mi igramo. Quote Link to comment
MaTTrA Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 Mal igral demo in ne vem no. Kamera mi deluje bedno sam mi je pa vsec da te stebri itd. ne ovirajo pri igranju in preprosto zbledijo ... Quote Hell is where the police are German, the chefs British, mechanics French, lovers Swiss and it's all organized by Italians. Link to comment
Recommended Posts