Skoči na vsebino

Vista Ultimate


Priporočene objave

  • Odgovorov 79
  • Od nastanka
  • Pretekli odgovor

Top debaterji

SoftyPro ti kar spilaj na svojemu dobremu racunalniku igre, na dx9 oz nekim dodatkom, ki je se v povojih.Met tem pa bom jaz spilav na seboljsem racunalniku igre na dx10.. ;) Imel pa bom okna windows vista, ki niso stara kot zemlja.(met tem ko so xpji grdi,stari in zanikarni ) ;)

Ne bom pameten sofić. :) Samo povem da dx10 ne bos moral občudovati . :china:

Moj psn id--> Jure00

Link to comment
Pa ti sploh ves kaj je kulturno govorenje.

Drgac pa vem kaj je dx10, to je naslednja stopnja grafike ce nastejem predhodnike so bili dx9,dx7 na katerem sem sam poganjal 2 leti nazaj cod.

;)

edit:res se nebi rad kregal, peace and love just peace and love. :china:

haha, Ne to ni naslednja stopnja grafike... :roll:

Drugace pa, uzivaj. mogoce je res boljse tako, da se ne zavedas. :beer:

Link to comment
U bistvu je to samo nova knjiznica, ki omogoca bolj optimizirano programiranje in malo izboljsane nastavitve... Drugace paDX10 ni nikakrsen razlog, da bi presaltal na Visto. (razen ce imam uber Pc in to igre zahtevajo).

a kaj ti bo uber comp za špile, če maš uber konzolco za uber špile

[No fear, no pain, be crazy & ride BMX]

Link to comment

Če bi imel PC samo za delo, brskanje po netu in muziko, bi prešaltal na Linux ali pa si omislil kar maca z OS X. Kar me veže na Windows so igre in interface (čeprav lahko vse najnovejše akcijade igram tudi na Xboxu 360 in to lepše kot na že osivelem kompu, minus Crysis, ki mi ni všeč kot igra - ne bi igral tudi če bi imel hud PC; jezi me samo, da Live ni zastonj). Vista je zame nasprotje dobrega OS-a (zanesljivost, kompatibilnost, nizke strojne zahteve, hitrost, splošna uporabnost "out of the box", itd.) . Itak, da sta Aero vmesnik in DX10 podpora glavni atrakciji za ruljo. Žal je oboje relativno brezzveze.

No, upam, da nisem s tem postom DSmadfana odbil od Viste. Ti si jo kar nabavi, saj tako zanič pa spet ni, hehe.

Btw: XPje se da komot "preoblečt" v Vista ali bilokateri drugi izgled.

Link to comment
dual bootati visto in xp... v čem je point ? dual boot je če moreš bootat naprimer linux-windows... med visto in xp... ne vidim pointa

Kdo je kaj rekel o dual boot?

Na starem PCju sem imel instaliran 2000 in XP. Igre sem igral na 2000, ker so tekle hitreje na onem pa je fotr mel druge stvari.

Link to comment
Ja sej, ko je XP ven prsov, so ble tud "mocno previsoke sistemske zahteve" itd., itd...

Logično, da so zahteve višje, a Vista ne odtehta požrešnosti. Recimo OS X je tudi dokaj požrešen, vendar je pri macih vse standardizirano. Pri PCjih pa imaš milijone različnih kombinacij. XPji so bili že ob izidu kar velik korak naprej (za MS standarde, hehe). Edine večje izboljšave v Visti naj bi bile pri varnosti, vendar so le-te dvorezen meč. Če Visti vzameš fensi masko, dobiš en nedokončan šrot. Poleg tega mi nihče ne bo govoril, da se ti z Visto zviša produktivnost in da je bolj praktična. BS. Kar se tiče DX10 podpore pa kot sem že rekel - večina špilov ne izgleda nič kaj lepše, teče pa opazno počasneje. Izjema je (once again) Crysis, ki pa pod DX10 ni igralen. Čisto drugače kot v časih prvih 3D pospeševalnikov, kjer je bil preskok v kvaliteti in hitrosti na Win95 dejansko ogromen. Sicer pa se je treba vprašati, za kaj sploh uporabljate OS. Kot sem že rekel, bi sam že davno preklopil na Linux, če me ne bi zanimali Windows PC specifični špili (Red Orchestra, Live For Speed,..).

Link to comment

Pridruži se debati

Objavi takoj, registriraj se kasneje. Vpiši se, če imaš račun in objavi s svojim računom.

Gost
Odgovori v debato...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.