Jump to content

Wii Opera Browser Trail


Corben9

Recommended Posts

En hitr test glance :

Interface>

Tak easy za uporablat da bi se moja babica to znala lol. Pointer pri zoomanju zgleda da cila na 4 segmente na strani ... brat text ni problem sicer bi bilo vec zoom stopenj cool ampak tak tud dela ... nazalost ni nobenih dodtanih settingov da bi se npr. dalo browser signaturo spremenit pr problematicnih straneh ... URLje se vnasa kot smo ze vajeni z point and klickTM :P onscreen keybordom kar dela lepo . Fajn bi blo ce se bi dalo oni minibar spodaj izklopit

Usability pa plugini>

Ocitno je neke vrste java implemetirana ceprav osnovni JRE test na java strani browser faila ... VIVIDAS-ov applet za mp4 streemanje tudi ne prepozna ne browsera in tud tam java ne dela, kar je blem ker je v dostih pagih vecjih firm embedan glej salomonski.com kot primer al pa Transformers trailer - en link na diggu... Sprobal paar java spilov ki pa so ocitno delali tak da bi lahko rekli da je omejena implemntacija... sicer pa je se work in progress ... Implemetiran je tudi flash ki to testih na Adobe pagu dela ok ... YouTube in ostali flash embeded conent dela vsaj to kar sem do zdaj sprobal ... na zalost seveda kot pricakovano ni ne WMV in ne Quicktime supporta... kar pa je razumljivo .. mogoce pa bo kdaj quicktime hehe delal .Pagi se nalagajo hitro in napak v izrisovanju je bol malo.Popup blocker ocitno dela vredi tu pa tam pa je namesto kakega adda ki je blokiran en vlki crni kvadrat kot npr. na pspupdates oz. na vseh qj straneh

Pisite kaj ste odkrili

All in all kar solidno but it need polish hehe .. BTW sorry for the horrible typos im just goin to bed pa sn samo se hitro napisal moj first impression ker je bla stvar online ko sn koncal za dans z zeldo hehe

:D:D:D

Link to comment

Zadevo dobil dol ob 1:30, sem preko EDGA dljal in je trajalo dolgo, da ne omenim, da 3 krat dol pado... Prvic laufal preko mali mario, drugic veliki mario, trejic mali luigi. :) Zasede 280 blokov, kar da tocno 28.6 MB (30.069.632 B). Na SD se mi je dodal v folder HADP, od kod jim ime, nic jasno. :) Je pa ful dolgo delalo backup, tako da SD reader/writer ni ravno najbolj hiter, glede na to da ima noter ultra fast SD 1GB kartico.

Deluje gut, zelo hitro, javascript deluje, flasha se nisem sprobal. Moti edino default resolucija, ki bi rekel je 640x480, ker sem imel crno obrobo okoli okna (crnina levo,desno,zgoraj,doli). Tipkat se kar da, vendar tu pa tam falis in pride do podpicja, kaksne druge crke, vendar je kulj. Favorizirane stranke se ti dodajo kot predogled, prednsatvljeni sta ze dve, seveda wii.com in opera.com. :) Navigacija je super, predvsem skrolanje in zumiranje. Tekst je na mojem LCDju tudi lepo berljiv.

Predstavi pa se kot: "Opera/9.00 (Nintendo Wii; U; ; 1309-9; en)"

(:

Link to comment

Deluje presenetljivo dobro, ceprav je surfanje na taksni resoluciji pain in the ass.

Za kaksne flash in java igre bo, za "normalno" surfanje pa ne kaj prevec.

Predvsem me zanimajo custom Wii channel projekti, kjer je folk ze naredil stran s svojimi Javascript Wii kanali za predvajanje in streamanje videa, slik in iger.

WiiCR

Flash based media player

WiiFii

Wii Menu for Flash Games

WiiX

Javascript based Wii Menu system

Link to comment

Moti edino default resolucija, ki bi rekel je 640x480, ker sem imel crno obrobo okoli okna (crnina levo,desno,zgoraj,doli).

Prisegel bi, da je ob prvem zagonu bila zadeva fullscreen... :headscratch: Rana ura, slepa ura. ;)

Pogrešam pa funkcije na križcu. Recimo gor in dol bi bilo lahko scrollanje (a la Wii Shop), levo in desno pa back/forward (ali pa vodoravno scrollanje).

Link to comment
  • 3 months later...
  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Using this site means, you're accepting our Terms of Use and Privacy Policy policy.