Corben9 Posted December 22, 2006 Share Posted December 22, 2006 En hitr test glance : Interface> Tak easy za uporablat da bi se moja babica to znala lol. Pointer pri zoomanju zgleda da cila na 4 segmente na strani ... brat text ni problem sicer bi bilo vec zoom stopenj cool ampak tak tud dela ... nazalost ni nobenih dodtanih settingov da bi se npr. dalo browser signaturo spremenit pr problematicnih straneh ... URLje se vnasa kot smo ze vajeni z point and klickTM onscreen keybordom kar dela lepo . Fajn bi blo ce se bi dalo oni minibar spodaj izklopit Usability pa plugini> Ocitno je neke vrste java implemetirana ceprav osnovni JRE test na java strani browser faila ... VIVIDAS-ov applet za mp4 streemanje tudi ne prepozna ne browsera in tud tam java ne dela, kar je blem ker je v dostih pagih vecjih firm embedan glej salomonski.com kot primer al pa Transformers trailer - en link na diggu... Sprobal paar java spilov ki pa so ocitno delali tak da bi lahko rekli da je omejena implemntacija... sicer pa je se work in progress ... Implemetiran je tudi flash ki to testih na Adobe pagu dela ok ... YouTube in ostali flash embeded conent dela vsaj to kar sem do zdaj sprobal ... na zalost seveda kot pricakovano ni ne WMV in ne Quicktime supporta... kar pa je razumljivo .. mogoce pa bo kdaj quicktime hehe delal .Pagi se nalagajo hitro in napak v izrisovanju je bol malo.Popup blocker ocitno dela vredi tu pa tam pa je namesto kakega adda ki je blokiran en vlki crni kvadrat kot npr. na pspupdates oz. na vseh qj straneh Pisite kaj ste odkrili All in all kar solidno but it need polish hehe .. BTW sorry for the horrible typos im just goin to bed pa sn samo se hitro napisal moj first impression ker je bla stvar online ko sn koncal za dans z zeldo hehe Quote Link to comment
raveer Posted December 22, 2006 Share Posted December 22, 2006 Zadevo dobil dol ob 1:30, sem preko EDGA dljal in je trajalo dolgo, da ne omenim, da 3 krat dol pado... Prvic laufal preko mali mario, drugic veliki mario, trejic mali luigi. Zasede 280 blokov, kar da tocno 28.6 MB (30.069.632 . Na SD se mi je dodal v folder HADP, od kod jim ime, nic jasno. Je pa ful dolgo delalo backup, tako da SD reader/writer ni ravno najbolj hiter, glede na to da ima noter ultra fast SD 1GB kartico. Deluje gut, zelo hitro, javascript deluje, flasha se nisem sprobal. Moti edino default resolucija, ki bi rekel je 640x480, ker sem imel crno obrobo okoli okna (crnina levo,desno,zgoraj,doli). Tipkat se kar da, vendar tu pa tam falis in pride do podpicja, kaksne druge crke, vendar je kulj. Favorizirane stranke se ti dodajo kot predogled, prednsatvljeni sta ze dve, seveda wii.com in opera.com. Navigacija je super, predvsem skrolanje in zumiranje. Tekst je na mojem LCDju tudi lepo berljiv. Predstavi pa se kot: "Opera/9.00 (Nintendo Wii; U; ; 1309-9; en)" Quote (: Link to comment
Tr0n Posted December 22, 2006 Share Posted December 22, 2006 Deluje presenetljivo dobro, ceprav je surfanje na taksni resoluciji pain in the ass. Za kaksne flash in java igre bo, za "normalno" surfanje pa ne kaj prevec. Predvsem me zanimajo custom Wii channel projekti, kjer je folk ze naredil stran s svojimi Javascript Wii kanali za predvajanje in streamanje videa, slik in iger. WiiCR Flash based media player WiiFii Wii Menu for Flash Games WiiX Javascript based Wii Menu system Quote Link to comment
AndY1 Posted December 22, 2006 Share Posted December 22, 2006 Fantje!!! Vsi, ki ste si že inštalirali Opero na Wii-ja, pojdite na: http://wiicade.com/ V Flashu narejene igre za Wiija Quote Link to comment
Tr0n Posted December 22, 2006 Share Posted December 22, 2006 Probaj, ce delajo te: http://www.ferryhalim.com/orisinal/ Quote Link to comment
admins Anduril Posted December 22, 2006 admins Share Posted December 22, 2006 Haha, postanje na KSi preko Wiija je kool. Quote Link to comment
ragnarock Posted December 22, 2006 Share Posted December 22, 2006 Moti edino default resolucija, ki bi rekel je 640x480, ker sem imel crno obrobo okoli okna (crnina levo,desno,zgoraj,doli). Prisegel bi, da je ob prvem zagonu bila zadeva fullscreen... Rana ura, slepa ura. Pogrešam pa funkcije na križcu. Recimo gor in dol bi bilo lahko scrollanje (a la Wii Shop), levo in desno pa back/forward (ali pa vodoravno scrollanje). Quote Link to comment
admins Anduril Posted December 22, 2006 admins Share Posted December 22, 2006 Moti edino default resolucija, ki bi rekel je 640x480, ker sem imel crno obrobo okoli okna (crnina levo,desno,zgoraj,doli). Um, kakšno resolucijo si pa pričakoval, če je Wii SD konzola? Quote Link to comment
MaHe Posted December 22, 2006 Share Posted December 22, 2006 Lahko bi bila vsaj 720x576, tako kot ostali Wiijevi programčiči inu igre ... :/ Quote [__<(^.^<)_____ascii_userbar_user_] Link to comment
Corben9 Posted December 22, 2006 Author Share Posted December 22, 2006 Daj probajte ce vam YouTube se dela.. men vec nean for waht ever reason . Vceraj je se delal brez limitacij dans pa naenkrat pise kao da je javascript error pa da je flash prestara verzija ... funny thing Quote Link to comment
AndY1 Posted December 22, 2006 Share Posted December 22, 2006 Eto, moja kreacija delovanja Google Video videov v Operi za Wii: P.S.: Kako se embeda Youtube video v forum? Quote Link to comment
Corben9 Posted December 22, 2006 Author Share Posted December 22, 2006 Poglej page source npr na kaki QJ strani !!! bi moglo pisat ... Pa naj nekdo proba ce mu you tube se direktno dela .. men for what ever reason nea vec dela... vceraj pa je Quote Link to comment
Tr0n Posted December 22, 2006 Share Posted December 22, 2006 Meni tudi ne. Pise, da je prestar flash. Dela samo v filmih, ki se odvrtijo direktno v majhnem oknu. Google Video pa dela brez problema. Edit: Hmm, zdaj pa dela YouTube. Quote Link to comment
PicNiK Posted December 27, 2006 Share Posted December 27, 2006 Dober demo posnetek Opere na Wii-ju: http://www.youtube.com/watch?v=RBEXJGwkBAI Quote KSi, to smo mi! www.konzole-slovenija.com Link to comment
Tr0n Posted April 12, 2007 Share Posted April 12, 2007 V WiiShopu je po updejtu na voljo finalna verzija Opera browserja, ki bo zastonj do junija 2007. Go get it! Quote Link to comment
ragnarock Posted April 12, 2007 Share Posted April 12, 2007 Ni več roba, dejansko se hitreje naloži (tudi favorites, itd...), še bolj user friendly, B+smeri na križcu bližn + upoštevali so mojo željo glede scrollanja s križcem. Me likes. EDIT: ravnokar odkril bližnjice (B+križec) Quote Link to comment
ManInBlack Posted April 12, 2007 Share Posted April 12, 2007 Res je 1.liga! Koncno :thumbup: Quote Link to comment
kratos... Posted May 24, 2007 Share Posted May 24, 2007 bi lahko kako kaksen programcek nalozu na wii npr.windovs media player in bi mi pol predvajalu take filmcke ? Quote Link to comment
admins matej1990 Posted May 24, 2007 admins Share Posted May 24, 2007 O tem podobnem je že bilo povedano tukaj: http://www.konzole-slovenija.com/forum/ ... 9121#19121 Glej Orb in Wii Video 9 zgoraj. Quote PSN & Xbox LIVE: NowickySLO Link to comment
Recommended Posts