Skoči na vsebino

Gamescom 2013


Priporočene objave

Gamescom v Kölnu je največji svetovni sejem interaktivnih iger in zabave. Obiskovalci se boste lahko seznanili z najnovejšimi novostmi najrazličnejših iger in jih tudi preizkusili, se seznanili z otroškimi igračami in izdelki na baterijski pogon, elektronskimi igračami, najrazličnejšimi animacijami, filmi, strojno opremo, mediji, telekomunikacije…

Sejem bo letos potekal od 21.8. do 25.8. 2013 v Kolnu, Nemčija.

Letos se organizira izlet na sejem z organiziranim prevozom, prenočitvijo in vse kar spada zraven. Razen vstopnine na sejem. Odhod bo v torek 20.8. v večernih urah, vrnili pa bi se v ponedeljek v zgodnjih jutranjih urah.

Cena bo odvisna od števila potnikov. Začne pa se pri 235€ na osebo če bo najmanj 40 kandidatov.

Zbirajo se prijave do 30.4.2013. Plačati pa je treba rezervacijo v višini 30€, ki jo v primeru da izlet odpade dobite povrnjeno.

Za dodatne informacije povprašajte oz. mi pišite na email: rumenizmaj@gmail.com

the-legend-of-zelda-wii-u.jpg

Link to comment
  • Pred 3 meseci ...

Samo toliko. Odhod na Gamescom 2013 je potrjen. Prijave mislim, da so še mogoče. Sicer pa letos je pravo leto za ta izlet. Sploh ker boš lahko preizkusil vse demote na Wii U-ju. Poleg tega pa bo tam še novi PS4 in XB1. Komaj čakam, da dobim v roke PS4 in probam Knacka pa seveda ostale igre (Infamous ...). Nasvet za tiste, ki boste šli. Od hoje te zelo bolijo noge zato priporočam primerno obutev. Pa če imaš 3DS al pa Vito obvezno vzet s sabo. V enem dnevu boš imel toliko street passov kot nikoli več v življenju.

the-legend-of-zelda-wii-u.jpg

Link to comment
  • Pred 1 mesecem ...

Evo, pa lahko rečem da sem preživel Gamescom 2013. Letos je bilo noro. Karte so razprodali za vse štiri dni sejma (noter se je dalo potem priti popoldne) in na samem sejmu je bila res noro gužva. ampak je pa noro vzdušje in če si malo potrpežljiv dobiš noro veliko zastonj robe. Od majic, verižic, podlog za miške .... Sam sem dobil komplet za DS (škatlica, svinčniki, slušalke, folija).

Največji žur je, če imaš s sabo 3DS. Smo čakal, da se začne sejem pa sem dobil v eni uri ene 60 obiskov. V vseh dneh pa čez 200. Tako da ko sem čakal v vrsti na kak demo sem bil polno zaposlen samo s preverjanem tega.

the-legend-of-zelda-wii-u.jpg

Link to comment
  • 1 year later...
  • vrhovni

Vem, da je tema že "mrtva" ampak imam vprašanje povezano z njo.

Zanima me, če se že kaj ve ali bo letos avgusta zopet organiziran prevoz za na Gamescom in kako je z nabavo vstopnic. Vem da je bilo nekaj govora z online rezervacijo, ker baje da tisto ko se pride na kraj prireditve ni nujno da se jih dobi. In če online, kje se to rezervira.

Sprašujem, ker bi letos rad šel s to organizirano skupino (v lastni režiji niti približno ne zmorem) oz. imam plan, pa moram prej splanirat dopust za to :D.

10573384652.png

Link to comment
  • matej1990 posodablja naslov v Gamescom 2013

Pridruži se debati

Objavi takoj, registriraj se kasneje. Vpiši se, če imaš račun in objavi s svojim računom.

Gost
Odgovori v debato...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.