admins matej1990 Posted March 13, 2017 admins Share Posted March 13, 2017 Še eden izmed trenutno popularnih superhero filmov. Quote PSN & Xbox LIVE: NowickySLO Link to comment
admins japanboy Posted March 19, 2017 admins Share Posted March 19, 2017 Poleti prihaja nova Mumija. 1 Quote Link to comment
admins matej1990 Posted April 3, 2017 admins Share Posted April 3, 2017 Je že kdo gledal? Quote PSN & Xbox LIVE: NowickySLO Link to comment
admins japanboy Posted April 3, 2017 admins Share Posted April 3, 2017 Žal ne. Nekako nimam namena gledat v kinu, ampak bom najverjetneje počakal na Bluray. Mi enostavno ni več občutka gledat filme v kinih ampak raje iz domačega naslonjača. Quote Link to comment
admins matej1990 Posted April 13, 2017 admins Share Posted April 13, 2017 Kaj pa ta epic in naravnost čudovit napovednik? Po tem trailerju sem bolj nahypan, kot pa za Guardians of the galaxy 2. 1 Quote PSN & Xbox LIVE: NowickySLO Link to comment
admins Anduril Posted April 19, 2017 admins Share Posted April 19, 2017 Ja, tale Thor 3 izgleda super, glede na to, da sta bila prvedva bolj boga. GotG Vol. 2 pa ma da bo čista ekstaza, še posebi k so si prvi reviewji enotni v tem, da se ti smeje od začetka do konca. So. Much. Hypeeee. Quote Link to comment
admins matej1990 Posted April 26, 2017 admins Share Posted April 26, 2017 Zakaj še to ni tukaj objavljeno? Decembra v kinih. Quote PSN & Xbox LIVE: NowickySLO Link to comment
admins japanboy Posted April 26, 2017 admins Share Posted April 26, 2017 Zame je SW edini pravi prvih 6 epizod. 7 še zdaj nisem gledal... Quote Link to comment
admins matej1990 Posted April 26, 2017 admins Share Posted April 26, 2017 Torej sploh še nisi videl sedmega dela in kar na pamet govoriš da je samo prvih 6 delov pravi SW. Dat logic. 1 Quote PSN & Xbox LIVE: NowickySLO Link to comment
admins japanboy Posted April 26, 2017 admins Share Posted April 26, 2017 (edited) A to je pa ql da izhaja na vsaki 2 leti? Disney pa to zj uspešno "milka" pa še te vmesne zgodbe... Zame je to jajce pa naj reče kdo da so pol na nivoju 4 5 6. Edited April 26, 2017 by japanboy Quote Link to comment
admins matej1990 Posted April 26, 2017 admins Share Posted April 26, 2017 Poanta je, da kritiziraš nekaj kar še sploh nisi videl. Drugače pa so prejšnji deli izhajali na vsake 3 leta + seveda vmes dolga pavza med trilogijami. Tale vmesna zgodba pa je bila meni boljša kot sedmi del, tako da se zaenkrat (še?) ne pritožujem. Quote PSN & Xbox LIVE: NowickySLO Link to comment
admins japanboy Posted April 26, 2017 admins Share Posted April 26, 2017 (edited) Lucas SW sploh nadaljeval ne bi. Ker pa je to Disney je pa zavohal zelence in seveda začel milkati stvari. Zdaj je skoraj vsako leto en SW film, če ne dobesedno pa neka vmesna zgodba... To nikoli ni dobro in tudi ne bo. Stvar pač ne bo na nivoju originalne trilogije. Bom pa film upam da pogledal še enkrat letos. Najbrž bom počakal da pride ven naslednji del. Edited April 26, 2017 by japanboy Quote Link to comment
admins Anduril Posted April 26, 2017 admins Share Posted April 26, 2017 Mislim, jaz se imam za kar konkretnega SW fana, pa sem samo vesel, da je veliko SW filmov? Zakaj ne bi bil, če so na nivoju? In The Force Awakens in Rogue One sta mi vsekakor bila. Za Han Solo spinoff mi kratkomalo dol visi, če bo zadeva okej, pa še tok lepše? In po prequel trilogiji je bila Lucasova odločitev, da proda Lucasfilm, najboljša stvar, kar se je lahko sploh zgodila SW ... 1 Quote Link to comment
admins Anduril Posted April 26, 2017 admins Share Posted April 26, 2017 Also, tole zna biti verikul: Enka je bila dbest. 1 Quote Link to comment
admins matej1990 Posted May 8, 2017 admins Share Posted May 8, 2017 Guardians of the Galaxy Vol. 2 so BOMBA! Nisem imel prevelikih upov. Sem mislil da če bodo dosegli nivo enice, bo že dosti. Guess what?!? Film je BOLJŠI! Precej boljši! Obvezno za vse ljubitelje prvega dela ali komedije nasploh. Je celo boljša komedija kot Deadpool. Najboljša Marvel komedija do sedaj. "You are also beautiful... on the inside." Drax ga v tem delu čisto preveč zmaga. Tudi en tak orng burn naredijo za mrtvi Microsoft Zune. Also... obvezno gledat creditse do konca! Folk še kar na veliko odhaja iz kino dvoran takoj ko vidi creditse v Marvelovem filmu. 1 Quote PSN & Xbox LIVE: NowickySLO Link to comment
admins japanboy Posted May 8, 2017 admins Share Posted May 8, 2017 (edited) Pri Marvelu je vedno treba ostali po creditsih, ker majo skoraj vsi njihovi filmi sceno še za tem. Še napovednik za Blade Runner 2049: Edited May 8, 2017 by japanboy Dodan napovednik za Blade Runner 2049. Quote Link to comment
Bartala Posted May 10, 2017 Share Posted May 10, 2017 (edited) Dne, 5/8/2017 at 15:26, matej1990 pravi: .... Je celo boljša komedija kot Deadpool.... Nihče ni boljši kot Deadpool!! (Pazi, da te ne sliši kak ga dissaš ) Edited May 10, 2017 by Bartala 1 Quote Link to comment
admins matej1990 Posted May 10, 2017 admins Share Posted May 10, 2017 To govoriš, ker še Guardiansov 2 nisi gledal. Quote PSN & Xbox LIVE: NowickySLO Link to comment
Bartala Posted May 10, 2017 Share Posted May 10, 2017 To govoriš, ker še nisi trailer za Deadpool on DVD gledal Če ga doktorji svetujejo, te se že ne morejo motiti! 1 Quote Link to comment
admins Anduril Posted May 19, 2017 admins Share Posted May 19, 2017 @matej1990, tebi so bili Guardiansi Vol. 2 kul? Pol sva midva z mojo očitno dva izmed 0,00034% ljudi, ki jima ne sede. Enka nama je fenomenalna, dvojka pa čist pretirana v vseh pogledih. Fore so že tako glupe, da so absurdne, over-the-top akcija, halo - še bad guy je bolj kot ne dejansko božanstvo. Mnjah. So pa proti vsem pričakovanjem očitno prvi vtisi folka za Wonder Woman pozitivni? Kdo bi si mislu, mogoče je še upanje za DCEU ... če odjebejo Snyderja. Quote Link to comment
admins matej1990 Posted May 19, 2017 admins Share Posted May 19, 2017 Jup, meni je bil Vol. 2, tako kot sem rekel, v vseh pogledih boljši napram Vol. 1. Tako kot praviš, več for, več akcije,... Če so ti všeč, pa je stvar okusa. Midva tako mislim da imava precej kontra okuse in mnenje. Quote PSN & Xbox LIVE: NowickySLO Link to comment
admins Anduril Posted May 19, 2017 admins Share Posted May 19, 2017 Aja? Morm rečt, da nisem porajtu. Filmi, špili, svetovni nazori? Quote Link to comment
admins Anduril Posted May 23, 2017 admins Share Posted May 23, 2017 Dne, 5/19/2017 at 10:57, Anduril pravi: So pa proti vsem pričakovanjem očitno prvi vtisi folka za Wonder Woman pozitivni? Kdo bi si mislu, mogoče je še upanje za DCEU ... če odjebejo Snyderja. No, zdej mi je pa žal, da sem to napisal ... http://www.hollywoodreporter.com/heat-vision/zack-snyder-steps-down-justice-league-deal-family-tragedy-1006455?utm_source=twitter Navedek Snyder tells The Hollywood Reporter he is stepping away from Justice League, Warner Bros.’ all-star DC Comics superhero mega-movie that is in post-production, in order to deal with the sudden death of his daughter. Snyder's wife, Deborah Snyder, who is a producer on Justice League, also is taking a break to focus on the healing of their family. Stepping in to shepherd the movie through post and the shooting of some additional scenes will be Joss Whedon, the Avengers filmmaker and creator of Buffy the Vampire Slayer. With Whedon's help, the movie is still on track for its Nov. 17 release date. Navedek “Here’s the thing, I never planned to make this public,” he says. “I thought it would just be in the family, a private matter, our private sorrow that we would deal with. When it became obvious that I need to take break, I knew there would be narratives created on the internet. They’ll do what they do. The truth it…I’m past caring about that kind of thing now.” Quote Link to comment
admins matej1990 Posted May 25, 2017 admins Share Posted May 25, 2017 "training wheels protocol" 1 Quote PSN & Xbox LIVE: NowickySLO Link to comment
Recommended Posts